PDA

View Full Version : iphone 4 decodat cu gevey, 4.2.1



Gius
06-10-2011, 08:56 PM
Am un iphone 4 codat, soft 4.2.1. 03.10.01 si l-am decodat cu gevey sim... Vreau sa ii fac jailbreak dar puteti sa ma sfatuiti cu ce program? exista vreun risc? Mai am o problema... la contactele slavate fara prefic "+4" in fata nu "vede" numele, ci apare doar numarul X( recomandati update la 4.3.3.?

xchris
06-10-2011, 09:12 PM
update la 4.3.3 si JB cu redsnow redsn0w_0.9.6rc16.
sa faci pdate-ul cu telefonul in normal mode(aprins) cu itunes,ca sa-ti pastreze tot ce ai in el.

Gius
06-10-2011, 09:14 PM
nu sunt sigur dak mai merge unlock cu simu gevey... asta m-a impiedicat sa fac update

mikeru
06-10-2011, 09:16 PM
pentru jailbreak o sa ai nevoie de ipsw 4.3.3
de aici (http://www.idevice.ro/2011/05/04/descarca-ios-4-3-3-pentru-iphone-ipad-si-ipod-touch/) iei iOS 4.3.3

iar aici (http://www.idevice.ro/2011/05/06/tutorial-untethered-jailbreak-ios-4-3-3-pentru-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-redsn0w-0-9-6-rc15windows-si-mac/) ai tutorial de jailbreak. e pentru rc15, dar nu difera procedeul.


offtopic: xchris, pana am redactat eu un raspuns documentat, l-ai informat succint despre tot ce-are de facut :D

mikeru
06-10-2011, 09:19 PM
o sa mearga unlock. uita-te pe forum catzi utilizatori au deja Gevey + 4.3.3 :)



LE: Mods, scuze de double post.. pe cand m-am trezit ce-am facut, expirasera cele 5 minute pentru primul :(

Tyler
06-10-2011, 10:17 PM
Nu-i nimic mikeru, se iartă, atāta timp cāt īţi recunoşti greşeala. ;)

xchris
06-10-2011, 10:26 PM
nu sunt sigur dak mai merge unlock cu simu gevey... asta m-a impiedicat sa fac update

Pai daca nu esti sigur nici asa,de ce ne mai intrebi pe noi :) :p

Gius
06-11-2011, 05:26 AM
nu merge sa fac update :(( imi da error 3194 care vazand pe google e o eroare de restore... am facut chiar si ce zic aia la "fix error" dar degeaba :) acum mai aveti vreo sugestie? il vand dak nu merge jailbreak:))

mikeru
06-11-2011, 09:27 AM
http://www.idevice.ro/2011/05/07/cum-sa-rezolvi-eroarea-3194-in-timpul-unui-restore-la-ios-4-3-3/

Gius
06-12-2011, 03:11 AM
ms frumos! m-am chinuit putin dar a mers treaba :) acum ramane sa caut aplicatii :X

Unregistered
06-14-2011, 10:10 PM
Salut,

am intrat si eu azi in posesia unu i I4, codat SFR FRANTA, cu versiunea de soft 4.2.1 (8c418), modem firmware 03.10.01. Telefonul este deblocat cu gevey pro dar intampin o problema majora. Nu reusesc sa ma conectez la internet nici pe 3G (cartela cosmote cu optiunea smartphone) si nici pe WI-FI.
Ma gandeam sa fac un update la 4.3.3+jailbreak, poate se rezolva problema.
O sa intampin probleme la activarea telefonului? O sa-mi ceara cartela operatorului din Franta?
Sau exista solutie si pentru activare?

Va multumesc!

ddman_21
06-16-2011, 01:53 AM
Am inteles cum se face jailbreak si unlock(cu gevey).Am iphone 4 ios 4.3.3 bb 04.10.01 codat orange(si folosesc gevey pentru ca sunt pe vodafone) si m-ar interesa pe viitor un unlock cand apare(software),dar intrebarea mea e daca dupa unlock poti sa-l faci din nou lock?Am intelels ca se pierde garantia daca il decodezi sau faci jb(si nu as vrea asta).
Multumesc

mikeru
06-16-2011, 07:53 AM
n`o sa mai apara unlock degraba, aia e clar. daca faci un restore din DFU mode, se sterg urmele jailbreak-ului, deci nu pierzi garantia.
in schimb, ai putea face unlock la Orange, sa-ti ramana iphone`ul official unlock.

dar daca ai fi cautat niţel, ai fi aflat singur treburile astea de pe-aici, de pe forum :)

ddman_21
06-16-2011, 11:17 AM
dap stiu ca daca dau restore se sterge jb,dar problema mai mare apare la unlock....daca se poate face lock dupa.Iar la orange e 100eu:D(e in perioada contractuala)

mikeru
06-16-2011, 12:53 PM
lol.. deci tu vrei sa-i faci neverlock, dar ti`e teama ca pierzi garantzia?:))

pai sa stii ca neverlock tot la Orange va trebui sa faci.

ddman_21
06-16-2011, 01:06 PM
Eu nu ma refer la decodare la orange,adica sa-l fac neverlock pt ca stiu k nu pierd garantia daca il decodez l orange.Eu intrebam daca in cazul in care il decodez (cand o sa apara pe net metode de unlock pt bb meu) pot sa il fac lock din nou?(pt ca daca merg cu el in service,in cazul unei probleme,si aia d la orange vad ca e decodat,garantia isi pierde valoare)Mai pe scurt...daca il decodez cu softultze de pe net si apoi ii dau un restore ramane decodat sau nu?

Protektor
06-16-2011, 01:10 PM
@ddman, nu ar fi bine sa deschizi tu un topic si sa nu mai poluezi aici?

mikeru
06-16-2011, 01:11 PM
decodarea 'de pe net' [despre care ti`am zis, nu cred ca va ieshi], se face SOFT.

deci dupa RESTORE, se va sterge tot ce ai pus pe el. deci va reveni la starea initiala. deci NU va mai fi unlocked.
deci ne`ntoarcem la post`ul meu de acum 5 ore.

ddman_21
06-16-2011, 01:25 PM
Ok.ms am inteles.am cautat pe forum dar nu am gasit pe nimeni cu aceeasi problema(eu cel putin nu am vazut si am cautat cv)
@protector, e un topic referitor la decodare(pe aceeasi tema au fost si intrebarile mele).Software sau hardware,tot decodare este:)eu asa consider