PDA

View Full Version : Iphone 3GS, 4.2.1, 05.15.04 .. decodare si jailbreak



alpinia
09-09-2011, 12:18 AM
Salutare,

Am un Iphone 3GS cu Version: 4.2.1, Modem Firmware 05.15.04, boodroomul este vechi: **110JZ****. Este codat in AT&T

Telefonul este din SUA, eu acum sunt in SUA, as vrea sa il decodez si sa ii fac jailbreak de aici, sa ma intorc in tara cu el curat.

Nu sunt foarte sigur, exista vreo varianta sa il decodez si sa ii fac jailbreak? Daca exista, ce ar fi posibil sa pierd de pe el. Am inteles ca nu o sa mai mearga GPS-ul .. este corect ?

Va rog cine stie si a mai facut sa ma ajute. Dau o bere cand vine prin Brasov :))

mau
09-09-2011, 12:32 AM
1. Se poate face unlock software doar cu instalarea baseband-ului de ipad 6.x ; Intradevar nu o sa-ti mai merga gps-ul in veci pe el. si poate cauza si alte probleme ... in timp .. sau poate nu.

Daca esti decis sa-i faci unlock prin instalarea baseband-ului de ipad urmeaza acest tutorial:

1. Ai nevoie de firmware 4.2.1 il ei de aici (http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-9895.20101122.Cdew2/iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Restore.ipsw)
2. Pt Jailbreak urmezi acest tutorial (http://www.zaone.ro/2010/11/23/tutorial-jailbreak-orice-iphoneipadipod-touch-cu-redsn0w-pe-ios-4-2-1windows-si-mac/)
3. Pt. instalarea bb-ul de ipad si unlock urmezi acest tutorial (http://www.zaone.ro/2010/11/29/tutorial-unlock-iphone-3g3gs-folosind-redsn0w-0-9-6-beta-5-si-ultrasn0w-1-2windowsmac/)

Ps. Din el nu pierzi nimic, dar fa-i back-up la tot din iTunes, doar GPS-ul :)))

Succes!


Tabel pentru jailbreak si decodare (http://www.idevice.ro/tabel-jailbreak-si-decodare/) (c) idevice.ro

alpinia
09-09-2011, 12:44 AM
Voi incepe imediat .. sper sa fie bine totul.

Din ce am vazut sunt 2 variante:

1. redsn0w 0.9.6 beta 5
2. PwnageTool 4.1.3

Care e mai sigura ? ..

Ps: tre sa incep cu jailbreak iar apoi decodare corect ?

Am vazut pe youtube un filmultet, spunea ca pt decodare nu mai e nevoie de update BB cu versiunea de ipad .. se poate asa ceva ? daca am voie voi posta si linkul :)

Ms mult de raspuns !

PS: .. am cartela de la AT&T in el .. trebuie scoasa in timpul proceselor sau trebuie lasata in telefon ?

mau
09-09-2011, 01:31 AM
Nu exista posibilitatea de unlock fara instalarea bb-ului de ipad. Ce ai vazut pe youtube e FAKE 100%

Poti s-o scoti, sau s-o lasi, nu ne incurca cu nimic.

Fa-i cu redsn0w!
Da intai Jailbreak si apoi unlock.
Exact pasi de mai sus.

alpinia
09-09-2011, 08:26 AM
OK .. merci de lamuriri :) Am sa folosesc tutorialul asta (http://www.idevice.ro/2010/11/29/tutorial-unlock-iphone-3g3gs-folosind-redsn0w-0-9-6-beta-5-si-ultrasn0w-1-2windowsmac/) Pare cel mai bun.

MC de ajutor !

mikeru
09-09-2011, 09:09 AM
foloseste redsn0w 0.9.6rc16, pentru jailbreak untethered la 4.2.1

alpinia
09-09-2011, 09:45 PM
Imi poti da te rog un link spre tutorialul cu '0.9.6rc16' te rog ? Sau de unde il pot descarca ?

Protektor
09-09-2011, 10:11 PM
http://www.idevice.ro/2011/05/06/tutorial-untethered-jailbreak-ios-4-3-3-pentru-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-redsn0w-0-9-6-rc15windows-si-mac/

alpinia
09-10-2011, 09:35 PM
http://www.idevice.ro/2011/05/06/tutorial-untethered-jailbreak-ios-4-3-3-pentru-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-redsn0w-0-9-6-rc15windows-si-mac/

Din ce vad eu .. exact la inceput se spune :


Din pacate aceasta versiune a redsn0w NU este compatibila si cu ultrasn0w deci daca faceti jailbreak cu ultrasn0w NU veti putea face unlock iPhone-ului vostru

Citeste versiunea originala pe: http://www.idevice.ro/2011/05/06/tutorial-untethered-jailbreak-ios-4-3-3-pentru-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-redsn0w-0-9-6-rc15windows-si-mac/#ixzz1XZlRyTyL
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial

Mie imi trebuie si jailbreak si unlock .. deci cred ca cea mai sigura varianta este
http://www.idevice.ro/2010/11/29/tutorial-unlock-iphone-3g3gs-folosind-redsn0w-0-9-6-beta-5-si-ultrasn0w-1-2windowsmac/

Am treptate ? :)

mikeru
09-11-2011, 01:28 AM
crezi ca ti`ar fi dat link-ul daca nu puteai face unlock?

un search pe google ai dat dupa redsn0w 0.9.6rc16?
https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.6rc16.zip?attredirects=0&d=1
varianta de windows. si doar 2 click-uri am dat dupa ce-am cautat pe google.

alpinia
09-11-2011, 02:12 AM
crezi ca ti`ar fi dat link-ul daca nu puteai face unlock?

un search pe google ai dat dupa redsn0w 0.9.6rc16?
https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.6rc16.zip?attredirects=0&d=1
varianta de windows. si doar 2 click-uri am dat dupa ce-am cautat pe google.

ok ...nu era problema cu descarcatul, ma interesa doar un link spre tutorial ( mi l-a dat ) si mai vroiam sa stiu daca merge unlock dupa jailbreakul cu redsn0w 0.9.6rc16. In acel tutorial scrie ca nu de mai poate face unlock dupa jailbreacul cu
redsn0w 0.9.6rc16.

Poate am inteles eu gresit :| ..

Se face si jailbreak si unlock cu redsn0w 0.9.6rc16 ? .. sau trwbuie 2 programe ?

Mc de raspun

Protektor
09-11-2011, 10:04 AM
E bini ce vrei sa faci, continua cu incredere.

alpinia
09-11-2011, 10:08 AM
E bini ce vrei sa faci, continua cu incredere.

Jailbreak si Unlock cu redsn0w 0.9.6rc16 ? :)

alpinia
09-11-2011, 10:27 AM
Jailbreak si Unlock cu redsn0w 0.9.6rc16 ? :)

Va rog sa imi puneti niste pasi care trebuie urmati ... e la fel ca in tutorialul de la 0.9.6rc.15 ?

adica asta ??

http://www.idevice.ro/2011/05/06/tutorial-untethered-jailbreak-ios-4-3-3-pentru-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-redsn0w-0-9-6-rc15windows-si-mac/#ixzz1XZlRyTyL

Aici spune ca nu merge unlock dupa ce faci jailbreakul cu el. Cu 0.9.6rc15

Cu 0.9.6rc16 merge si unlock dupa ce faci jailbreak ?

Va rog cine poate sa imi puna niste pasi in mare cu ce am de facut .. nu vreau sa revin cu intrebari ca de ce nu am reusit :))

O zi buna :)

mikeru
09-11-2011, 03:35 PM
alpinia, ce vrei de fapt?
ai cautat macar 2 minute pe-aici dupa cum se procedeaza?
ai deschis redsn0w sa vezi ce iti cere si sa citesti ce-i pe-acolo?

cu 0.9.6rc16 merge unlock cu conditia ca basebandul sa fie decodabil.

alpinia
09-11-2011, 07:46 PM
OK .. sper sa functioneze.

Iphoneul meu este in felul urmator:

Version: 4.2.1, Modem Firmware 05.15.04, boodroomul este vechi.

Deci in momentul asta basebandul nu este decodabil .. tre sa ii fac update la baseband de Ipad pentru a il putea decoda.

Protektor
09-11-2011, 08:47 PM
Ai inteles care sunt consecintele?

tiberiuboboc
09-11-2011, 08:49 PM
Pentru a debloca telefonul iti trebuie BB de iPad. Ultimul BB decodabil este 05.13.04. Redsn0w face doar jailbreak, nu si unlock. De asemenea, cu redsn0w poti pune (daca vrei) si BB de iPad, dupa care unlock faci cu ultrasnow din cydia.

alpinia
09-11-2011, 09:04 PM
Ai inteles care sunt consecintele?

Din ce am inteles .. voi pierde doar GPS-ul. Mai e alceva ce nu stiu ?


Pentru a debloca telefonul iti trebuie BB de iPad. Ultimul BB decodabil este 05.13.04. Redsn0w face doar jailbreak, nu si unlock. De asemenea, cu redsn0w poti pune (daca vrei) si BB de iPad, dupa care unlock faci cu ultrasnow din cydia.

OK .. deci fac jailbreak cu Redsn0w 0.9.6rc16, updatez la BB de iPad tot cu Redsn0w, dupa care fac unlock cu ultrasnow in cydia. Am inteles bine ?

Singura mea ingrijorare era daca Redsn0w 0.9.6rc16 e compatibil cu ultransow din cydia.

In tutorialul de la 0.9.6rc15 se spune:


Din pacate aceasta versiune a redsn0w NU este compatibila si cu ultrasn0w deci daca faceti jailbreak cu ultrasn0w NU veti putea face unlock iPhone-ului vostru

Citeste versiunea originala pe: http://www.idevice.ro/2011/05/06/tut...#ixzz1XZlRyTyL
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial

tiberiuboboc
09-11-2011, 09:19 PM
Prin redsn0w instalezi cydia, prin internediul careia instalezi ultrasnow. Redsnow nu are cum sa fie incompatibil cu ultrasnow. ultrasnow este incompatibil cu BB tau daca nu pui, pe riscul tau, BB de iPad. dar ,daca iti trebuie unlock, alta solutie nu ai.

alpinia
09-11-2011, 09:55 PM
Prin redsn0w instalezi cydia, prin internediul careia instalezi ultrasnow. Redsnow nu are cum sa fie incompatibil cu ultrasnow. ultrasnow este incompatibil cu BB tau daca nu pui, pe riscul tau, BB de iPad. dar ,daca iti trebuie unlock, alta solutie nu ai.

Da .. am nevoie neaparat de Unlock.

E asa de riscant ? .. nu o sa mai am GPS, nu e asa mare bai, dar mai sunt si alte riscuri ?

Eu intr-o luna vin in Romania, deci pana aunci nu am nevoie chiar neaparat. Crezi ca e mai bine sa astept inca o luna ? O sa apara ceva mai sigur in intervalul asta ?

PS: care ar mai fi riscurile ?

mikeru
09-11-2011, 10:37 PM
nu sunt alte probleme, doar GPS-ul. si nu stie nimeni daca sau cand va aparea vreun unlock sau altceva.

alpinia
09-19-2011, 11:45 AM
Am incercat sa fac jailbreakul cu Cu 0.9.6rc16 dar cand imi cere sa introduc telefonul in DFU mode .. nu merge. Urmez toti pasii iar dupa aia zice No device detected. Care ar putea fi cauzele ?? :(

mikeru
09-19-2011, 12:18 PM
schimbă portul USB. dacă tot nu merge, șterge driverele USB din sistemul de operare și dă-i un reboot. daca TOT nu merge, bootează īn Safe Mode with networking și vezi atunci.

alpinia
09-19-2011, 12:20 PM
Am reinstalat itunes si a mers. Acu am alta problema ,, dupa ce incepe jailbreakul .. dupa 5 -10 secunde progrmaul ( Cu 0.9.6rc16 ) se inchide singur. Nu stiu care e problema, am incercat de 3 ori si de fiecare data la fel:(

mikeru
09-19-2011, 12:23 PM
ce sistem de operare ai?

alpinia
09-19-2011, 12:40 PM
ce sistem de operare ai?

Am windows 7 64biti. Am rulat si ca administrator, in compabilitate cu xp sp3 dar degegaba.

670

alpinia
09-19-2011, 12:50 PM
Nu merge nici in compab. cu xp2 nici cu xp3 !

mikeru
09-19-2011, 12:53 PM
mai descarcă-l o dată. sau descarcă rc18. sau chiar redsn0w 0.9.9beta1, ultima versiune. doar că asta diferă puțin.

alpinia
09-19-2011, 01:04 PM
Care dintre cele de mai sus mi le recomanzi ?? .. in sensul sa nu am probleme cu el dupa, sau in timpul proceselor de jailbreak si unlock ? Mc mult

mikeru
09-19-2011, 01:06 PM
n-am idee, fiindcă mie nici rc16 nu mi-a făcut probleme:) īncearcă să descarci din nou rc16 prima dată. apoi rc18.

tu ți-ai instalat deja basebandul de iPad? 0.9.9 īncă nu l-am butonat, să vad dacă are opțiune de instalare de 6.15

alpinia
09-19-2011, 09:19 PM
Si rc18 la fel face ... cand ajunge in punctul ala sta 1 minut, nu se incarca nimic, dupa care iese din program. Telefonul trebuie sa fie stins cand il introduc in DFU mode ... corect ?
PS; nu mi-a instalat nici basebandul de ipad nici cidya.

mikeru
09-19-2011, 10:31 PM
da, telefonul trebuie să fie stins, după procedeul din redsn0w. e ceva cu windows-ul tău. și eu am win7x64 și nu am probleme. am pus chiar și baseband de iPad pe un 3gs de curānd.

īncearcă pe alt PC.

alpinia
09-19-2011, 11:24 PM
da .. pribabil e ceva cu windowsul meu. si la rc 16 si la rc 18 aceasi problema. Diseara cand vin de la munca voi incerca si pe alt calculator. Sper sa mearga

App bifez casuta cu install cidya si cu update to ipod baseband din prima ? .. sau la inceput las doar casuta cu install cidiya si dupa repet procesul si bifez si casuta cu basebandul ?

Mc

mikeru
09-19-2011, 11:32 PM
nu stiu daca are importanta. sincer nu.mi amintesc. :D

fa jailbreak intai, ca zici ca nu vrea nicicum, deocamdata. habar n.am, it.s your call:)


/m.r.
Sent from my iPhone

mau
09-20-2011, 12:01 AM
Respecta tutorial-ul!

1. Faci jailbreak cu redsn0w 0.9.6 beta 4 (http://www.zaone.ro/2010/11/23/tutorial-jailbreak-orice-iphoneipadipod-touch-cu-redsn0w-pe-ios-4-2-1windows-si-mac/)
2. Faci iar jailbreak cu redsn0w 0.9.6 beta 5 in care bifezi install Cydia si Install baseband iPad (http://www.idevice.ro/2010/11/29/tutorial-unlock-iphone-3g3gs-folosind-redsn0w-0-9-6-beta-5-si-ultrasn0w-1-2windowsmac/)

Nu conteaza ce-a aparut nou sau vechi, alta modalitate de a face unlock fara a instala baseband de ipad nu exista decat ce-a oficiala contra cost, si doar pt. anumite retele de telefonie.

Nu va mai complicati aiurea, ca de aceea nu iese cu bine la final.

mikeru
09-20-2011, 09:11 AM
@mau tu ai citit mai sus? sau?

crezi ca.i zic de 0.9.6 rc18 doar de dragul faptului ca "a aparut ceva nou"?
te.ai sinchisit sa verifici daca poate instala basebandul de iPad inainte sa dai cu joarda?

@alpinia: 0.9.6xxxx, oricare e bun. dar tu foloseste ce ti.a zis @mau.


/m.r.
Sent from my iPhone

alpinia
09-20-2011, 09:46 AM
pffff

alpinia
09-20-2011, 10:34 AM
Nu reusesc nici cum. Am mai fost la cineva .. pe alt calculator aceasi problema. Se inchide singur in punctul asta:

671

Cand am downloadat de pe site restorul l-am downloadat pe : iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Restore Eu am iphone 3gs .. e bun asta ? .. sau trebuie sa fie iphone3,xxxxx ?

Am sa mai incerc odata ... am sa bifez prima data doar install cidya .. dupa care voi face separat instal ipad baseband :)

mikeru
09-20-2011, 10:41 AM
e bine. iPhone3_... .ipsw e pentru i4.

nu stiu ce raspunzi cand te intreaba de Bootrom are iPhone-ul tau. sa nu dea eroare redsn0w din cauza asta..
e New sau Old?

alpinia
09-20-2011, 10:55 AM
e old .. apas No .. chiar nu stiu ce sa fac .. nu inteleg de ce imi iese din program :|

alpinia
09-20-2011, 01:08 PM
Bun ..am lasat numa bifatu cu cindya .. acu alta eroare:

672

Am verificat basebandul si e vechi. am si scris in primul post .. exact modelul care e :|

mikeru
09-20-2011, 01:13 PM
tu vezi ce scrie? :D Your device is ACTUALLY A NEWER model. deci e new bootrom. deci tre` sa dai YES.

incearca, vezi daca-ti mai iese din program

alpinia
09-20-2011, 01:16 PM
da ..dar in description arata ca e vechi. cand dau about. daca vrei iti dau si poza sa vezi sr noumb-erul :P

OK .. daca dau yes.. mai merge jailbreak si unlok ?

mikeru
09-20-2011, 02:49 PM
ia de pe ih8sn0w.com iDetector. si vezi ala ce-ti zice.

alpinia
09-22-2011, 07:01 AM
Tocmai am descoperit ca sunt un prost .. bootromul iphoneului meu este NOU ! .. desi daca intru la setings imi arata ca si cum ar fi VECHI ..defapt este nou, am verificat cu Idetector ,, si cu alt tutorial si este NEW bootrom. Ce pot face .. se poate face jailbreak si unlock daca boot-romul este nou ?

mikeru
09-22-2011, 08:52 AM
da, liniștit. refă tot procesul ;)

alpinia
09-22-2011, 08:57 AM
Aha am sa fac .. dar daca poti sa imi explici .. care e smecheria daca e new sau old ?

Mai pierd alt ceva inafara de GPS .. sau e mai riscant daca e old sau new ?

Tre sa folosesc tot redsn0w ? rc 16 sau rc 18 ?

mikeru
09-22-2011, 09:09 AM
da, redsn0w. foloseste-l oricare. nu mai e nimic riscant, doar daca voiai sa faci downgrade, ai nevoie de SHSH. asta e singura limitare īntre old și new bootrom.

alpinia
09-22-2011, 09:16 AM
ok mc fain .. ai o cisterna de bere cand vi in Bv :)) .. daca imi merge totul ok .. jailbreak si unlock :p

mikeru
09-22-2011, 09:18 AM
:)) hai, fă-l să vedem :P

alpinia
09-22-2011, 09:39 AM
pff.. acu se blocheaza tot la fetching ipad baseband :|

alpinia
09-22-2011, 09:57 AM
Bun .. deci a mers. Am incercat sa intru in cidya ,, dar nu intra .. apas pe el si nu intra deloc. Ce as putea sa fac. Imaginea la cidya e un patratel alb .. asa trebuia sa fie ?

alpinia
09-22-2011, 10:25 AM
Tocmai am observat ca nici safari nu mai merge ... spre deosebire de Cidya intra in el .. insa dupa 1 secunda se inchide automat :|

mikeru
09-22-2011, 10:36 AM
nu mai stiu.. ai 4.3.5 pe el acum?
trebuie sa bootezi cu redsn0w si Just boot tethered right now.

inchide-ti iPhone-ul si urmeaza pasii de la jailbreak, dar nu bifezi Install Cydia, ci ce ti-am zis mai sus.

alpinia
09-22-2011, 10:43 AM
Am 4.2.1 .. mi-a instalat basebandul de ipad. Chestia e .. daca dau: boot tethered right now .. va merge mai tz sa il fac untehered ?

mikeru
09-22-2011, 10:45 AM
trebuie sa mearga. da-i doar de data asta. daca nu, refa jailbreak-ul.

alpinia
09-22-2011, 11:00 AM
Bun .. mc a mers:) Acum .. poti sa imi spui cum il fac untethered ?

mikeru
09-22-2011, 11:11 AM
dă-i un reboot, vezi dacă pornește.

alpinia
09-22-2011, 11:17 AM
Am instalat ultrasnow .. am dat reboot .. iar acum imi ramane blocat pe imaginea cu marul :(

mikeru
09-22-2011, 11:21 AM
totusi, esti sigur ca ai 4.2.1? si ca ai facut jailbreak cu redsn0w 0.9.6 rc16 sau 18??

porneste-ti-l din nou cu Just boot tethered. refa jailbreak-ul

alpinia
09-22-2011, 11:25 AM
ok .. e 4.2.1 si am facut cu rc16. O sa ii dau cu cu Just boot tethered. Sper sa mearga .. si sper sa il pot face si untehered :

alpinia
09-22-2011, 11:30 AM
Am repornit cu cu Just boot tethered si a mers. E normal ..
Am dat iar restart si se intampla aceasi chestie .. ramne blocat pe imaginea cu marul :) .. e indicat sa refac jailbreakul si unlockul ?

mikeru
09-22-2011, 11:35 AM
doar jailbreak


/m.r.
Sent from my iPhone

alpinia
09-22-2011, 11:37 AM
am facut din nou jailbreakul .. la fel ramane blocat daca nu ii dau Just boot tethered.

alpinia
09-22-2011, 12:05 PM
Deci intrebarea e. Am facut jailbreak cu rc16, daca dau restart ramne blocat la mar pana ce dau just boot tehered .. ce e de facut ?
2. Ca sa ii fac unlock ... instalez din cidya ultrasbow ?
3. Dupa ce instalez ultrasnow isi da restat, ramane blocat deci tre sa dau just boot tehered .. mai ramen unlockul valabil ?

MC de raspunsuri .. mc de ajutor mikeru. Sper sa o scot la capat :)

mikeru
09-22-2011, 12:25 PM
1. ceva īmi scapă. ori n-ai făcut ceva bine ori.. habar n-am.

2. da.
3. da, īți rămāne.

ai putea īncerca greenpois0n. dar nu știu cum se īmpacă 2 jailbreak-uri unul peste altul.

alpinia
09-22-2011, 12:31 PM
Nici eu nu stiu ce as fi putut gresii. AM facut totul ca in tutoriale. Am facut jailbreakul .. am pus basebandul de ipad ( in aceasi etapa) dupa care am instalat din cidya ultrasnow. Nu am nici o idee ce e de facut. Inca nu am incercat alta cartela .. in cateva ore o sa o ncerc, insa cand dau la About imi arata carier tot AT&T ..

mikeru
09-22-2011, 12:40 PM
și nu ai īncă semnal?!

Settins - General - About. și pentru liniștea mea, uită-te acolo la Version și la Modem Firmware. ce versiuni ai?

alpinia
09-22-2011, 11:56 PM
L-am deblocat bine .. am introdus alta cartela si am semnal .. am de toate :)

Am sa pun o poza sa vezi cum arata acum ..

679

Problema mare e ca daca dau restart tre sa ii dau boot tethered right now ...

alpinia
09-24-2011, 05:31 AM
nici o idee ? fumctionraza bine doar ca e tehered .. nu se mai poate face untehered ? care ar fi posibilitatile ?

mau
09-24-2011, 11:25 AM
JailBreak cu greenpois0n RC5 ; tutorial ai aici (http://www.idevice.ro/2011/02/06/tutorial-video-greenpois0n-rc5-untethered-jailbreak-si-activare-ios-4-2-1-pentru-ideviceswindows/) sau cu RC16 ce ti l-a recomandat mikeru mai sus, totusi eu iti recomand sa-i dai un restore, daca tot nu v-a merge, atentie sa NU ai bifat "just boot tethered right now"

alpinia
09-24-2011, 11:28 AM
mai pot sa ii dau restore daca i-am facut update la versiunea de ipad ?

mau
09-24-2011, 11:31 AM
restore faci la iOS; baseband-ul ramane pe veci 06.15.00. O sa ai eroare la final 1015, si un recovery loops posibil, dar faci downgrade la ios inferior la 4.1 o sa primesti si la acesta eroare in itunes 1015; te duci in Tiny Umbrella si ii da-i exit recovery mode, apoi jailbreak si install ultrasn0w from cydia.


Dar inainte refai jailbreak-ul. Daca nu va functiona treci la restore.

alpinia
09-24-2011, 11:34 AM
restore faci la iOS; baseband-ul ramane pe veci 06.15.00. O sa ai eroare la final 1015, si un recovery loops posibil, dar faci downgrade la ios inferior la 4.1 o sa primesti si la acesta eroare in itunes 1015; te duci in Tiny Umbrella si ii da-i exit recovery mode, apoi jailbreak si install ultrasn0w from cydia.


Suna destul de complicat .. nu stiu daca o sa ma bag la toate astea. Acum e tehered .. e cam nasol, dar din ce zici tu mai sus imi pare greu tare :|

Daca voi face jailbreakul direct peste asta care il am .. in cel mai rau caz ramane cum e acum sau se va strica si asta ?

mau
09-24-2011, 11:42 AM
La redsn0w nu o sa se strice nimic, cu greenpois0n nush ce sa zic :-/ n-am testat, dar teoretic nu are ce sa se strice.

Daca vrei sa-i faci restore, si ai probleme, te ajut eu, da-mi pm cu id de messenger. sa nu lungim thread-ul

alpinia
10-06-2011, 01:53 AM
mao voi lua legatura cu tine .. sper sa ma poti ajuta.

Acu am mai vazut o problema .. i-am facut un unlock .. dar cand am introdus alta cartela ,,, imi apare sus "No sericve" si nu pot efectua nici un apel .. nimic. Acum doua saptamani .. dupa ce i-am facut unlokul am inrodus o cartela .. si am primit un mesaj deci teoretic era deblocat nu ? Acum nu stiu de ce nu mai merge :|

alpinia
10-07-2011, 11:13 AM
nici o idee ?

mikeru
10-07-2011, 11:20 AM
ai făcut restore īntre timp, sau?

tiberiuboboc
10-07-2011, 01:21 PM
Intreb si eu: nu cumva ai introdus in telefon o cartela care foloseste exclusiv tehnologia 3G si atunci trebuie sa ai si 3G activat?

alpinia
10-07-2011, 10:47 PM
nu iam mai facut absolut nimic .. :( cu ce ar trb sa incep ? .. restore ?

mau
10-08-2011, 10:39 AM
Vezi intrebarea lui @tiberiu - incerca si cu 3G dezactivat si cu el activat.

Inca nu te pripi cu restore;
1'st incerca un hard-reset ( home+sleep button 10s );
2. Din Meniu accesezi Setari -> General -> (jos de tot) Resetare -> Resetati configurari retea.
3. Restore :-) ( pt. restore o sa fie un pic mai complicat, revezi posturile din acest thread, ce te-au ajutat prima oara sa-l deblochezi/resoftezi, daca ai "probleme".

Succes!

alpinia
11-08-2011, 06:49 PM
Salut .. am revenit din SUA .. si as vrea sa il fac jailbreakul din nou .. dar sa fie untehered :( Telefonul merge perfect ... deci am semnal bun in Orange, merg cam toate aplicatiile pe el, dar e untehered si e destul de frustrant.

cum ar trebui sa incep ? trebuie sa ii fac restore ? Daca da .. va rog mult sa postati cum se face cat mai detaliat, chiar nu ma pricep :(

Ps: mau ti-am dat pm cu idul de mess

O seara buna baieti

Protektor
11-08-2011, 07:20 PM
Si noi ar trebui sa ghicim ce telefon ai, ce ios, si ce firmware, nu?

alpinia
11-08-2011, 10:48 PM
Scrie tot despre telefonul meu in primul post. Este un 3gs, 4.2.1 baseband de ipad dupa jailbreak cu redsn0w si unlock cu ultrasnow. Am facut cu rc18 .. dar se bloceahza la restart la imaginea cu marul deci jailbreakul este tehered. Care ar fi solutiile sa il fac untehered ?

Protektor
11-08-2011, 11:35 PM
Dap, asa e, scuze. La postul #74 @mau ti-a dat niste indicatii, ai incercat?

alpinia
11-09-2011, 12:02 AM
nu am incercat nimic .. nu stiu cu ce sa incep. ii fac restore din itunes ?? .. sau cum ? pot strica ceva ?

alpinia
11-09-2011, 12:31 AM
Gata baieti .. am facut jailbreak cu greenpoison peste jailbreakul facut cu rc18 si a mers. i-am dar restart si intradevar totul e perfect.

mc mult de ajutor tuturor .. topicul poate fi inchis :P

mau, mikerul si Protektor .. aveti un butoi de bere cand veniti in Brasov :))

http://www.blazingfurnace.com/wp-content/uploads/image/HeinekenTruck.jpg

mikeru
11-09-2011, 07:16 AM
pff! ai asteptat atata pt gp?:D
bine ca l.ai facut;)


/m.r.
Sent from my iPhone

dragster
11-15-2011, 06:29 PM
Am citit 5 pagini si nu ai precizat cel mai important lucru: iti mai merge GPSu' dupa upgrade ? :)