PDA

View Full Version : Ajutor upgrade Ios 5.0.1 sau 5.0



funiest
01-21-2012, 11:25 AM
Salutari.
Am cautat pe net si pe site-ul vostru da nu am gasit nimic exact ca la prosti. [ nah incepator in iphone-uri + frica ].
Am un Iphone 4 decodat cu Gevey sim [ deci trebuie sa ii pastrez Basebandul ] si are ios 4.1 actual. Multe aplicatii faine cer ios 4.3.3 minim. Problema este ca am multe aplicatii acum dar spatiu pe Hard Disk-ul meu la PC nu am [ fostul hard sa ars si mi se par scumpe acum HDD-uri si am pus unul din alt PC temporar de 40 gb ]. Pot face BackUp pe Stick? Daca da, cum?
Cum pot face upgrade la ios 5.0.1 sau ios 5.0 cu pastrare de baseband? Dar jailbreak?
Cum ma pot asigura cu un Backup inainte de toate astea ca in caz de doamne fereste sa revin unde eram inainte.
Sunteti f. siguri ca va functiona gevey sim-ul pe IOS 5.0.1?
O sa pot reveni oricand la 4.1 dupa ce ii fac acel Backup?

P.S: Am un stick de 8GB pentru Backupuri, imi ajung sa pun tot ce am pe telefon, cum pot face?.
Multumesc pentru atentie.

acatalyyn
01-21-2012, 12:26 PM
1. merge sigur gevey sim-ul pe IOS 5.0.1 cu pastrarea bb
2. nu ai de ce sa mai revii la 4.1 daca fai update (4.0.1 e mult mai bun) Totusi cred ca poti sa te intori daca ai salvate shsh.
3. la 4.1 nu te intorci cu ajutorul Backup-ului ci cu ajutorul shsh-ului.
4. in legatura cu Backup-ul pe Stick - nu stiu
5. uite aici un tutorial http://www.idevice.ro/2011/12/27/tutorial-untethered-jailbreak-activare-si-unlock-ios-5-0-1-pe-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-sn0wbreeze-2-8-beta-11/
(la pasul 7 poti sa bifezi si optiunea cu hactivarea Telefonului.
Succes nu e greu numai trebuie sa fii atent

Protektor
01-21-2012, 01:50 PM
http://www.idevice.ro/2012/01/17/tutorial-untethered-jailbreak-si-unlock-ios-5-0-1-pe-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-sn0wbreeze-2-9/

OvidiuS
01-21-2012, 01:54 PM
Salut, pot sa te asigur ca functioneaza Gevey sim cu IOS 5.0.1, il folosesc eu asa...

mikeru
01-21-2012, 03:32 PM
4. Óți schimbi din iTunes locația fișierelor iTunes Media. că back-up-ul efectiv ți-l face pe C:\, Ón ceva folder propriu

funiest
01-21-2012, 04:40 PM
Pe Windows XP sn0wbreeze nu functioneaza corespunzator si nu va recomand sa il utilizati.

Ha? Sunt obligat sa pun windows 7 pe PC?
Cum salvez acele ShSh? Nu vreau sa am probleme [ nah, am avut Android inainte si sunt obisnuit cu backupuri ca sa fiu sigur + frica ca nu e deloc ieftin un Iphone 4 ].

Protektor
01-21-2012, 05:03 PM
Cu tinyumbrella salvezi.

funiest
01-21-2012, 05:22 PM
Si va merge pe Windows Xp?
Nu imi merge 7 pe asta si pe Mini Laptop tre' sa il pun pe stick ca sa mearga 7 [ am cd-ul original dar nu are cd-rom si sa stricat windowsul ].

mikeru
01-21-2012, 05:48 PM
merge și pe xp. nu mai tot face postări degeaba. Óncearcă ce ți se spune. sau citește. că-i plin forumul

Protektor
01-21-2012, 05:57 PM
Cum adica sa-l pui pe stick, descarca de pe net. http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/

funiest
01-22-2012, 12:22 AM
Error 1602 in Itunes.
Am dat din greseala cancel sa isi ia Itunes 10.5.3, sa ii dau update?
Doar din asta sa dea error cand sa inceapa restore-ul?

mikeru
01-22-2012, 12:24 AM
umblă Ón fișierul Hosts din \windows\system32\drivers\etc
și șterge tot ce ține de Apple. apoi dă-i restart

funiest
01-22-2012, 01:54 PM
Multumesc din suflet tuturor.
A mers dupa ce am reinstalat Itunes si am schimbat portul USB.
Problema e ca acum am semnal foarteeeeee slab [ 1 linie ] unde aveam 4 linii. Nu se muta de pe o linie.
Ce ii pot face?
Notificarile la mesaje merg brici, urmeaza sa probez la messenger.
Ma rog, am avut ceva peripetii ca sa obtin Ios 5.0.1 dar e instalat.

mikeru
01-22-2012, 01:57 PM
ce baseband ai? cel de 4.1? de-aia ai doar o linie la semnal :)

telefonul merge, dar nu-ți afișează. uneori poate fi un neajuns, dar deocamdată nu prea ai ce face :D eventual, dacă ai SHSH pentru 4.3.3, poți Óncerca un restore la 4.3.3, ca să-ți pună basebandul 4.10.01. dar dacă-ți funcționează, lasă-l așa :D

funiest
01-22-2012, 03:33 PM
Da, cel de la 4.1
Nu am ShSh de la 4.3.3 ca am trecut direct de la 4.1 la 5.0.1.
E ok telefonul, dar Cydia face figuri [ nu incarca sursa aceea cu installous de exemplu ].
Da un ERROR si am buton de apasat ,, back to cydia.''.
Ce pot face acum?

tiberiuboboc
01-22-2012, 03:46 PM
Nu discutam pe forum despre install0us si aplicatii crack-uite. Incearca sa adaugi si alte surse si daca tot asa face refa jailbreakul. Ia in calcul si faptul ca s-ar putea sa fie cazute sursele pe care vrei sa le adaugi.

Inainte de refacerea jailbreakului ai mai putea incerca, cu iFunbox de pe PC sau iFile din iphone, urmatoarele:
1. intra in private/etc/apt/sources.list.d si sa lasi acolo doar cydia.list;
2. intra in private/var/lib/apt/lists pentru ifile si sterge tot de acolo inafara de folderul partial. Dupa care intri si in folderul partial si stergi si de acolo tot, dar nu stergi folderul.
Ar trebui sa-ti mearga cydia daca nu ... refa jailbreakul.

funiest
01-22-2012, 06:59 PM
A mers perfect varianta.
Multumesc din suflet tuturor.
Deja le-am recomandat la cativa colegi site-ulv vostru, o sa le zic la mai multi.