PDA

View Full Version : Problema conectare la iTunes



vaida_alexandru
01-18-2011, 09:46 PM
Salut,

Am un iPhone 3Gs 16 gb si i-am facut downgrade de la 4.2.1 la 4.1, de cand am instalat baseband 06.15 nu mai reusesc sub nici o forma sa-l sincronizez cu iTunes, pur si simplu am incercat toate variantele:formatare PC, reinstalare iTunes, am incercat pe alt calc ..nimic. Conectez telu la calc si il gaseste windows-ul dar iTunes absolut deloc.

Bineinteles k din cauza baseband-ului de iPad nu-mi mai functioneaza nici GPS-ul si uneori dupa o convorbire mai lunga se intrerupe. Semnalul nu-l pierde si nici nu am constantat consumarea bateriei mai rapida decat inainte .

Ati mai patit careva asta ?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

zaone
01-18-2011, 10:10 PM
Ce versiuni de iTunes ai instalat?

vaida_alexandru
01-20-2011, 05:46 PM
Am incercat o singura versiune respectiv 10.1. Sa incerc o versiune mai veche ? Mersi

laur79
01-20-2011, 06:11 PM
citeste si postul "problema conectare pc" poate te ajuta bafta eu am facut pasi dar la mine era cablul de vina

vaida_alexandru
01-20-2011, 07:14 PM
Am facut si acum imi spune iTunes-ul : "The iPhone could not be used because the required software is not installed. Run installer to remove iTunes and intall it again" Am facut ce imi scrie si nu merge.

Sunt curios dak alti utilizatori de iPhone cu baseband de iPad pot conecta telefonul la iTunes.

laur79
01-20-2011, 07:21 PM
eu am si tot 3gs 16g, am ios 4,1. reinstaleaza itunes ultimul

vaida_alexandru
01-21-2011, 01:45 AM
Crede-ma k am reinstalat si formatat si ce vrei tu de 100 000 de ori si tot nu merge, windows-ul imi gaseste pozele de pe el dar in iTunes nu-l gaseste deloc. De 2 sapt ma chinui si nu reusesc sa ii dau de cap sub nici o forma :(((

coLin
01-21-2011, 01:49 AM
Ai schimbat cablu de date? Portul usb? Sau poate chiar sa cureti putin mufa de la iPhone cu o periuța de dinti si cu alcool izopropilic...

laur79
01-21-2011, 11:49 AM
incearca si pe alt calc. si atunci vezi. poate e de la cablu.

zaone
01-21-2011, 12:15 PM
Ce windows ai in calculator acum?

Unregistered
01-22-2011, 11:50 PM
salutare, am si eu urmatoarea problema. Mentionez de la inceput ca nu ma pricep la iphone. Am achizitionat de curand un iphone 3g, toate bune si frumoase (am vazut ca are cydia pe el) pana sa il conectez la calculator. Cand il conectez prin usb telefonul vibreaza si incepe sa se incarce, itunes pleaca automat, dar nu il vede, nu apare la devices, deci eu nu pot pune nimik pe el. Am incercat la alt calculator, aceeasi problema, nu apare in itunes, am dezinstalat itunes de mai multe ori, am incercat si cu alt program *(CopyTransManager) si acesta imi spune ca library is corrupted. Va rog sa ma ajutati, macar cu un sfat! Multumesc anticipat!!!

zaone
01-23-2011, 10:48 AM
Ok, ce versiuni de iTunes ai instalat pe calculatoarele alea?

Unregistered
01-23-2011, 11:23 AM
pai am instalat 10, 9.2, ultima, si tot nici o treaba, aceasi problema!

zaone
01-23-2011, 12:44 PM
Ultima trebuie sa fie si intre reistalari de iTunes trebuie sa dai cate un restart. Daca Windows recunoaste terminalul si iTunes nu atunci problema e la driverele pentru iTunes instalate in Windows.

Unregistered
01-23-2011, 01:37 PM
pai si cum as putea sa imi dau seama de drivere? am spus deja, itunes pleaca automat cand conectez telefonul, dar pur si simplu nu il vede. Am facut treaba cu restartul si tot nimic, am pus si ultima versiune de itunes si tot nimic, Am win7 x86 cu licenta deci nu poat spune ca e din cauza windowsului. Stima! Driverele le pot gasi si separat ca sa le instalez? din pacate telefonul nu imi apare in my computer ca unitate de disc, desi prima oara a aparut! Stima!

zaone
01-23-2011, 02:12 PM
Apesi pe start, scrii services.msc, cauti APple Mobile Device si vezi daca e pornit.

Unregistered
01-23-2011, 02:17 PM
salutare, e pornit! am si driverul ala .sys, chiar nu stiu ce sa ii mai fac ca ma chinui de vreo saptaman!

shaqvill
01-23-2011, 02:46 PM
nu cred ca este o solutie, dar mi se intampla ceva de genul asta acum vreo 6 luni si solutia a fost sa scot celelalte usb-uri pt ca aveam f multe... succes!

Unregistered
01-23-2011, 03:30 PM
am reinstalat totul si acum imi apare in my computer ca si camera foto. Vreo sugestie?

vaida_alexandru
01-24-2011, 01:03 AM
Am incercat absolut tot: am pus pe alt calculator, am incercat alt cablu, tot. Am in prezent Windows XP sp3 , pana sa pun baseband-ul de ipad a mers sa il conectez dar de atunci nu mai merge sub nici o forma.

Windows-ul mi-l detecteaza dar iTunes-ul nu.

negrutzy
01-24-2011, 10:14 AM
Salut,

Am achizitionat de curand un Iphone 4 de la Cosmote. Are 4.2.1 cu baseband 03.10.01.

Inainte de Jailbreak mergea cu Itunes fara nici o problema.
Am facut Jailbreak, impecabil, am pus si appsync si installus si totul a mers perfect.

Cand am ajuns acasa si am vrut sa il conectez la Itunes imi dadea eroarea: "iTunes could not connect to this iPhone because an unknown error occurred (0xE8000065)".

Am reinstalat Itunes, am reinstalat drivere, am incercat pe alte 3 calculatoere si nimic. Am incercat chiar si pe un PC cu un Itunes mai vechi si aceeasi eroare.

Pana la urma am renuntat si i-am dat restore.. acum merge sync cu Itunes perfct dar nu mai am jailbreak :(

Aveti idee ce se poate face?

mod edit/ era deja un thread cu acest subiect.

Unregistered
01-24-2011, 12:12 PM
alte sugestii? va rog chiar am nevoie de ajutor! nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Daca conteaza cumva sa stiti ca are versiune 4.1. Aveti vreo idee ce as mai putea incerca, ca de acum simt ca imi pierd rabdarea. Am incercat si la alt calculator la care mergea itunes ok, in sensul ca vedea un alt iphone 3g, dar pe al meu nu il vede. Stima!!

zaone
01-24-2011, 02:20 PM
E pornit dispozitivul? Ai folost tot cablul tau la celalalt calculator? Da mai multe detalii.

Unregistered
01-24-2011, 08:09 PM
e pornit dispozitivul, am schimbat si cablul, am schimbat si calculatoarele. La alt calculator merge alt iphone, dar al meu are aceeasi problema. Stima

Unregistered
01-24-2011, 10:52 PM
inca ceva, cand apas pe ipod din meniu, incepe sa actualizeze fonoteca, dar iese imediat, cred ca are vreo eroare. Stie cineva cum as putea sa o rezolv. Si alte programe imi spun ca am o eroare, adica library is corupted si ca ar fi bine sa rezolv problema din itunes, dar daca itunes nu recunoaste nu prea stiu ce sa fac. Ceva idei?

vaida_alexandru
02-03-2011, 08:55 PM
Fratilor,

Dupa lupte seculare am rezolvat-o, nu-mi mergea nici busola nici GPS-ul si nu mi se conecta la iTUnes. Am dat un restore cu custom ipsw 4.1 si jailbreak cu limera1n si merge conectat la iTunes inclusiv busola, mai putin GPS-ul.

strutzu2007
02-04-2011, 02:44 PM
salut , am un I4 , vers. 4.1 , jail. cu limera1n , nu se conecteaza la itunes deloc , nici un mesaj , nici o eroare , nici IfunBox nu il vede , cablu e ok . Vreo solutie ? se poate ca IfunBox sa nu suporte vers. 4.xxxx ?

strutzu2007
02-08-2011, 10:34 AM
se pare ca acest thread este degeaba...nimeni nu raspunde , nimeni nu ajuta , moderator probabil nu exista , totusi eu cer un sfat la problema mentionata mai sus, prb e ca laptop-ul de la service nu vrea deloc sa vada Iphone-ul , calc de acasa n-am nici o prb se conecteaza la Itunes si sincronizeaza , deci e o prb din laptop . am lincercat fiecare intrare USB ...nimic

laur79
02-08-2011, 10:44 AM
ce win ai? am inteles ca pe win 7 ar avea probleme

Protektor
02-08-2011, 10:56 AM
se pare ca acest thread este degeaba...nimeni nu raspunde , nimeni nu ajuta , moderator probabil nu exista , totusi eu cer un sfat la problema mentionata mai sus, prb e ca laptop-ul de la service nu vrea deloc sa vada Iphone-ul , calc de acasa n-am nici o prb se conecteaza la Itunes si sincronizeaza , deci e o prb din laptop . am lincercat fiecare intrare USB ...nimic

Ai citit si aici?: http://idevice.ro/forum/showthread.php/452-problema-conectare-pc?highlight=problema+conectare
Sunt cateva thread-uri cu acest subiect. Poate ca daca cei care au avut probleme ar fi scris rezolvarea, azi ar fi fost mai simplu pentru multi.

strutzu2007
02-08-2011, 10:59 AM
pe calc acasa am win 7 , si nu am prb , pe laptop am xp .

strutzu2007
02-08-2011, 11:37 AM
am citit tot thread-ul , nu am gasit rezolvare , mai nou am reusit sa i fac ceva , adica cand il conectez instaleaza un driver si mi-l vede ca un stick , dar nu l pot accesa ... in continuare ifunbox si itunes nu il vede

Protektor
02-08-2011, 11:49 AM
Incearca sa dezinstalezi iTunes si pune o versiune care o ai pe pc.
Nu il vede deloc sau iti da ceva eroare?

strutzu2007
02-08-2011, 12:38 PM
versiunea de itnunes e aceeasi , am dezinstalat am reinstalat , degeaba ...acum il vede ca un stick "Removable Disk (G:) " dar nu pot deschide imi zice : " G is not accessible. "

strutzu2007
02-08-2011, 02:47 PM
am dezenstalat itunes ...si tot ceea ce tinea de apple , am reinstalat si merge , so... pentru ce i care vor intalni problema asemantoarea mie, sa dezinstaleze itunes si tot ceea ce gasesc in add or remove legat de apple .