PDA

View Full Version : iPhoneul nu mai porneste



nusunteu
01-31-2011, 02:49 PM
Salut,

azi, in timp ce rulam o aplicatie pierdeam seamnalul 3G. Am dat un reboot din meniul power al SBSettings, am intrat din nou in aplicatie care a functionat, la sfarsit am apasat butonul sleep/wake, si ... cam asta a fost cu telefonul meu. De atunci nu mai porneste deloc.
Am tinut apasate ambele butoane, am incercat sa intru in DFU cu el conenctat la calculator sau la incarcator, itunes nu il vede, TinyUmbrella la fel, am scos SIM-ul(asta fiind singurul lucru pe care il poti scoate din telefon)
Ce-i mai pot face? Este un iPhone4, deblocat la Orange, jailbroken, cu 4.1 pe el. Am toate SHSH-urile salvate

Sper sa vii cu o solutie salvatoare!
Pe curand!

iuliutz
01-31-2011, 05:31 PM
Dacă il pui la īncărcat apare ca se incarca?


Sent from my iPhone using Tapatalk

nusunteu
01-31-2011, 07:50 PM
Nimic. Mort complet. Si macar de l-as fi scapat, sau udat, sau altceva
Dar il tineam in mana cand s-a oprit. A murit de mana mea!!!

nusunteu
02-01-2011, 07:25 PM
Am citit pe un forum ca trebuie sa apesi ca disperatul pe ambele butoane cateva minute bune, si cand crezi ca nu mai ai nicio sansa, atunci isi revine. Cam asa l-am scos si eu din somn. Asta, si am mai incercat si sa tin 3-4 minute apasate ambele butoane. Nu stiu care metoda a fost "de vina"
Acum a pornit, cu bateria 0, desi era full cand a murit
Deci, toate bune!

crixalis
02-01-2011, 10:27 PM
Foarte ciudat... cateodata te mira chestiile astea despre iphone si problemele lor

zaone
02-02-2011, 10:20 AM
Interesant, daca e in DFU Mode in 20 de secunde de sleep + wake iese.

Unregistered
05-01-2011, 06:59 PM
Doamne am apasat pe el de ma dor mainile si a pornit - 4 minute pe ceas - las sfarsit am tinut apasat vreo 20 secunde.
44 % baterie.. semnal ok.. nush ce a avut / Iphone 4 .. vechi de 2-3 luni.

Man
05-01-2011, 11:51 PM
Un soft mai proaspat poate ii face bine!?

Tyler
05-01-2011, 11:53 PM
Nu cred că are legătura software, mai degrabă hardware.

Man
05-02-2011, 12:20 AM
Dar e telefon de 2-3 luni, chiar atat de "bun" il nimeri? :(

Unregistered
05-11-2011, 03:27 PM
Dar e telefon de 2-3 luni, chiar atat de "bun" il nimeri? :(

Salut,
eu nu am mai avut probleme similare cu el de atunci, sper ca nici tu sa nu mai ai :)

and1
09-14-2011, 02:04 AM
am un iphone 4 cu 4.1 pe el
am dat reset all

s-a inchis si de atunci nu se mai aprinde
daca incerc sa il reset din sleep si power imi arat ca tre sa il incarc
l=am tinut la incarcat 12 ore...tot la fel face

ce pot sa ii fac?
daca il pornesc cand e la incarcat imi arta iconitza de apple si se blocheaza incarcarea...ore intregi asa sta ...
are careva vre-o solutie???

andone_cool@yahoo.com

mikeru
09-14-2011, 08:01 AM
ai citit mai sus? Power+Home buttons pentru cateva secunde ai incercat?

ai avut jailbreak pe el?

Unregistered
09-14-2011, 09:09 PM
imi apare ca incarca apare marul si cerculetele ca incarca dar sta asha pana se inchide. a avut jailbrake cu limera

mau
09-14-2011, 09:38 PM
refai jailbreak-ul daca dupa un hard reset nu si-a revenit ( sleep + home button 10s ) daca nici asa, restore la firmware si jailbreak, iar.

Pt tutorial de jailbreak verifica in Tabel-ul de Jailbreak si unlock de pe idevice.ro (http://www.idevice.ro/tabel-jailbreak-si-decodare/) sau mai pe scurt pt jailbreak cu limera1n intri aici (http://www.idevice.ro/2010/10/10/tutorial-jailbreak-orice-terminal-pe-ios-4-0-4-1-folosind-limera1n/)

Sica14
04-06-2012, 10:08 AM
Am citit pe un forum ca trebuie sa apesi ca disperatul pe ambele butoane cateva minute bune, si cand crezi ca nu mai ai nicio sansa, atunci isi revine. Cam asa l-am scos si eu din somn. Asta, si am mai incercat si sa tin 3-4 minute apasate ambele butoane. Nu stiu care metoda a fost "de vina"
Acum a pornit, cu bateria 0, desi era full cand a murit
Deci, toate bune!

am si eu aceasi problema... am tinut 4 minute apasate ambele butoane si nimic... oare trebuie sa il conectez la pc ?

Man
04-06-2012, 10:34 AM
Daca este descarcat nu va reporni.

Sica14
04-06-2012, 11:11 AM
telefonul avea 100% baterie cand s-a stins...

Protektor
04-06-2012, 11:51 AM
Daca ne spui si cum s-a intamplat, daca aveai jailbraek, daca ai facut ceva anume de s-a stins poate o sa avem ceva idei.

tiberiuboboc
04-06-2012, 12:29 PM
De acord cu @Protektor. Daca s-a oprit pur si simplu, ar fi trebuit sa porneasca cu home+power apasate mai mult de 10 sec.

Sica14
04-06-2012, 01:21 PM
Daca ne spui si cum s-a intamplat, daca aveai jailbraek, daca ai facut ceva anume de s-a stins poate o sa avem ceva idei.

l-am avut in buzunar, am vrut sa ma uit la ceas si am constatat ca nu se mai aprinde...nu l-am scapat, lovit.. avea IOS 4.1 + jailbreak untethered

mikeru
04-06-2012, 10:08 PM
cānd i-ai făcut ultima dată jailbreak-ul ăsta?

Sica14
04-07-2012, 10:27 AM
prin decembrie 2011 .. oricum i l-am dat unui prieten care lucreaza la un service

jok3r
04-30-2012, 09:30 PM
Salut. Eu am un ipod touch 4 si tot la fel mi s-a intamplat, s-a inchis dintr-o data si nu mai vrea sa se aprinda si nici nu e recunoscut de pc. Niciun service nu se ocupa de reparatii de ipod pe aici pin Bacau, unul singur l-a luat si mi-a zis ca nu mai primeste curent si cam atat stiu.. Ce ar putea sa aiba? :|

tiberiuboboc
05-01-2012, 07:27 AM
De incarcat se incarca? Bateria in ce stadiu e? Ai incercat cu home+power mai mult de 10 secunde (unii au tinut si pana la 3-4 minute cele doua butoane si a pornit).

jok3r
05-01-2012, 09:17 AM
pai nu cred ca primeste curent si nu vrea sa se incarce, inainte sa se inchida mai avea baterie dar pana acum cred ca e pe 0.. am incercat toate combinatiile de butoane.. s-a mai intamplat la cineva sa se arda sau cv de genu?

tiberiuboboc
05-01-2012, 09:28 AM
Lasa-l la incarcat in priza vreo 30 min (poate o fi de la baterie). In acel timp ar trebui sa-ti apara ceva pe ecran.

jok3r
05-01-2012, 09:29 AM
Nu apare nimic, l-am lasat chiar si cateva ore. O fi placa de baza dusa?
Daca e de la baterie ar trebui sa fie recunoscut de pc?

golurisigoale
05-03-2012, 11:22 AM
Ia incearca asta . Verifica daca este cablu de alimentare bun..cam asa : Baga cablu in priza si la capat unde bagi mufa in idevice ia o lita de cupru si atingel de multe ori...daca face scantei inseamna ca nu e de la cablu e de la idevice :D >sfatul meu este sa incerci si cu alt cablu , ca poate nu mai ai baterie

mikeru
05-03-2012, 12:10 PM
tu ai īncercat așa ceva?

golurisigoale
05-03-2012, 12:21 PM
Da normal . dar pe ipod pe iphone nu mi sa intamplat...Dar in cazut meu erea din cauza incarcatorului

jok3r
05-03-2012, 07:00 PM
cablul este bun ca incarc iphone de la el

golurisigoale
05-03-2012, 08:53 PM
atunci inseamna ca ar putea fi de la paterie....te sfatuiesc sa nu il desfaci pentru ca il faci praf daca nu ai experienta.Dute la un service gsm autorizat si vezi cat te costa ....din cate stiu un acumulator pt iphone 4 este 50 lei ...+manopera care te mai costa ceva

jok3r
05-03-2012, 08:58 PM
pai eu am probleme cu ipodul nu cu iphonul.. si din cate am vazut pe net trebuie dezmembrat tot si am inteles ca display-ul e foarte sensibil si se strica usor.. am vazut baterie la 110 lei cu tot cu transport si cred ca ma costa peste 150 total cu manopera.. si asta doar sa vad daca e bateria de vina si nu altceva :(

golurisigoale
05-03-2012, 09:01 PM
Da stiu ca ai problema cu ipod-ul dar eu tiam spus cam cat e pt iphone ca pentru ipod nu prea stiu ...

Si nu iti comanda baterie pentru ca nu o sa stii sa o amplasezi mai bine dai 20lei pentru manopera decat sa il strici

jok3r
05-03-2012, 09:03 PM
unde o sa imi ia 20 de lei pentru desfacere totala si reasamblare? ca pt iphone 4 imi cere 70 de lei sa inlocuiasca un amarat de home button..
cam cat ar valora ipodul in conditiile astea daca ar fi sa il vand?

golurisigoale
05-03-2012, 09:05 PM
eu am dat pentru ipod touch 25lei pentru schimbarea touchscreen-ului si display la euro la softgsm

jok3r
05-03-2012, 09:26 PM
ce generatie?

golurisigoale
05-03-2012, 09:27 PM
a 2 -a

jok3r
05-03-2012, 09:34 PM
si nu crezi ca e diferenta fata de gen4 care e super subtire?
nu stiu ce sa fac... sa mai cheltui bani cu eventuale reparatii sau sa caut altul..
am dat destul de mult pe el si parca nu l-as da la bucati asa de usor, si oricum nu cred ca iau prea mult pe el..
nu am niciun service care sa se ocupe de reparatii de ipoduri si de trimis prin alte orase pare destul de complicat :S

dezeubby
05-05-2012, 11:35 PM
eu la fel am avut problema asta cu un ipod touch a2 generatie .... si am incercat alt cablu cu totu ca acela imi incarca 4s-ul ... se pare ca a pornit folosind alt cablu ... nu prea se strica astea asa deodata

mikeru
05-12-2012, 10:19 PM
gata, gata.

@iulickw: la proxima, iei infraction points īnsoțite chiar de ban. scurt, fără argumente

paulcorfar
01-11-2013, 08:09 PM
Am patit si eu la fel cu iphonul meu. Am iphone 3g ios 4.2 cu jailbreak. Iam dat Resetare,sa stearga datele si tot in el,a aratat ca se incarca,apoi sa facut ecranul negru si dupa a aparut sigla de la Apple,si a ramas asa. Ce sa i fac sa mai porneasc,am tinut apasat butonul sa il aprind,dar degeaba.Lam bagat si la incarcat,dar tot degeaba

tiberiuboboc
01-11-2013, 08:12 PM
NU DAI ERASE ALL CONTENTS la un iPhone cu jailbreak, asta e clar. Daca ai dat trebuie sa faci restore altfel nu va mai porni.

Incearca un reset: home + power mai mult de 10 sec.

paulcorfar
01-11-2013, 08:15 PM
Deci ar trebui sa bag softul din nou. Pe la ora 6 iam dat la tel sa stearga tot si,si acum i tot asa cu semnu de la Apple pe el

tiberiuboboc
01-11-2013, 08:18 PM
Citeste regulamentul: fara limbaj de chat sau mirc, scriem pe cat posibil corect romaneste.
Da, trebuie resoftat daca ai dat Erase all content and settings. In procesul de stergere este afectat si Jb, care la randul lui a afectat sectiunea de boot. Nu scapi altfel.

paulcorfar
01-11-2013, 08:21 PM
Ori cum trebuia sa bag iarasi softul. Multumesc frumos,am crezut ca i ceva mai grav. Scuze de limbajul de chat:)

tiberiuboboc
01-11-2013, 08:21 PM
Bafta!

florinirimia
01-12-2013, 10:21 AM
Asa am patit la un i4 neverlock cu ios 6.0.1 fara jail, in timp ce foloseam yahoomessenger pur si simplu s-a inchis. Nu mai pornea, nu il vedea itunes,nu mergea nici hard reset, nu reactiona la nimic. Chestia ca s-a inchis , dar totusi nu era inchis complet deoarece ecranul era negru dar in functiune. Singura varianta a fost sa il las sa se descarce complet si si-a revenit. Am inteles ca a fost din cauza aplicatiei yahoo messenger pe care am sters-o si nu am mai avut probleme

SchustySb
01-12-2013, 08:29 PM
parerea mea e ca sunt prea sensibile iPhon-urile astea

mikeru
01-12-2013, 08:36 PM
esti offtopic.

simonisdaniel
01-16-2013, 11:52 AM
salutare baieti, am si eu aproximativ aceiasi problema, la inceput am sters niste fisiere de prin ifile si mi-au disparut toate aplicatile din telefon in afara de cele pe care le avea telefonul din fabrica, pe urma mi-sa blocat ne mai putand sa sac nimic pe el, incercand sa-l debloches am tot incercat sa il opresc tinand apasat butonul de oprire sau sa-l bag in dfu mode sau chesti de genu. pana la urma l-am ''inchis'' dar inchis a ramas. acum nu mai reusesc sa ii fac nici restore cu itunes nici la ultima varianta de ios pc ca se incarca pana la un punct pe urma cand incepe sa instaleze firmware-ul imi da eroarea -1 si se inchide, am incaecat sa ii dau restore la varianta 5.0.1 (facuta cu redsnow) care era instalata in tel pe vremea cand mergea si imi da eroarea 3149, am incercat sa instalez tot ios 5.0.1 facuta cu ifaith dupa ce am salvat shsh si imi da eroarea 1604. si am mai incercat sa instalez si variana ios 4.3 si si cu ala imi da ceva eroare. nu mi-l mai recunoaste nici tinyumbrella ca sa pot salva shsh cu el sa fac un alt ipsw cu semnaturile telefonului, imi atata niste cifre si langa un ? in tinyumbrella. are cineva vreo idee cum as putea sal readuc la viata? e un iphone 4 si avea ios 5.0.1 si jailbrake facut cu redsnow

simonisdaniel
01-16-2013, 12:11 PM
am uitat sa precizez ca am mai incarcat sa mai salvez o data shsh cu ifaith si mi-a dat o eroare cum ca nu ar recunoaste ios sau ceva de genu

SchustySb
01-26-2013, 11:05 AM
Am avut o experienta nu tocmai placuta cu un iPhone 3GS 8GB in 2 saptamani mi s-au ars 2 display-uri , am vandut ce se putea de pe el si mi-am luat un alt iPhone 3GS de 16GB sa speram ca acesta va fi mai bun, cei care nu stiu sa isi instaleze aplicatii pe iphone dupa cum bine stim hackulo.us sa inchis exista o alternativa pentru aplicatii, jocuri si altele.

tiberiuboboc
01-26-2013, 11:37 AM
@Schustyb, vezi ca acest forum nu agreeaza pirateria, asa ca fara discutii despre aplicatii piratate. Vad ca ai doar doua postari pe forum si e aceea doar te avertizam verbal. Citeste regulamentul din semnatura mea!

SchustySb
01-26-2013, 01:40 PM
nu e vorba de piraterie, parerea mea ca sunt multi developeri care fac bani frumosi cu aplicatii de 2 lei , o aplicatie platita e mai buna ca una piratata, dar e bine sa poti proba ceva inainte sa cumperi parerea mea , dar nu o sa mai postez despre astea daca nu e voie , mersi de atentionare

.DeyOo.
06-30-2013, 08:20 PM
Buna, am si eu un Iphone 3GS si am fost la un Restaurant unde era wi-fi si am vrut sa intru pe net dar nu imi gasea nici o sursa si am vazut pe net ca daca dai reset la toate din telefon si toate configurarile iti merge. Am dat si acum nu mai vrea sa porneasca. Imi tot apare pe ecran sigla de la apple dar nu porneste. Am incercat sa il pun la incarcat dar nimic, tot sigla aia sta aprinsa. Mentione ca am Jailbreak pe el si ca nu imi merge butonul sleep-wake :( Ce as putea sa fac sa nu dau banii la service. Si inca ceva daca se poate sa imi explicati mai babeste ca nu ma prea pricep la Iphone!

iuliutz
06-30-2013, 08:30 PM
De la jailbreak nu mai porneste. Tre sa il bagi in dfu si sa ii dai restore dar dacă nu te pricepi mai bine du-te la un service ca Riști sa il strici mai tare

.DeyOo.
06-30-2013, 08:31 PM
Daca nu te superi... LA CE TE REFERI CAND SPUI dfu???

iuliutz
06-30-2013, 08:32 PM
Uite de-asta zic sa te duci la service!

mikeru
06-30-2013, 08:32 PM
https://www.google.ro/search?q=dfu+mode&oq=DFU&aqs=chrome.0.0j57j0l2j62l2.1687j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

.DeyOo.
06-30-2013, 08:36 PM
Ok, il duc la service, dar sunt curios ce ii ala :D Unde trebuie sa intru. Daca incerc si il stric, o fac pe propriul risc!

iuliutz
06-30-2013, 08:37 PM
Ai link de la mikeru

.DeyOo.
06-30-2013, 08:39 PM
Ok, va multumesc pentru link, acum stiu. Dar vezi ca nu esti atent (fara suparare). Am specificat ca nu merge butoul POWER!

Man
06-30-2013, 08:40 PM
Si De asta te-a indrumat catre un service!


Sent from my iPad using Tapatalk HD

.DeyOo.
06-30-2013, 08:44 PM
Ok, multumesc. Dar mirare, l-am pus de o jumatate de ora la incarcat si acum imi apare ca incarca! In mod normal dupa ce se incarca pana la 5 % porneste automat. Cand s-a oprit avea 60% bateria! Acum il las sa vad ce face! Sper sa porneasca!

.DeyOo.
06-30-2013, 09:05 PM
Aceeasi problema! S-a incarcat si sigla de Apple in continuare incearca sa ma dispere! :(

apple.center
06-30-2013, 09:39 PM
Un iPhone asupra caruia s-a efectuat jailbreak si se dat erase content and setings nu va mai porni decat dupa o resoftare.

Telefonul este neverlocked sau deblocat?


Sent from my iPad using Tapatalk HD

.DeyOo.
06-30-2013, 10:06 PM
Crede-ma pe cuvant ca am luat telefonul de exact o saptamana si nu stiu daca este Neverlock sau decodat deoarece este second-hand, dar din ce am gasit pe net, telefonul este neverlock!
A, da. Are IOS 4.2.1. Am uitat sa precizez

.DeyOo.
06-30-2013, 10:16 PM
Stiti cum face acum? Sta aprinsa sigla de la Apple pana se descarca de tot, se inchide. Porneste incarcarea, il incarca cam pana la 10 % dupa parerea mea si apoi iar porneste sigla Apple dar incarcarea se opreste! Si tot asa pana cred ca o sa puste, daca nu il pusc eu mai repede :@

apple.center
06-30-2013, 10:38 PM
Singura varianta de a-l conecta la iTunes pentru restore, in cazul tau, este in recovery.
Conectarea in modul recovery presupune introducerea cablului USB in timp ce telefonul este inchis si tii apasat pe butonul de home. Sper ca ala functioneaza.
Apropo, nu mai posta dublu, incearca te rog sa iti grupezi afirmatiile intr-o singura postare si sa astepti raspunsul unui coleg de forum.


Sent from my iPhone using Tapatalk

tiberiuboboc
07-01-2013, 07:53 AM
Fără restore nu ai ce-i face. Nu trebuia sa dai erase all ... ci reset network settings. Jailbreak afectează si secțiunea de boot a telefonului iar dupa erase all content and settings acesta nu va mai porni. Nu poti face restore decat la ios pentru care ai SHSH sau la ultimul din itunes.


Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2

mikeru
07-01-2013, 08:38 AM
@.DeyOo., de ieri tot citesc īn thread-ul ăsta, eu zic să-i asculți pe băieți și să mergi la service. īți repari butonul și ți-l resoftează

.DeyOo.
07-01-2013, 03:57 PM
Ok, am fost la Service si am rezolvat problema, total cost: 100 lei; resoftat + buton si banda.

apple.center
07-01-2013, 05:20 PM
Bun @.DeyOo. o decizie buna, incununata de sicces!
Thread inchis!