PDA

View Full Version : Unlock iphone pe baza de IMEI



hackallpls
01-29-2013, 07:46 PM
Salut ,


fac unlock la orice iphone pe imei .

Am nevoie de IMEI si operatorul pe care e blocat in PM si va raspund cit va costa .

O seara buna

@ +

SunSetRo
01-29-2013, 07:48 PM
Cred ca ai gresit aria


Sent from my iPhone using Tapatalk 2

tiberiuboboc
01-29-2013, 07:50 PM
Il mutam la decodari ....

Dar de ce-ti trebuie si operatorul pe care este blocat? Nu-l poti afla tu pe baza IMEI?

Stefanita
01-29-2013, 07:53 PM
Ce este ala "imeo"?!?:D

P.S.: De operator are nevoie ptr, a nu mai fi el nevoit sa verifice IMEI si implicit sa mai cheltuie banii.:)

tiberiuboboc
01-29-2013, 07:54 PM
Ti-am editat eu titlul ...

hackallpls
01-29-2013, 07:58 PM
Da merci de mutare la decoadari si de editare .

Doar iMEI am nevoie dar era mai simlu nu mai cautam operatorul .

Na merci

@ +

Stefanita
01-29-2013, 07:59 PM
+1 tiberiu ptr. bunavointa!:)

P.S.: @hackallpls, cred ca ar fi frumos din partea ta daca ai scrie in limba romana...nu cred ca te grabesti asa de tare incat sa nu-ti poti revizui vorbele scrise!:p

Man
01-29-2013, 08:01 PM
Si niste preturi...informative ceva?


Sent from my iPad, with love from Russia!

hackallpls
01-29-2013, 08:12 PM
Sal ,

da un IMEI si iti zic ce si cum

tiberiuboboc
01-29-2013, 08:13 PM
Bine punctat @Man. In regulile sectiunii (http://forum.idevice.ro/showthread.php/70-Regulile-sectiunii-!!) Spatiu comercial, din care face parte si aria Decodari scrie clar: "datele de contact si pretul solicitat sunt obligatorii!"

Asa ca te rog sa te conformezi!

hackallpls
01-29-2013, 08:17 PM
Multumesc @Tiberiu dar o sti si tu prea bine ca

Lista de preturi/retele active inactive este actualizata periodic pentru un pret actualizat este recomandat sa intrebati aici pe forum

Nu sunt baiat rau asa e regulile sunt reguli dar o stiti si voi bine ca preturile se schimba scad cresc de la zi la zi

Merci oricum

mikeru
01-29-2013, 08:18 PM
si ti-e greu sa pui o lista initiala, ca si toti ceilalti? sau negociem, daca ne intereseaza o decodare la tine?

hackallpls
01-29-2013, 08:21 PM
Salut ,

imi cer scuze am sa pun .

Merci

tiberiuboboc
01-29-2013, 08:21 PM
Se mai ocupa si altii de decodari pe acest forum si ei afiseaza pretul asa des-schimbator cum e. Si pe masura ce se schimba le actualizezi si tu. Mai mult decat atat, ar trebui sa discuti cu userii aici si nu pe PM, asta pentru transparenta.

Protektor
01-29-2013, 08:53 PM
@hackallpls, 30 de minute sa pui preturi si daca nu o faci nu iti mai dau voie sa faci afaceri pe acest forum. Nu vreau alte explicatii fara rost. Regulile eu le fac si nimeni altul, clar. Nu astept alt raspuns.

jokero
01-30-2013, 07:40 PM
se poate decoda un iphone 4 codat orange spania

Protektor
01-30-2013, 08:10 PM
Au trecut cele 30 de min. :D. Sorry, daca vrei sa-l redeschizi ma cauti pe PM