PDA

View Full Version : incercare update soft 6.1 iphone 4 nereusita



robebe
02-04-2013, 12:27 AM
va salut baieti ..am mare nevoie de ajutorul vostru
am tot incercat sa updatez softul la 6...6.1 pe un iphone 4 cu jailbreak pe el si nu am reusit niciodata ..mereu primeam o eroare in itunes ...acum primesc eroarea 21
de data asta am dat upgrade direct din telefon si nu s-a updatat ...aparandu-mi conect to i tunes pe ecran ....
am reincercat sa il pornesc cu redsnow ..cum facem cand aveam probleme cu el ( de ex se stingea sau se bloca ) dar nu mai merge
nu stiu ce sa ii fac sa il deschid !

Multumesc

SunSetRo
02-04-2013, 12:32 AM
ai incercat si sa inchizi antivirusul si firewall-ul? si sa stergi si ultima line cu apple din hosts? incearca cu tinyumbrella sa il scoti din recovery. Si sa bagi si telefonul in DFU Mode.

Apropo tu nu ai spus nimic nou despre iphone, nu ai ales bine aria. rog pe cineva sa-l mute.

robebe
02-04-2013, 12:35 AM
nu am antiv .... firewall il tin inchis .... nu stiu cum sa sterg ultima line cu apple din hosts... :( cu tinyumbrela ..ce versiune si cum fac cu tinyum?

scuze dar sunt cam novice !

alexxandru123
02-04-2013, 12:37 AM
Avand jailbreak, nu se poate updata traditional. Doar sa dai restore la ultima versiune, respectiv 6.1 !


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

SunSetRo
02-04-2013, 12:37 AM
baga telefonul in DFU Mode si da-i restore.

Pasul 1

Deschide iTunes

Pasul 2

Apasa simultan butonul Home si Power timp de 10 secunde apoi ia mana doar de pe butonul Power (inainte sa apara marul)

Pasul 3

Tine apasat in continuare butonul Home pana ce iTunes iti afiseaza mesajul: “iTunes has detected an iPhone in Recovery Mode”

Pasul 4

Cand device-ul va fi in modul DFU, ecranul va fi inchis.

alexxandru123
02-04-2013, 12:38 AM
Se poate da restore direct fara introducere in DFU mode ca-l bagi in ceata.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

robebe
02-04-2013, 12:39 AM
sa inteleg ca daca inca apare conect to itunes ...nu este in dfu .... in dfu il bag tinand 3 sec sus pe urma 10 si jos si sus ..dau drumu sus ..si tin doar jos ..... dupa intru in itunes ...dau restore si imi da eroarea 21 dupa ce ...isi tot cauta itunesul ultima vers de soft....

SunSetRo
02-04-2013, 12:39 AM
da apropo telefonul tau ce ios are acum? baseband? e neverlocked? il folosesti in reteaua in care e codat?

Tre sa ai si ultimul iTunes 11.0.1

robebe
02-04-2013, 12:45 AM
e luat de la orange .. l am folosit numai pe orange .... avea 4 si ceva cred:( am avut un jailbrak vechi pe el ...intre timp se mai intamplase ceva pe el nu mai puteam sterge nbici un fel de aplicatie .... dupa el se bloca cand stergeam ceva ...si nu se stergea ... incerc acum direct cu itunesul si dfu mode dar ... oricum cand il conectez la itunes imi zice detected iphone 4 in recovery mode ...to ....please restore ! si dupa ce ii dau restore and update imi apare error 21

SunSetRo
02-04-2013, 12:47 AM
Ai incercat sa ti apasat mai mult de 10 secunde pe butonul power+home?


Sent from my iPhone using Tapatalk 2

robebe
02-04-2013, 12:49 AM
acum execut ..ce mi-ati spus am luat si vers 11.0.1 ... banuiesc ca dupa ce il revigorez.... pot pune un backup pe el..nr de tel si etc? de fpt ...dupa ce fac treaba cu itunesul si ..dfu ... ii dau update?
---------------------------------------
imi apare conect to itunes....
...............................................
Mod edit: nu m-ai face postari duble, merci!
P.S. Ai 5 min ca sa editezi.

SunSetRo
02-04-2013, 12:52 AM
Nu mai face dublu post, ai buton de edit. Ia de pe net tinyumbrella si intra in el si in stanga ai telefonul tau si dai pe el si in dreapta aia exit recovery mod si apasa pe el.


Sent from my iPhone using Tapatalk 2

robebe
02-04-2013, 01:04 AM
am luat tinyum .... am pe el 5.0.1 04.11.08-ICE_2_13

nu am accesibil butonul de exit recovery ci doar cel de fix ...dau pe el />

SunSetRo
02-04-2013, 01:06 AM
Baga telefonul in Dfu mode cum ti-am scris mai sus si mai apasa odata pe restore.


Sent from my iPhone using Tapatalk 2

robebe
02-04-2013, 01:09 AM
itunes a detectat un iphone in modul recuperare ... trebuie sa restaurati acest iphone inainte de a putea fi utilizat cu itunes ..acest este mesajul pe care il primesc cand deschid itunes....ps nu inteleg cum trebuie sa postez ...aici pentru a fi ok ...nu e ok daca dau reply?

SunSetRo
02-04-2013, 01:12 AM
E bine sa dai replay dar sa nu scri mai multe posturi una sub alta, ai un buton de edit daca ai apasat totusi si mai vrei sa scrii ceva, butonul de edit e activ 5 min.

Apasa pe restore.


Sent from my iPhone using Tapatalk 2

flotouran95
02-04-2013, 01:13 AM
Ce vrei sa faci de fapt? Ai facut back up in icloud inainte de restore? Tre sa descarci de pe net ios 6.1 pt iphone 4 si cu tasta shift+restore sa instalezi ios 6.1

robebe
02-04-2013, 01:19 AM
deci nu reusesc de nici o culoare .... vreau sa scap de jailbreak ...sa pot deschide telefonul ... si sa am versiunea 6.1 ..pe acest telefon...am un backup in itunes facut acum ceva timp...il pot folosii pe acela?

imi apare in disperare ...pe ecranul lui semnul de conct to itunes... poate vorbi cineva cu mine la tel 1 min sa ma ajute ? multumesc
0763 01 01 51

SunSetRo
02-04-2013, 01:20 AM
Il poti folosi pe ala, ai facut si cum a zis @Flo?


Sent from my iPhone using Tapatalk 2

robebe
02-04-2013, 01:24 AM
iphone nu a putut fi restaurat... a intervenit o eroare necunoscuta (21 )

SunSetRo
02-04-2013, 01:31 AM
Telefonul l-ai pus in DFU Mode?


Sent from my iPhone using Tapatalk 2

flotouran95
02-04-2013, 02:04 AM
Deci robebe . Descarci ios 6.1 pentru ca ai jailbreak. Descarci ireb de pe google pui telef in DFU si incerci cum tiam spus mai sus shift+restore sibtre sa mearga. Schimba portul usb

robebe
02-04-2013, 11:41 AM
buna dimineata , aseara nu am reusit voi incerca acum din nou ... am luat 6.1 am intrat in itunes am dat shift + restore am selectat 6.1 de unde il aveam pus ...a durat ceva extragerea softului si instalarea lui etc...la final aceasi eroare 21 .... iphone nu a putut fi restaurat...... voi lua acum ireb...si voi incerca iar ....

robebe
02-04-2013, 11:52 AM
am facut tot cum ai zis flo cu ireb etc... l am bagat in dfu ecran negru ..am intrat in itunes ... am dat shift + restore am selectat 6.1 iar la final am primit o alta eroare de data asta .... acest iphone nu a putut fi restaurat ( 1602 )

flotouran95
02-04-2013, 12:01 PM
Mai incearca odata cu ireb ca aceasta eroare e din cauza ca nu e bine pus in DFU

robebe
02-04-2013, 12:06 PM
am incercat de 3 ori pana acum ... ultima data mi a dat eroarea 1601 ... am schimbat in toate porturile .... in dfu cred ca a intrat bine din moment ce itunesul il vede in recovery mode nu ? si pot da restore ? in plus e ecranu negru ....
\


din ireb primesc mesajul
your device is now in pwned dfu state ( black screen )
you may now llaunch itunes and do shift + restore to restore to custom firmware

nici nu ma mai lasa irebu sa il pun iar ...zice ca e pus in pwned dfu

flotouran95
02-04-2013, 12:52 PM
Dai un hard reset si incearca iar.

robebe
02-04-2013, 12:59 PM
cum se da hard reset?
ma poti ajuta sa vorbim putin la telefon sa imi explici ?

ms

SunSetRo
02-04-2013, 01:00 PM
Tine apasat butoanele power si home 10-15 secunde.


Sent from my iPhone using Tapatalk 2

robebe
02-04-2013, 01:06 PM
am vb cu cineva si mi-a spus .... ca e pa telefonu ca e placa de baza dusa...pt ca nu trebuia sa ii dau update daca era jailbrekuit ... .. nu exista nici o alta solutie sa sterg tot dupa el sa pun un soft nou si gata?
asta ce am luat eu dupa net e bun? iPhone3,1_6.1_10B144_Restore?

flotouran95
02-04-2013, 01:28 PM
DE aici (http://www.betaio.so/#) ? Normal daca ai avut jailbreak metoda de update e cum ti-a,m spus eu.AI incercat si hard reset?

robebe
02-04-2013, 01:46 PM
am incercat tot ..... si nu a mers dar senzational ...am vb cu un prieten la telefon si ce am facut :

Start notepad ( run as administrator ) file open file - windows - system32 - drivers -etc -hosts open cu notepad ... si era un ip si denumirea cs.apple.com parca fara # in fata toate avea diez ...am pus diez la asta in fata am dat save ...restart la pc
si a mers ..am bagat 6.1 pe el ..un backup din noiembrie...merge perfect dar la backup nu mi-a bagat contactele ... :( aici am inca o problema !
ms mult tuturor

flotouran95
02-04-2013, 02:34 PM
PAi back up in icloud nu ai facut?Trebuia sa stergi aceaa linie complet

robebe
02-04-2013, 03:10 PM
ce linie ? nu era nimik legat de i cloud ... aveam un backup pe laptopul meu din noiembrie ... dar a bagat poze si etc fara numere de telefon ...

SunSetRo
02-04-2013, 03:14 PM
@Flotouran95 s-a referit daca ai facut back-up din icloud pentru contacte. Referitor la back-up nu mai ai ce face. si la linie se referea ca trebuia sa stergi ultima linie din fisierul hosts. e bine ca ai rezolvat-o.

Da-i import de pe cartela, poate mai ai salvat ceva pe acolo.