PDA

View Full Version : Problema Jailbreak



Silviu 23
02-05-2013, 07:26 PM
Salut ! Am un iPhone 3GS iOS 6.1, baseband 06.15.00 . Am facut OTA Update de pe iOS 5 pe iOS 6.1 si acum nu mai am semnal(nu aveam cydia).Am facut jailbreak cu evasi0n dar mi-a dat eroare pentru ca aveam deja jailbreak pe iPhone si ca este semi-tether(imi aparuse cydia dupa "jailbreak" dar nu puteam deschide cydia. Nu stiu ce sa fac,ma poate ajuta cineva ?!

tiberiuboboc
02-05-2013, 07:31 PM
Stai ca nu inteleg: ai bb de iPad 06.15.00 si banuiesc ca a fost pus tocmai pentru a decoa telefonul cu ultrasnow. Pentru asta iti trebuie jailbreak.
Spui ca nu aveai jb, ai facut update la 6.1, ai facut jb cu evasi0n si ti-a dat eroare ca .... deja aveai jb pe telefon. Deci aveai sau nu jailbreak pe telefon cand ai incercat sa faci jb cu evasi0n?

Silviu 23
02-05-2013, 07:33 PM
Nu stiu daca aveam..cand aveam iOS 5 aveam jailbreak dar dupa ce am facut accidental OTA Update nu mai aveam nici cydia nici semnal.

tiberiuboboc
02-05-2013, 07:38 PM
Ma mir ca ti-a mers upgrade prin OTA cu jailbreak pe telefon. Trebuie sa faci un restore curat din itunes la ios 6.1 dupa care sa faci jb cu evasi0n.

Silviu 23
02-05-2013, 07:41 PM
Am incercat sa fac restore dar imi apare error 3194.

tiberiuboboc
02-05-2013, 07:47 PM
Editeaza fisierul hosts (c:\windows\system32/drivers/etc/hosts). Sterge tot ce tine de apple sau pune # in fata liniilor care contin apple, restart la PC si reincearca restore.

Silviu 23
02-05-2013, 08:19 PM
Am facut restore. Nu-l pot activa direct de pe telefon. Acum ar trebui sa fac jailbreak cu evasi0n presupun , nu?

tiberiuboboc
02-05-2013, 08:20 PM
Ce sa activezi? Evasion nu face si activare din cate stiu.

Silviu 23
02-05-2013, 08:24 PM
Nu sa-l activez, sa il pot folosi.. nu stiu cum sa ma exprim.

tiberiuboboc
02-05-2013, 08:26 PM
Acum ai 6.1? Daca da, fa jb cu evasi0n si vezi daca merge decodarea cu ultrasnow din cydia. Nu as putea sa-ti spun ca merge, dar merita incercat.

Silviu 23
02-05-2013, 08:32 PM
Am incercat sa fac jb cu evasi0n dar imi cere sa il activezi ca sa pot face jb. Telefonul este in acel mod in care imi cere limba,tara, sa ma conectez la o retea wi-fi si sa-l activez.

tiberiuboboc
02-05-2013, 08:37 PM
Naspa! Poti incerca sa faci un custom 4.1 cu snowbreeze (sper ca Apple sa mai semneze inca acest iOS) si astfel ii faci si hactivare. Daca ai si alte SHSH salvate (altele inafara de 6.x) poti incerca custom cu snowbreeze la acele iOS.

SunSetRo
02-05-2013, 08:38 PM
Silviu trebuie sa faci hacktivarea cu snowbreeze sau redsnow mai intai ca sa poti intra in telefon. Si apoi bagi ultrasnow ca sa ai semnal.


Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Silviu 23
02-05-2013, 08:41 PM
Dar din cate stiu nici o versiune de redsn0w sau sn0wbreeze nu suporta iOS 6.1.

SunSetRo
02-05-2013, 08:45 PM
Ultimu snowbreeze suporta nu mai stiu versiunea, citisem astazi ca a aparut. Si poti cu el.


Sent from my iPhone using Tapatalk 2

tiberiuboboc
02-05-2013, 08:46 PM
Sn0wbreeze 2.9.8 suporta ios 6.1

Silviu 23
02-05-2013, 08:52 PM
Deci ar fi indicat sa folosec snowbreeze. Deja l-am descarcat.

SunSetRo
02-05-2013, 08:56 PM
Trebuie sa faci mai intai jailbreak trethered cu tot cu hacktivare si apoi din cydia instalezi evasion untrethered. Sper sa nu gresesc.


Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Silviu 23
02-05-2013, 08:59 PM
Crezi ca ai puteai sa-mi spui mai pe larg ce trebuie sa fac. Ce progame as putea folosi, ce metode..

SunSetRo
02-05-2013, 09:02 PM
Nu stiu inca daca snowbreeze face jailbreak untrethered. Mai asteapta pareri. Uite un tutorial de aseara: http://www.idevice.ro/2013/02/04/evasi0n-6-x-untether-transforma-tethered-in-untethered-jailbreak-te-ajuta-sa-faci-hacktivare-pe-iphone/


Sent from my iPhone using Tapatalk 2