PDA

View Full Version : Problema resetare ipad 2



cosito
02-06-2013, 01:14 PM
Salut

Am un ipad 2 de 32 g cu ios 5.1.1 si jailbreak cu redsnow.Doresc sa sterg totul de pe el si sa ii dau revenire la setarile din fabrica.Pe langa ipad am si iphone,si de ani de zile de cand ma stiu in aceasta comunitate la cel putin 7 deviceuri cate am avut pana acum la niciunul nu am reusit sa ii sterg continutul si sa ii dau revenire la setarile din fabrica.In prima faza cand apesi acolo sa stearga arata ca sterge si ca se invarte acea rotita si asa ramane,indiferent ca e iphone 3g,3gs,4,ipad 1 sau 2,la toate imi ramane asa si nu mai reusesc sa le aduc la viata decat cu redsnow,imi poate spune si mie cineva cum mama naibi sterg totul de pe ele?

mikeru
02-06-2013, 01:20 PM
1. dacă vei continua cu limbajul ăsta și cu lipsa de răbdare, nu rezolvăm nimic.

2. dacă ai jailbreak, e evident că nu poți face operațiunea cu pricina.

3. dacă ai SHSH la 5.1.1, poți face re-restore la 5.1.1, altfel doar restore la 6.1.

cosito
02-06-2013, 01:26 PM
Nu cred ca am ofensat pe nimeni cu limbajul meu,ma refeream strict la produsele mele,cat despre rabdare cam cata sa mai am,de prin 2008 tot ma chinui sa le resetez si nu reusesc:),sa inteleg ca daca nu am ssh-uri nu le pot reseta:(

mikeru
02-06-2013, 01:32 PM
oricum nu le poți reseta. trebuia să deduci din 2008. dacă ai jailbreak, cānd faci Reset-ul respectiv, se corup anumite fișiere sistem care nu te mai lasă să pornești și trebuie restore.

eu ziceam de SHSH dacă vrei să-l aduci tot la 5.1.1.
dacă nu, 6.1. asta e.


iar cu limbajul, mă deranjează pe mine. nu folosesc un asemenea limbaj, nu sunt obligat să-l citesc pe un forum

Protektor
02-06-2013, 01:33 PM
Faci un update la 6.1 si set as new iPad sau iPhone.

cosito
02-06-2013, 02:25 PM
Faci un update la 6.1 si set as new iPad sau iPhone.


Problema este ca nu doresc sa fac update la 6.1,se misca greu cu 5.1.1(sa nu zic infect) ca poate iar deranjez,dar cu 6.1.....

Protektor
02-06-2013, 02:30 PM
Cum asa, ca sie eu am iPad 2 si se misca foarte bine.

Man
02-06-2013, 02:32 PM
Eu abea astept sa fac update la 6.1, de la 5.0.1 care-l am.


Sent from my iPad, with love from Russia!

cosito
02-06-2013, 03:03 PM
Voi,eu nu astept,stiu foarte bine cum se misca ios6 pe ipad sau iphone:(,se pare ca voi ramane la 5.1.1 cu tot ce am in el....

Man
02-06-2013, 03:08 PM
.3. dacă ai SHSH la 5.1.1, poți face re-restore la 5.1.1, altfel doar restore la 6.1.
faci cum zice @mike. Asta daca ai shsh salvate, daca nu, nu.



Sent from my iPad, with love from Russia!

Protektor
02-06-2013, 04:00 PM
Sincer eu tocmai am trecut de la 5.1.1 la 6.1 si nu vad diferenta, dar oricum tu sti mai bine ce vrei.

flotouran95
02-06-2013, 04:05 PM
Cosito azi dimineata am facut update la ipad2 de la 5.1.1 cu jailbreak la ios 6.1 fara noci o problema. Setat ca new ipad si e curat. Merge ok ipad . Deci?


Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2

cosito
02-27-2013, 05:20 PM
Revin cu problema mea la ipad 2,dupa cum spuneam am ios 5.1.1 pe el si vreau sa ii dau restore tot la 5.1.1 dar nu mai scap de eroarea 3194.
Am modififcat in host in 1000 de feluri,am verificat in tinyumbrela sa nu am alea activate si tot nu scap de aceasta eroare,nu pot sa ii dau restore absolut deloc,cum scap de eroarea asta,de saptamani intregi ma omoara.....

Man
02-27-2013, 05:36 PM
Ai shsh salvate ptr ios respectiv?


Sent from my old time iPad!

cosito
02-27-2013, 05:56 PM
da am ssh pentru 5.1.1,problema este ca uneori imi da si eroarea 1600 sau 1601,am vazut ca trebuie pus in dfu mode cu ireb,asa il pun si tot imi da eroarea 1601.Dupa care am vazut ca atunci cand fac restore la 5.1.1 trebuie sa am si tinyumbrella deschis si sa apas start tss server,apar si la fel,ba 3194 ba 1600 imi erori,ma dispera.....

Man
02-27-2013, 09:13 PM
La ipad 2 ca si la. Iphone 4s este foarte greu spre imposibil de facut restore, eu zic sa-ti pui 6.1.2 si sa ramai la asta, ca la mine merge bine fara macar pic de lag.


Sent from my old time iPad!