PDA

View Full Version : Cum fac update de la 5.1 la 6.1 iphone 4?



Vlaaad
02-18-2013, 01:29 AM
Salut, am un i4 ios 5.1 cu jailbreak. de la cine l-am cumparat mi-a spus ca pot sa ii fac update numai daca ii sterg cydia sau o dezactivez. e adevarat ?

SunSetRo
02-18-2013, 01:32 AM
Nu e adevarat, poti face update la telefon doar prin restore (pt ca ai jailbreak) dar depinde daca ai gevey sau il folosesti in reteaua in care e blocat sau e neverlocked, pentru ca ai nevoie de anumiti pasi pt a face update.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk II

Vlaaad
02-18-2013, 01:33 AM
e neverlocked telefonul. imi poti spune ce pasi trebe sa urmez?

SunSetRo
02-18-2013, 01:34 AM
Daca e neverlocked il conectezi la pc, pui telefonul in Dfu mode si ii dai restore din iTunes.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk II

Vlaaad
02-18-2013, 01:40 AM
ok... si dupa ce ii dau restore, ii pot face update?

SunSetRo
02-18-2013, 01:41 AM
Cand ii vei da restore isi va face si update la 6.1 dar vei pierde jailbreakul, acela il vei face cu evasi0n daca il mai vrei.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk II

Vlaaad
02-18-2013, 01:43 AM
nu am nevoie de jailbreak. am inteles acum. tu spui sa ii dau restore fara "shift" si sa am ios-ul download-dat in laptop.

SunSetRo
02-18-2013, 01:44 AM
Ii dai restore fara "shift", ios-ul il va lua singur. O sa ai ios-ul curat.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk II

Man
02-18-2013, 01:45 AM
Ai fi putu si tu sa dai un titlu mai sugestiv acestui theard, te invit sa citesti si regulile forumului cand ai timp. Merci.


Sent from my old time iPad!

Vlaaad
02-18-2013, 01:48 AM
@SunSetRo Multumesc deocamdata, daca intampin probleme am sa te mai "stresez" putin .
@ Man am sa le citesc

flotouran95
02-18-2013, 03:17 AM
Spunei la ala care tia spus chestia aia ca noi acuma ii stringem banii sa plece din tara. Cum sa zici asa ceva? Folositi cu incredere si search pe google ca gasiti informatii si tutoriale inainte sa ii credeti pe asa zisi ,,prieteni"


iPhone 4S using Tapatalk

Vlaaad
02-20-2013, 06:00 AM
i-am facut update si imi zice in feleul urmator " this iphone is not currently setup to work with carrier you're attempting to use. please insert another sim card from a supported carrier or requested that this iphone be unlocked" . o solutie va rog

Man
02-20-2013, 06:05 AM
Ii bagi cartela ta, si il activezi prin wireless sau cu itunes din pc.


Sent from my old time iPad!

Vlaaad
02-20-2013, 11:45 AM
"The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported.
This iPhone is not currently setup to work with carrier you're attempting to use. Please insert another SIM card from a supported carrier or request that this iPhone be unlocked." continuua sa apara mesajul asta

SunSetRo
02-20-2013, 12:02 PM
Telefonul tau sigur e neverlocked?


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk I

Vlaaad
02-20-2013, 12:06 PM
am bagat inainte si cartela de vodafone si de orange si a mers

SunSetRo
02-20-2013, 12:26 PM
Nu ai gevei sim? Prin wireless ai incercat?


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk I

onepic
02-20-2013, 12:26 PM
Mai sti ce BB a avut cand era pe 5.1 ? Eventual posteaza aici IMEI sa vedem daca figureaza ca neverlock.

SunSetRo
02-20-2013, 12:28 PM
Sa nu fi avut singurul bb decodabil cu ultrasn0w...


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk I

Vlaaad
02-20-2013, 12:49 PM
e codat . 3 Three Irlanda. am luat o teapa cat mine de mare:) imi puteti zice cat costa sa il decodez

SunSetRo
02-20-2013, 01:05 PM
Imi pare rau. Vezi in aria decodari aici pe forum, banuiesc ca i-ai bagat si bb 04.12.05 care nu e decodabil cu nimic, poti sa il hacktivezi cu sn0wbreeze sau redsn0w ca sa il folosesti ca ipod pana il decodezi.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk I

Vlaaad
02-20-2013, 02:42 PM
i-am facut si update. are 6.1.2 pe el. da nu inteleg cum inainte mergea orice cartela. si acum nu mai merge

SunSetRo
02-20-2013, 02:46 PM
Cred ca aveai basebandul 01. Nu mai stiu cat care se decoda cu ultrasn0w si daia iti mergea, sau uita-te in sertarasul de sim si vezi sa nu ai gevey sim...


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk I

Vlaaad
02-20-2013, 03:00 PM
nu avea gevey sim ca nu-l luam daca avea.

SunSetRo
02-20-2013, 03:07 PM
Inseamna ca aveai singurul bb de iphone 4 care se decoda cu ultrasn0w.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk I

Vlaaad
02-20-2013, 05:28 PM
pot sa mi-l bag undeva..

SunSetRo
02-20-2013, 05:31 PM
poti intreba in aria decodari cat te costa decodarea oficiala, poate nu costa exagerat de mult.

flotouran95
02-20-2013, 07:13 PM
Undeva intre 400-450 ron cred destul dem mult dupa parerea mea

Remus325i
02-21-2013, 08:17 AM
Postez si eu aici ca sa nu deschid alt topic si pt ca n-am rabdare sa caut dupa o noapte de munca :) e tot ceva legat de update.
Am fost sunat de un prieten si m-a intrebat daca-i pot face update la soft la un iPhone 4. Din cate am inteles de la el are iOS 4.3 si probabil e bb ce se decodeaza cu ultrasnow. Intrebarea mea vine acuma, ce iOS pot sa-i pun? iOS 5,6?
Ce program folosesc si ce pasi urmez ca sa-i pastrez BB asta in cazul in care dupa un update se va putea decoda cu ultrasnow prin pastrarea de baseband. Astept un raspuns si va multumesc!!!

SunSetRo
02-21-2013, 08:26 AM
Poti pune 6.1.2 cu snowbreeze pentru ai pastra basebandul intact si il decodezi cu ultrasn0w.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Remus325i
02-21-2013, 08:28 AM
That's all? Banuiesc ca undeva am optiunea sa bifez sa ramana acelasi BB. il pun normal in DFU mode sau cu vreun programel gen iREB?

SunSetRo
02-21-2013, 08:31 AM
Snowbreeze face totul pentru tine, creezi un costum ipsw in care ii bifezi hactivarea daca are nevoie, programul in sine pastreaza basebandul intact si la sfarsit o sa iti creeze un ipsw si ii dai shift+restore in itunes si alegi ipsw-ul creat. DAR momentan nu a aparut sa fie compatibil cu ios 6.1.2. Mai asteapta si tu cateva zile.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Remus325i
02-21-2013, 08:34 AM
El a spus ca vrea iOS 6, nu are pretentii la 6.1.2 or stuff, o sa-l intreb daca vrea ultimul soft si revin cu detalii daca a mers treaba:) din cate vad, piece of cake, am mai experimentat cu programe de genu pe 3G si 3GS, pe al meu nu am avut de ce pt ca e neverlock si nici nu i-am pus cydia. Merci SunSetRo!!! Ai steluta!

SunSetRo
02-21-2013, 08:41 AM
Nu e diferenta in ios 6 si 6.1.2. Pentru ios 6 o sa aibe nevoie de SHSH pentru ca apple nu mai semneaza acest ios. Cu placere.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

flotouran95
02-21-2013, 10:23 AM
Eu zic ca sunt diferente intre ios ca de aia le si scot astea de la apple nu?


iPhone 4S using Tapatalk

SunSetRo
02-21-2013, 10:24 AM
Nu diferente de aspect, nu m-am exprimat eu cum trebuie.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk