PDA

View Full Version : Decodare softbank japan.



oscar
03-08-2013, 11:08 PM
Am cumparat un iphone4 de 16 gb de la cineva si acum cand am cautat sa il decodez cel de la service mi-au spus ca telefonul este codat pe softbank japonia dupa imei, dar am cautat telefonul pe net dupa model si imi arata ca este pe at&t america. Pur si simplu nu stiu ce sa mai cred...ptr ca si cel care m-i la vandut sustine ca tel este pe at&t america. pana la urma dupa cine sa ma iau??? pretul de decodare pentru at&t america il stiu...dar pentru softbank japonia nu il stiu....nici macar daca nu stiu daca se decodeaza......Ma puteti ajuta va rog frumos !!!! Multumesc

nemet_tt
03-08-2013, 11:18 PM
600 ron costa decodarea daca e codat pe softbank


Sent from my iPhone using Tapatalk

oscar
03-08-2013, 11:21 PM
600 ron costa decodarea daca e codat pe softbank


Sent from my iPhone using Tapatalk

da dar de ce dupa model imi da ca este pe at&t america??? sa inteleg ca trebuie sa iau in calcul doar imei-ul???

nemet_tt
03-08-2013, 11:23 PM
Da dupa imei


Sent from my iPhone using Tapatalk

oscar
03-08-2013, 11:23 PM
[QUOTE=oscar;97339]da dar de ce dupa model imi da ca este pe at&t america??? sa inteleg ca trebuie sa iau in calcul doar imei-ul.? Cu timpul se mai poate ieftini decodarea sau asa va ramane?

Man
03-08-2013, 11:33 PM
Ai fi putut si tu sa dai un titlu sugestiv, nu salut...!!?


Sent from my iPad using Tapatalk HD

oscar
03-08-2013, 11:35 PM
scuze