PDA

View Full Version : intrebare despre shsh....



philip_marius69
03-16-2013, 01:32 AM
salut! vin cu o intrebare: am salvate shsh in pc si in cydia pentru 4.1,6.01,6.1,6.1.2.
este posibil ca salvand aceste shsh unu dintre ele sa nu fie salvat corect?, intreb asta deoarece la 6.01 nu pot face downgrade ci la 6.1 da!? folosesc acelasi procedeu de downgrad numai ca la 6.01 intampin o serie de erori si la 6.1 imi iese din prima si am incercat de nenumarate ori!

OXXO
03-16-2013, 03:08 AM
Asta pentru ca nu faci downgrade cu preserve de baseband, 6.1.1 si 6.1.2 au acelasi baseband si poti face la 6.1.1.
Pentru 6.0.1 insa trebuie sa faci cu preserve pentru ca va altfel va incerca sa puna basebandul aferent 6.0.1 si evident ca nu poate. Incearca din redsnow cu preserve.
Cred ca asta este problema.


 Powered

philip_marius69
03-16-2013, 04:08 AM
multumesc @oxxo deocamdata am trecut la6.1.2 si il tin putin in proba si daca nu imi convine de el o sa incerc din nou sa trec la 6.01 ca de ala am fost cel mai multumit cum se misca pe 3gs.

OXXO
03-16-2013, 07:11 AM
Cu placere :)

philip_marius69
03-16-2013, 04:21 PM
salut oxxo! revin cu probleme: cand dau in redsn0w custom ipsw cu telefonu in dfu mode selectez 6.0.1 si ma intreraba daca vreau sa pastrez basebandul si dau yes apoi ok incarca shsh apoi se blocheaza pe grila de la "loading ibbs" si apoi imi da ca nu a gasit telefonu in retore mod...cumadica daca el singur imi cere sa fie in dfu? parca ar sari din dfu mode.

OXXO
03-16-2013, 05:07 PM
Click dreapta pe executabilul redsnow si la properties selectezi administrator mode si xp compatibility dupa care incerci iar, da... trebuie sa-l arunce din DFU Mode in Restore Mode.

philip_marius69
03-16-2013, 05:32 PM
chiar daca eu am win 7 bifez sa lucreze in modul xp???

OXXO
03-16-2013, 05:38 PM
Da.

philip_marius69
03-16-2013, 05:44 PM
mda chiar daca am bifat sa ruleze in mod xp si ca administrator la fel dupa loading ibss imi da ca nu il gaseste in recovery mod si lam pus in dfu cu ireb...

OXXO
03-16-2013, 06:25 PM
Acum 4 zile am facut unui iPhone 4 update de la iOS 4.3 la 5.1.1 si tot la fel pateam, am bifat sa ruleze in XP Compatibility mode si Administrator si a doua oara a luat-o. Mai dai de cateva ori poate o ia. La fel imi facea si mie, nu mi-l arunca din DFU in Recovery sa poata incepe instalarea.

philip_marius69
03-16-2013, 06:29 PM
scuze de dublu post... cum pot face un custom ipsw cu preserve de bb si sa lipesc si shsh?, cu alt prog fara redsn0w? cu snowbreeze in mod ifait imi lipeste doar shshurile fara sa protejeze bb si daca fac prima oara custom ipsw cu pastrare bb intact si apoi sa lipesc shsh nu functioneaza cu sn0wbreeze, va rog mai multe sugestii...

iti dai seama ca am incercat de cel putin 5-6 ori:):) da pentru ca redsnou e combatibil cu 4.1 si 5.1.1

Man
03-16-2013, 07:19 PM
Snowbreeze nici o data nu a marit bb, de asta nu are optiunea asta, el face preservation baseband.


Sent from my iPad using Tapatalk HD

philip_marius69
03-16-2013, 07:33 PM
poi bun si atunci dece dupa un restore cu un ipsw creat cu snowbreeze in mod ifait nu mi-se deschide si ramane blocat in dfu mode? in itunes zice ca" restorul sa efectuat cu succes asteptati sa se deschida iphonu" si brusc imi zice ca a fost detectat un device in mod restore" daca fac custom ipsw cu ultima versiune de snowbreeze imi da eroare 14 la restore si am inteles ca e corupt ipswul. de scos din dfu mode dupa restore nu functioneaza cu nici o combinatie gasita pe net si cu nici un program, de 2 luni ma chinui sa pun din nou 6.0.1 si nu reusesc ma dus la disperare telefonu asta..pls ajutatima

mikeru
03-16-2013, 07:42 PM
sigur ai shsh pentru ios ala?

Man
03-16-2013, 08:35 PM
Atunci eu de unde stiu ce vrajesti tu pe acolo, de nu-ti porneste...


Sent from my iPad using Tapatalk HD

philip_marius69
03-16-2013, 09:48 PM
@mykeru, cred ca da! atata timp cat imi apar in cydia si leam salvat si in pc cu ifait si cu thyniumbrela din cydia, numai ca nu sunt sigur daca nu cumva au ceva erori de cand le-am salvat in cydia...
@man.. downgrade am mai facut chiar si astazi de la 6.1.2 la 6.1 si imi iese din prima nu e vreo istorie in a face downgrade, numai ca la 6.0.1 nu stiu ce vraji sa ii mai fac ca tot nu merge orice as incerca, ma gandesc si eu ca daca as fi copac nu mi-ar reusi la niciunul. oricum cred ca o sa inchei aceasta istorie deoarece m-a obosit phsihic si nu este decat un telefon la urma urmei. o sa adun bani sa imi iau ceva mai bun...stima