PDA

View Full Version : Iphone 3Gs 4.1 ---->5.1 ?



stefan_ionutt
04-10-2013, 12:53 PM
CUm as putea sa mi bag alt iOS daca nu 5.1,5sau 4.3.Tin sa precizez ca ca nu folosesc gevey si folosesc ultrasn0w pt deblocare.Va rog daca stiti cum contactatima la id din numele meu pe mess

apple.center
04-10-2013, 02:32 PM
In primul rand poti incepe cu verificarea bootrom-ului daca este nou sau vechi, poti face asta cu iDetector.

mikeru
04-10-2013, 03:15 PM
de acord cu @apple.center. īn același timp uită-te și īn Cydia īn pagina principală și vezi la ce ai salvate SHSH.

apare cu verde (parcă?) SHSH: 4.1,.....

stefan_ionutt
04-10-2013, 03:37 PM
Nu mi le arata

apple.center
04-10-2013, 03:42 PM
Ai verificat ce am scris mai sus?

stefan_ionutt
04-10-2013, 04:39 PM
Nu!Mi este frica sa nui fac cEva la telefon
Ca ami zice sa intru in DFU Mode si mie frica ca i fac cevA

mikeru
04-10-2013, 04:42 PM
atunci mergi la service

SunSetRo
04-10-2013, 04:43 PM
Daca ti-e frica sa bagi si telefonul in dfu mode ar fi bine sa te duci la un service sa platesti sa iti faca update. Nu stiu de ce ai mai scris....


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2

apple.center
04-10-2013, 05:43 PM
In acest caz, poti apela ka un serviciu oficial de decodare, dupa care vei putea face update linistit oficial din iTunes.

stefan_ionutt
04-10-2013, 05:47 PM
Cam cat m ar costa decodarea ?

apple.center
04-10-2013, 05:49 PM
In functie de operatorul pe care este codat. Intre 50 lei si 700 lei

stefan_ionutt
04-10-2013, 05:52 PM
Baieti de pe acest site mi au zis ca 70 lei

mikeru
04-10-2013, 06:00 PM
băieții ți-au spus asta fiindcă le-ai dat IMEI-ul. dar subiectul ăla nu e de tratat aici

stefan_ionutt
04-10-2013, 06:12 PM
Ok. Decoadarea oficiala adica sa mi-l fac neverlock?

tiberiuboboc
04-10-2013, 06:14 PM
Exact. Daca spui ca te costa doar 70 lei, merita. Tot atat te costa si la service un resoftat :)

stefan_ionutt
04-10-2013, 06:16 PM
Acelasi pret ar fi si in bucuresti la un service?

apple.center
04-10-2013, 06:18 PM
Ai primit si operator sau doar pret?

stefan_ionutt
04-10-2013, 06:44 PM
doar pret

apple.center
04-10-2013, 06:45 PM
Daca e at&t se poate face cu 50 lei... Poate e alt operator

stefan_ionutt
04-10-2013, 06:49 PM
poate,poate orice e posibil

mikeru
04-10-2013, 10:55 PM
dacă-i rogi să-ți spună rețeaua, īți taxează verificarea. au și ei condiții pentru verificările free.

@stefan_ionutt, nu mai scrie PM, fă ce ți s-a spus, dacă nu, du-te la service.
cānd eram de vārsta ta nici nu aveam telefon mobil.

stefan_ionutt
04-10-2013, 10:59 PM
uitati ce mi zice in cydia la shsh:See TSS Center(below) to request iOS SHSH
Ce are?
@mikeru ai dreptate trebuie sa fim corecti
nu mai sunt acelesai timpuri ca atunci asta este

mikeru
04-10-2013, 11:30 PM
1. fă ce-a zis @apple.center, pune-l īn DFU și vezi ce bootrom e.
2. vezi ce scrie below, n-am de unde ști, că nu mai am iPhone de ceva vreme. citește și tu ce scrie, află ce poți.

sau: 2'. instalează iSHSHit din cydia și după ce īnveți să-l utilizezi, īncerci să salvezi SHSH-uri. dacă ai ceva de la 5, ai noroc. SHSH de 6.x sunt inutile.


și nu, timpurile sunt aceleași, prioritățile sunt altele. părinții īși recompensau copiii cu excursii și biciclete, nu cu telefoane de peste 100E.

SunSetRo
04-10-2013, 11:32 PM
La pasu 2 de care zice mikeru in cydia pe prima pagina ai TSS center undeva mai jos apasa pe el si acolo iti spune ce SHSH ai.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2

stefan_ionutt
04-10-2013, 11:46 PM
am SHSH:iOS 4.1,5.01.6.1.3 e bine?

SunSetRo
04-10-2013, 11:48 PM
Doar pe alea le poti pune pe telefon. 4.1 e prea vechi, 6.1.3 nu are jailbreak untrethered asa ca mai bine pui 5.0.1.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2

apple.center
04-10-2013, 11:49 PM
Poti face restore cu 5.0.1 sau cu 6.1.2 in cazul in care ai bootrom vechi.
Dar parca 3gs - ul tau este de 8gb... S-ar putea sa fie nou.

stefan_ionutt
04-10-2013, 11:51 PM
da 8 GB acum ce fac?

SunSetRo
04-10-2013, 11:52 PM
La 6.1.2 nu are shsh, asa ca nu poate si daca nu le are salvate local in pc shsh de ios 6.x sun corupte si ramane telefonul in dfu mode si ios trethered.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2

stefan_ionutt
04-10-2013, 11:56 PM
eu as vrea 5.01 s-ai pun nu 6.x dar nu stiu urmatori pasi

apple.center
04-10-2013, 11:57 PM
@SunSetRo se poate daca ar avea bootrom vechi

@Stefan_Ionutt nu este de 8gb? De obicei cele de 8gb vin cu bootrom nou sau poti verifica ui iDetector

stefan_ionutt
04-10-2013, 11:59 PM
8 gb

apple.center
04-11-2013, 12:00 AM
Pentru restore 5.0.1 poti urma acest tutorial cu singura diferenta ca tu ai 5.0.1

http://www.idevice.ro/2012/09/29/tutorial-downgrade-ios-6-la-ios-5-1-1-pe-iphone-si-ipod-touchwindows-mac-os-x/

SunSetRo
04-11-2013, 12:01 AM
Pai are de 8gb si de obicei au bootrom noi si daia nu poate. Sa verifice sa vada sigur ce are.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2

stefan_ionutt
04-11-2013, 12:01 AM
restore adica sa ai bag alt soft?

apple.center
04-11-2013, 12:02 AM
Ai citit deja tutorialul?

stefan_ionutt
04-11-2013, 12:07 AM
da putin
daca eu am shsh de 5.01 merge sa ai bag ios 5.1.1 ? sau cum?

SunSetRo
04-11-2013, 12:09 AM
Doar 5.0.1 si atat.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2

apple.center
04-11-2013, 12:13 AM
Este valabil acelasi procedeu doar ca, in loc de 5.1.1 folosesti 5.0.1

stefan_ionutt
04-11-2013, 12:21 AM
@apple.center tu mi ai dat tutorial de downgrade nu de update

mikeru
04-11-2013, 12:25 AM
@stefan_iunutt, e același lucru īn cazul tău.

apple.center
04-11-2013, 12:25 AM
Stiu ce ti-am dat si ti-am dat bine.

Ca si completare fata de tutorial, poti folosi redsn0w pentru restore direct cu ipsw 5.0.1 cu shsh local sau de pe server. Daca doresti si conteaza pentru tine, iti scriu aici pas cu pas, eventual cu poze

stefan_ionutt
04-11-2013, 12:32 AM
daca nu te superi tu, mie mi ar fi mai de folos explicat de cineva

apple.center
04-11-2013, 12:39 AM
OK, lasa-mi te rog cateva min sa il scriu.

stefan_ionutt
04-11-2013, 12:42 AM
cu cea mai mare palcere

apple.center
04-11-2013, 01:33 AM
Bun, sa incepem cu inceputul, presupunem ca ai instalata aplicatia iTunes (http://www.apple.com/ro/itunes/download/), actualizata la zi.

Descarca ultima versiune redsn0w de aici (https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.15b3.zip?attredirects=0&d=1).
Porneste aplicatia redsn0w prin click dreapta, run as administrator.

Click pe butonul Extras

4095

Click pe butonul Even more

4096

Click pe butonul Restore

4097

Click pe butonul IPSW

4098

La acest pas va trebui sa selectezi fisierul IPSW "softul" corespunzator.
In acest caz iPhone2,1_5.0.1_9A405_Restore.ipsw (http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-3307.20111109.5tGhu/iPhone2,1_5.0.1_9A405_Restore.ipsw)

Vei primi intrebarea:

4099
la care raspunsul va fi yes

Vine partea putin mai dificila, va trebui sa introduci telefonul in modul Pwned DFU. Click ok pe fereastra care te informeaza de acest lucru.
Inainte de a incepe procedura urmatoare, citeste pasii de cateva ori inainte pana intelegi logic ce este de facut.

- Asigura-te ca ai telefonul pornit si conectat la calculator, recunoscut de calculator cu drivere instalate.
- Opreste telefonul prin slide to power off.
- Asteapta sa se opreasca fara sa il deconectezi de la PC.
- Tine apasat pe butonul de power pana apare marul.
- Apasa simultan pe power si home pana ecranul se face negru.
- Dupa 3 secunde 1...2...3 eliberezi butonul power tinand apasat in continuare pe butonul home
- mentine apasarea prelung, timp de 20 secunde (de obicei dupa 10 se va auzi sunetul de usb recunoscut)
- la prima conctare calculatorul instaleaza drivere deci va trebui sa il lasi putin
- NU uita: iPhone 3G / 3Gs poate avea probleme cu butonul power sau mai ales cu butonul de home, deci asigura-te ca apasarea primeste raspuns, ea trebuie sa fie ferma.

... urmarea in postul urmator ...

apple.center
04-11-2013, 01:57 AM
... continuam de unde am ramas ...

Acum, daca totul a mers bine, si ai urmat pasii ar trebui sa ai telefonul conectat la calculator in modul Pwned DFU cu driverele instalate.
Acum, redsn0w va afisa urmatoare fereastra:

4101

Selecteaza Remote pentru a lua automat shsh de pe server, saul local in cazul in care l-ai salvat prin ishshit.
Acum RedSn0w trece la treaba:

4102

In final, vei avea pe idevice un firmware 5.0.1 curat cu baseband-ul original nemodificat insa neactivat si ne jailbreak-uit.

Pentru jailbreak, lucruriile sunt mai simple deoarece deja sti acum sa pui telefonul in DFU.
Din fereastra principala selectezi jailbreak.

4103

Apoi conectezi telefonul in modul DFU urmand pasii de mai sus, selectezi cydia --> next.

Dupa toate, din telefonul proaspat activat si jailbreak-uit din cydia, cauta si instaleaza ultrasn0w

4104

DONE

OXXO
04-11-2013, 01:58 AM
+1 rep

stefan_ionutt
04-11-2013, 12:31 PM
In cazul in care intampin probleme ce o sa se intample?

apple.center
04-11-2013, 12:34 PM
In principiu, orice ii faci soft, se poate recupera soft dar, daca urmezi pasii cu atentie nu se va intampla nimic rau.

stefan_ionutt
04-11-2013, 12:39 PM
Sa dea dumnezeu. Imi trebuie neaprat cablul de date original?

apple.center
04-11-2013, 12:42 PM
Da, de preferat ar fi original

stefan_ionutt
04-11-2013, 12:45 PM
Eu nu am original,dar este aici un prieten de al meu cu un Iphone4s neverlocked si are cablu de date original
Il cer?

apple.center
04-11-2013, 12:54 PM
da... :)

stefan_ionutt
04-11-2013, 12:59 PM
Deci il iau?

apple.center
04-11-2013, 01:05 PM
Dublu post inutil, deja am raspuns la o intrebare evidenta de altfel.

Man
04-11-2013, 01:12 PM
+rep si de la mine.


Sent from my iPad using Tapatalk HD

stefan_ionutt
04-11-2013, 02:13 PM
auziti unde mi-a resoftat mie telefonul baiatul care sa dus cu el la Bucharest a zis ca al facea cu un cablu portocaliu si cu unul alb ce sunt cu aceste doua cabluri?

apple.center
04-11-2013, 02:45 PM
Cabluriile originale sunt alba punct acum... cabluri neoriginale poti gasi albe, portocalii, verzi albastre negre etc. Nu conteaza culoare ci calitatea. Poti incerca si cu cablul tau .

stefan_ionutt
04-11-2013, 04:06 PM
trebuie sa scot cartela din el? cand fac jailbreakul
@apple.center am descarcat din acest tutorial ipsw si ese in format zip

SunSetRo
04-11-2013, 04:08 PM
Nu trebuie sa scoti. Nu mai pune atatea intrebari fara rost tot ce trebuie sa faci ti-a spus @apple.center mai sus. Nimic in plus nimic in minus.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2

stefan_ionutt
04-11-2013, 04:42 PM
ipsw-ul nu mi-l arata in format ipsw ci in zip
de ce?

apple.center
04-11-2013, 04:44 PM
Redenumeste extensia din zip in ipsw

stefan_ionutt
04-11-2013, 04:58 PM
tot zip este formatul

SunSetRo
04-11-2013, 04:59 PM
cauta pe google cum se schimba extensia la un fisier...

stefan_ionutt
04-11-2013, 05:04 PM
o fi de la iTunes?

apple.center
04-11-2013, 05:07 PM
nu, este de la windows, :) ce sistem de operare folosesti?

stefan_ionutt
04-11-2013, 05:11 PM
windows 7 ultimate 32 biti

stefan_ionutt
04-11-2013, 05:24 PM
gata am reusit

stefan_ionutt
04-11-2013, 05:33 PM
mi a ramas blocat la calbul de iphone si iTunes ce sa ai fac?

stefan_ionutt
04-11-2013, 05:50 PM
am rezolvat. am aujuns la remote sa iai shsh de pe server si in final ami zice:couldn't upload iBSS

apple.center
04-11-2013, 06:01 PM
Nu zice si ceva de recovery la eroarea asta?

stefan_ionutt
04-11-2013, 06:04 PM
nu
ami arta intr-o casuta mica scrisula couldn't upload iBSS

apple.center
04-11-2013, 06:09 PM
repeta procedura cateodata, dupa pasul remote cateodata este indicata conectarea in recovery.

stefan_ionutt
04-11-2013, 06:11 PM
si cum fac asta
fac din nou remote>?

apple.center
04-11-2013, 06:22 PM
Repeta procedura

stefan_ionutt
04-11-2013, 06:24 PM
pai fii atent acum am telefonul in pwned dfu mode pot sa reiau tutorialul de la 0 ?

apple.center
04-11-2013, 06:28 PM
Sunt atent, altfel nu postam, ai lansat redsn0w ca administrator?

stefan_ionutt
04-11-2013, 06:30 PM
da.

stefan_ionutt
04-11-2013, 06:36 PM
ce sa I fac????

apple.center
04-11-2013, 06:37 PM
Il reiei de la 0 pana iese

stefan_ionutt
04-11-2013, 06:41 PM
pai si cum pot iesi din pwned dfu mode?

apple.center
04-11-2013, 06:45 PM
Apesi similtan pe home + power pentru 10 - 15 sec pentru restart iap pentru 20 - 25 sec pana apare cablul usb si logo iTunes pentru recovery. Precum am scris mai sus incearca in recovery mode.

stefan_ionutt
04-11-2013, 07:04 PM
auzi la jailbreak bifez doar cydia sau si ipad baseband?

apple.center
04-11-2013, 07:13 PM
Sa inteleg ca ai trecut de restaurare, bun, acum daca telefonul era decodat cu ultrasn0w si nu ai apucat sa ii faci update oficial din itunes - ceea ce nu ai facug si este bine, poti sa bifezi decat cydia. Insa, in caz contrar valabil pentru cititori, trebuie bifat si baseband-ul de ipad pentru a permite decodarea.

Te intreb totusi, retii din intamplare versiunea de modem firmware pe care o aveai inainte de restaurare?

stefan_ionutt
04-11-2013, 07:22 PM
6.1.5.0.0.0

stefan_ionutt
04-11-2013, 07:28 PM
auzi dupa ce instelz ultrasn0w trebuie sa se restarteze nu?
si mie cred ca mia rams blocat la logoul apple

apple.center
04-11-2013, 07:29 PM
Este ok, decodabil, recomandarea ar fi pentru downgrade baseband dar daca nu doresti complicatii este ok si asa.

apple.center
04-11-2013, 07:30 PM
Dupa ultrasn0w vine un respring

stefan_ionutt
04-11-2013, 07:32 PM
si mie de ce mi sa restartat?

apple.center
04-11-2013, 07:35 PM
Fii mai explicit se restarteaza sau? ...

stefan_ionutt
04-11-2013, 07:36 PM
sa oprit si a pornit singur ,iar acum este blocat la logo-ul apple

apple.center
04-11-2013, 07:40 PM
Tu sigur ai avut 06.15.00 inaite pe el?

stefan_ionutt
04-11-2013, 07:41 PM
da, ca ami aduc aminte
de ce intrebi?

apple.center
04-11-2013, 07:42 PM
Atunci e ok, restarteaza-l

stefan_ionutt
04-11-2013, 07:44 PM
pai nu ai inteles eu am instalat ultrasn0w si ma uitam pe la setari si mi sa restartat singur si acum este blocat la logoul apple

apple.center
04-11-2013, 07:47 PM
Am inteles pretene, am spus sa il restartezi.

stefan_ionutt
04-11-2013, 07:48 PM
pai daca este blocat la logoul apple ce sa ai fac?

apple.center
04-11-2013, 07:49 PM
Ai uitat asa repede cum sa ii dai restart?

stefan_ionutt
04-11-2013, 07:51 PM
stiu,cum tre sa tin apasat pe butonul power sa se restarteze dar daca el este blocat acolo la apple logo

apple.center
04-11-2013, 07:52 PM
Reciteste postul 83

stefan_ionutt
04-11-2013, 07:59 PM
gata mersi mult omule sa ti dea dumnezeu tot ce-i doresti esti cel mai tare ms mult!!!

apple.center
04-11-2013, 08:07 PM
Imi pare foarte bine, sa il folosesti sanatos.

stefan_ionutt
04-11-2013, 09:27 PM
legat de wifi cum trebuie s-al sicronizez?

stefan_ionutt
04-11-2013, 10:11 PM
de ce mi dispare semnalul si apoi apare si wifi nu mi merge

apple.center
04-11-2013, 10:23 PM
cu ultrasn0w? sau ai facut restore din nou?

stefan_ionutt
04-11-2013, 10:25 PM
nu nu am mai facut restore

stefan_ionutt
04-11-2013, 10:29 PM
semnal si wifi am rezolvat
dar cand descarc aplicatii mi se blocheaza nu se mai incarca pe la 3 sterturi si dupa cateva minute se incarca

stefan_ionutt
04-12-2013, 04:00 AM
Auziti am o problema cu semnalul ami dispare de tot si apoi apare odată cu wifi
Oare ce sa fie?

apple.center
04-12-2013, 04:13 AM
Ca sa elimini orice varianta software a problemei, poti sa faci downgrade de baseband, sau, cel mai elegant, fa o restaurare oficiala si activare... acum poti. Daca in continuare iti face problema wifi -gsm asta inseamna ca e defect hardware.
Cu toate ca cel mai probabil problema e de la baseband-ul de iPad.

stefan_ionutt
04-12-2013, 01:56 PM
cum trebuie sa al activez cu iTunes?
..............................................
i am bagat softul din nou si tot pierde semnal
..................................................
trebuie sa ai downgrade la bb de ipad ca sa nu mai piarda?

tiberiuboboc
04-12-2013, 03:12 PM
Ce baseband ai acum? Cel de iPad? Daca da, fa downgrade de baseband (http://www.idevice.ro/2012/06/18/tutorial-downgrade-baseband-ul-06-15-00-al-iphone-3g-si-iphone-3gs-folosind-redsn0w-0-9-14-beta-1-windows-mac/) la 05.13.04 si vezi asa daca mai ai pierderi de semnal.

Daca nici asa nu merge, du-te la un service cu el ca este hardware problema.

Nu mai face postari multiple, asteapta sa ti se raspunda oricat de disperat ai fi.

SunSetRo
04-12-2013, 03:13 PM
Te rog sa nu mai faci double post, ai buton de edit 5 min. Deja a devenit chat aici. Mai citeste si tu pe forum ca s-a discutat problema asta de multe ori.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2

apple.center
04-12-2013, 03:24 PM
Resofteaza-l direct din iTnes, lega-l la PC in recovery (vezi mesajul meu de mai sus) si da-i restore. Apoi, lasa-l conectat cu cimul in el pentru activare.

stefan_ionutt
04-12-2013, 10:40 PM
ami da eroare 3194

SunSetRo
04-12-2013, 10:41 PM
Intra in c windows system32 drivers etc hosts si sterge ultimele ip-uri, alea cu apple. Restart la calculator si incearca iar.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2

stefan_ionutt
04-12-2013, 10:44 PM
am sters tot folderul am dat restart la pc si tot ami da eroarea

SunSetRo
04-12-2013, 10:45 PM
Tu ce incerci sa faci mai exact? Nu trebuia sa stergi tot folderul, eu nu ti am spus asta.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2

stefan_ionutt
04-12-2013, 10:47 PM
pot sa l recuperz cumva?

SunSetRo
04-12-2013, 10:49 PM
Zi mai exact ce vrei sa faci. Apesi simplu pe restore in itunes cu telefonul in recovery?


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2

stefan_ionutt
04-12-2013, 10:51 PM
nu,eu vreau sa fac restore si sa ami activez telefonul ca al am decodat si sa al activez cu itunes
Nu,cu shift

SunSetRo
04-12-2013, 10:54 PM
Pune telefonul in recovery cum ti s-a spus si incearca iar, daca nu sterge itunes si tot ce tine de el, bonjures si ce mai e, schimba portul usb si incearca iar.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2

stefan_ionutt
04-12-2013, 11:43 PM
tot nu am reusit

apple.center
04-12-2013, 11:46 PM
@stefan_ionutt sa ne asiguram, modul recovery este cel care afiseaza cablul usb si ivonita iTunes. Confirmi?

stefan_ionutt
04-12-2013, 11:50 PM
da.

apple.center
04-12-2013, 11:54 PM
Bun, dezactiveaza firewall, antivirus, schimba port usb, eventual dezinstaleaza itunesapoi reinstaleaza-l.

Inainte de toate, incearca un shift restore cu 6.1.3 oficial.

stefan_ionutt
04-12-2013, 11:55 PM
merge pe 3GS 6.1.3?
si nu l-as vrea

SunSetRo
04-13-2013, 12:07 AM
mai uita-te odata la postul 26 din acest thread de 4 pagini....

apple.center
04-13-2013, 12:21 AM
Este bine ca incerci sa treci prin filtrul ratiunii propri informatiile, insa nu este nevoie sa si expui in scris fiecare gand decat daca este relevant.
In acest caz trebuie sa presupui de la sine ca daca s-a spus pune 6.1.3 inseamna ca este posibil.
Deci, prin urmare, te incurajez sa incerci cele expuse mai sus pana reusesti.

mikeru
04-13-2013, 12:46 AM
de acord cu apple.center.

pe de altă parte, dacă nu vrei (că așa zici, că nu prea ai vrea 6.1.3), putem īnchide oricānd thread-ul și te duci la service. pe bani.

oamenii ăștia se chinuie aici, iar tu nu prea colaborezi. ce-avem de gāndă să facem chat doar fiindcă tu nu poți face ce ți se spune?

ar fi bine să īncheiați odată discuțiile despre iphone-ul ăsta īn weekend!

stefan_ionutt
04-13-2013, 12:54 AM
eroare 3194 nu mai mi-o arata dar ami zice ,,serverele software apple nu sunt disponibile in acest moment incercati mai tarziu,,

mikeru
04-13-2013, 01:32 AM
să īnțeleg că e neverlocked acum? trebuie să-i faci downgrade de baseband dacă ai baseband-ul de ipad 6.15.
altfel nu se va activa

stefan_ionutt
04-13-2013, 12:38 PM
deci in primul rand ce trebuie sa fac restore din itunes sau downgade baseband?

SunSetRo
04-13-2013, 12:59 PM
Downgrade de baseband ai un tutorial cateva posturi mai sus.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2

stefan_ionutt
04-13-2013, 01:57 PM
gata am facut downgrade la 5.13.4

apple.center
04-13-2013, 01:59 PM
Excelent, acum ar trebui sa functioneze restore-ul oficial.
Posteaza te rog la final, rezultatul operatiei.