PDA

View Full Version : Iphone 5 intrebari activare



soare05
05-29-2013, 11:18 AM
Salut. Am achizitionat un Iphone 5 Sprint America. Baiatul de la cine l-am luat i-a dat un factory reset inainte iar acum telefonul este neactivat. Eu sunt moment in alta tara. As vrea sa stiu daca pot sa il activez eu sa il folosesc ca un ipod momentan si ce versiuni de decodari , gevey sim as putea cumpara. Multumesc

OXXO
05-29-2013, 12:23 PM
Ce iOS avea pe el inainte sa ii dea reset?

soare05
05-29-2013, 12:50 PM
6.0.1

OXXO
05-29-2013, 01:07 PM
Cu R-SIM 7 poti sa si activezi telefonul si poti sa folosesti si telefonia, s-ar putea si cu Gevey AIO (cu asta nu sunt sigur). Cauta un service gsm sa iti faca doar activare daca doar aia te intereseaza.

soare05
05-29-2013, 01:08 PM
despre cartela aia am citit si eu . dar ma gandeam daca pot sa il activez eu acum sa il folosesc pana ajung in 2 3 saptamani in tara sa cumpar R-sim - ul.Mersi

OXXO
05-29-2013, 01:20 PM
Nu ai cum din Jailbreak, evasion nu face activare iar redsnow si snowbreeze care fac activare nu sunt compatibile cu iPhone 5. Cu placere!

apple.center
05-29-2013, 02:13 PM
Incearca sa il activezi fara nici un sim. Sprint este si el operator CDMA ca si Verizon...

andreibob142
05-31-2013, 12:40 AM
cum sa activez iphon 5 codat uk 3 ios 6.1.4 va rog ajutatima

SunSetRo
05-31-2013, 01:34 AM
ai citit tot ce a scris @OXXO mai sus?

andreibob142
05-31-2013, 01:36 AM
da dar nu este nici o solutie de activare

SunSetRo
05-31-2013, 01:37 AM
Eu la postul #4 vad solutia de activare, mai citeste-l odata.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2

andreibob142
05-31-2013, 01:50 AM
dar am r sim 7 si nu merge imi zice asa this iphon is not currently setup to work with carrier you re attemting to use please insert another sim card from a supported carrier or request that this iphone be unlocked si semnal am am incercat sa sun 112 si mia raspuns deci ar merge dak as reusi sa il activez dak ma poti ajuta cu ceva sfaturi ms stima

andreibob142
05-31-2013, 02:12 AM
cum sa fac stima

mikeru
05-31-2013, 09:07 AM
īn primul rānd să ai răbdare să ți se răspundă, nu să faci duble postări :)

īn al doilea, cu toate că nu am folosit r-sim vreodată, mesajul e destul de edificator. r-sim-ul nu cred că e programat corect. du-te cu el și iphone-ul la un service

andreibob142
06-01-2013, 10:56 AM
sal ma poate ajuta cineva cu activarea iphonului 5 am fost cu el la un service si mi lau activat dar cind bag cipul meu cu cartela imi cere activare din nou am un cip r sim 7 imi zice nici un sim si celalalt imi cere activare ce sa fac ms mult stima

apple.center
06-01-2013, 10:58 AM
Conecteaza-l la internet sau la iTunes in cazul in care nu ai facut deja asta.

andreibob142
06-01-2013, 11:02 AM
lam conectat prin wifi si imi zice la fel ca nu sa pun sin cu suported carier ca sim care intentionez sa folosesc nu e suportata sau sa cer unlock la el ce sa fac

OXXO
06-01-2013, 11:50 AM
Andrei, mergi iar la acel service si cu cartela ta sa iti rezolve problema, r-sim-ul probabil ca este defect daca iti arata niciun sim iar celalalt nu e programat in reteaua pe care e programat telefonul odata ce ti-l dezactiveaza, mergi la ei pt o reprogramare.

andreibob142
06-01-2013, 12:28 PM
dar am cumparat cipul din timisoara eu sunt din baia mare cei din timisoara au zis ca lau programat pt reteaua uk three pe care e codat tel meu lam cumparat de pe site www.g******m.ro

OXXO
06-01-2013, 12:49 PM
Ce baseband are telefonul tau? scrie la About-> Modem Firmware.

andreibob142
06-01-2013, 01:49 PM
3.04.25 dar scrie in descriiere produs ca suporta bb 3.04.25 gevey sim care il au ei si cu un x sim de la service a mers telu dar cu al meu nu merge

apple.center
06-01-2013, 01:56 PM
Probabil nu are programat IMSI-ul corect. Ii poti ruga pe cei da la respectivul service sa ti-l programeze pentru operatorul tau.

ad3lin
06-01-2013, 03:01 PM
La cdma iphone 5 trebuie sa ai jailbreack, uitete pe pagina oficiala de la r-sim, poate au facut ceva schimbari, la cdma sunt alti pasi de facut, nu este la fel ca la gsm. Informatia completa ai so gasesti numai la iei pe sait, sau poate o pasteaza cineva aici.


Sent from my iPhone using Tapatalk

apple.center
06-01-2013, 03:07 PM
@ad3lin, citeste (http://forum.idevice.ro/showthread.php/12251-Iphone-5-intrebari-activare?p=107013&viewfull=1#post107013) te rog, este vorba de iPhone 5 GSM Three UK

andreibob142
06-01-2013, 03:33 PM
dar eu nu as putea sa il programez cu gevey dongle ms mult

apple.center
06-01-2013, 03:34 PM
Nu inteleg @andreibob142 este intrebare sau afirmatie?

andreibob142
06-01-2013, 03:53 PM
am un programator acasa asa i zice gevey dongle il pot programa eu acasa cip sau nu numai la service

apple.center
06-01-2013, 03:58 PM
Bineanteles ca nu conteaza locul efectiv in care se face o operatie de service, conteaza priceperea si aparatura. In acest caz daca ai dongle si soft compatibil + experienta poti sa il faci.

andreibob142
06-01-2013, 04:14 PM
imi poti spune despre ce soft este vorba imsi il stiu soft nu stiu ce trebe imi poti da un link sau ceva care sa ma ajute ms

apple.center
06-01-2013, 04:22 PM
In acest caz iti recomand sa contactezi furnizorul de la care ai dongle-ul de programare.

andreibob142
06-01-2013, 04:32 PM
mi la dat programatorul baiatul de la care am luat iphonul pot descarca softu de pe net free deundeva

apple.center
07-09-2013, 11:08 AM
Problema este rezolvata? inchidem thread-ul?

dualsimcect
07-09-2013, 12:03 PM
cum sa activez iphon 5 codat uk 3 ios 6.1.4 va rog ajutatima

la un service gsm sau cumperi sim care face si activarea de genul easysim sau r-sim

andreibob142
07-14-2013, 09:45 PM
sal am un iphon 5 codat imei 013552004422080 si nu stiu pe ce retea este codat ma poate ajuta cineva sami spuna pe ce retea e codat tel si cit costa sa il fac neverlock ms mult stima

sadler
07-16-2013, 11:17 AM
salut .....am un iphone 5 decodat cu r-sim 7.In el am un sim de Orange .
As putea sa bag un sim de vodafone ? Il recunoaste ? Mai trebuie facute ceva setari ?

Multumesc anticipat

apple.center
07-16-2013, 11:49 AM
Discutia devine off topic fata de subiectul original.

@andreibob142, plaseaza te rog intrebarea ta privind verificarea imei-ului in spatiul comercial, la decodari;

@sadler, in principiun nu, nu va fi nevoie de satari si da, o va recunoaste, Plug'N'Play


Thread inchis si mutat la arhiva!