PDA

View Full Version : Find my iphone



Dio
09-11-2013, 01:38 PM
Buna , am incercat sa imi localizez telefonul prin intermediul finy my iphone dar cand am intrat pe www.icloud.com la dispozitiv el a spus ca telefonul este Offline , ce pot face sa il pun Online , s-au din ce cauza este offline? AM activat pestetot functia finy my iphone si localizari am activat totul . Ce pot face?
Multumesc

mikeru
09-11-2013, 02:05 PM
încearcă să dezactivezi și reactivezi serviciul iCloud pe iPhone-ul tău. nu știu dacă va rezolva problema..

Dio
09-11-2013, 02:08 PM
Am incercat dar degeaba nu merge :)

mikeru
09-11-2013, 02:15 PM
bun. vezi în Settings, la Permisiuni sau Privacy.

Dio
09-11-2013, 02:19 PM
Nu gasesc Permisiuni nici Privacy am meniul in Limba Romana , dar nu gasesc nici in engleza in in romana :|

mikeru
09-11-2013, 02:22 PM
Settings - General - Restrictions. acolo cred că sunt și opțiunile de Privacy.

mai sunt și la același nivel cu General, acolo ai și Location Services. eu am 7beta6, nu știu dacă e chiar la fel meniul cu 6.1.2.

Dio
09-11-2013, 02:25 PM
La restrictii nu e activa nimic , La Location AM activat Toate ! Degaeba..

mikeru
09-11-2013, 02:29 PM
eu nu mai știu. restore? :D

mai așteaptă idei

Dio
09-11-2013, 02:30 PM
ee nu am sa dau Restore pentru atata...eu doar vruiam sa il am activ in caz ca mi se fura telefonul :)

raduu
09-12-2013, 02:18 AM
Probabil te-ai logat în trecut cu contul actual pe alt iDevice. Dă sign out de pe telefonul actual și sign in înapoi. Sau sign out, șterge aplicația și reinstaleaz-o după care log in.

Eu am pățit așa de pe un 3GS la 5 și a mers.

OXXO
09-12-2013, 05:57 AM
Dio, iti functioneaza notificarile push? Primesti mesaje pe yahoo messenger de exemplu daca nu esti in aplicatie?

Dio
09-12-2013, 09:53 AM
AM dat dign out si am intrat inapoi degeaba. Am sters aplicatia , am instalat-o inapoi si spune cand sunt in ea . Acest dispozitiv - "Actiunile vor intra in vigoare atunc cand acest iphone se conecteaza la internet " Nu merge... Incearca sa imi dai niste pasi mai clari...poate nu am facut ceva bine :|


Dio, iti functioneaza notificarile push? Primesti mesaje pe yahoo messenger de exemplu daca nu esti in aplicatie?

Nu imi functioneaza , desi sunt activate am ios 5.1.1

apple.center
09-12-2013, 10:23 AM
Este hackactivat? (ex. sn0wbreeze, redsn0w, folosit pentru jailbreak)


Sent from my iPhone using Tapatalk

Dio
09-12-2013, 10:32 AM
Eu nu stiu am cumparat recent telefonul de la cineva , are Cydia si WinterBoard

apple.center
09-12-2013, 10:41 AM
Instaleaza SAM si foloseste-l pentru a simula operatorul original si a face activare curata cu iTunes. Presupun ca este vorba de iPhone 3gs sau 4 nu?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Dio
09-12-2013, 10:51 AM
Nu stiu face asta , daca ar fi niste tutoriale.... Mai bine nu ma bag cine stie ce voi face + ca nu este decodat telefonul este decodat prin Cydia...si nu vreau sa am probleme cu el..
Multumesc

OXXO
09-12-2013, 01:16 PM
Asta este motivul pentru care nu iti localizeaza telefonul, nu este activat cu sim ci prin jailbreak.

Dio
09-12-2013, 01:19 PM
si daca fac treaba cu SAm ce riscuri am?

OXXO
09-12-2013, 01:51 PM
Daca nu te pricepi, iti recomand totusi sa mergi la un service gsm si sa le spui ca nu ai notificarile push active, e un risc destul de mare daca nu stii ce sa faci in SAM sau daca gresesti un pas din tutorial. Acesta este tutorialul (http://forum.idevice.ro/showthread.php/5010-TUTORIAL-Activare-iPhone-folosind-SAM) daca te hotarasti sa incerci. Vei putea ramane cu telefonul dezactivat si va trebui sa faci iar restore si decodare software.

Dio
09-12-2013, 01:52 PM
ok , multumesc mult . Mai bine nu ma bag decat se se intample ceva . Multumesc inca o data . Puteti da T/C !

OXXO
09-12-2013, 01:53 PM
Cu placere, oricand!

Man
09-13-2013, 01:18 AM
Ok t/c!


Sent from my iPad using Tapatalk HD