PDA

View Full Version : Probleme Ipad 2



alexutzu02
09-24-2013, 08:09 PM
Salut,
cine ma ajuta si pe mine cu un ipad 2. I-am dat restore si cand a inceput sa rescrie softul sa blocat la scriere firemware. De atunci cand incerc sa deschid tableta imi da sa o conectez la itunes. Refac pasul de mai sus si la fel ramane blocata la scriere firmware. A mai patit cineva asa ceva, sa ma ajute cu o informatie ptr solutionarea problemei.
multumesc

alexutzu02
09-24-2013, 08:27 PM
nimeni?

tiberiuboboc
09-24-2013, 08:28 PM
Sa inteleg ca a ramas in recovery mode (cablul de date si iconita de itunes oe ecran)?
Ai cumva jailbreak?

Sent from my iPad New using Tapatalk Pro ...

alexutzu02
09-24-2013, 08:30 PM
salut
da

tiberiuboboc
09-24-2013, 08:30 PM
La care intrebare ai raspuns?



Sent from my iPad New using Tapatalk Pro ...

alexutzu02
09-24-2013, 08:34 PM
nu are jailbreak

alexutzu02
09-24-2013, 08:34 PM
si intre timp am incercat sa fac si un up date de soft de la 5.1.1 la 6 si atunci cred ca sa busit

tiberiuboboc
09-24-2013, 08:36 PM
Vezi ca si ipad 2 are procesor A5 si nu poti pune pe el ce ios vrei. Nu poti pune decat ultimul ios de la Apple, adica ios7.


Sent from my iPad New using Tapatalk Pro ...

alexutzu02
09-24-2013, 08:38 PM
boon, atunci ce fac in situatia asta, cum ai dau de cap

tiberiuboboc
09-24-2013, 08:42 PM
Ce vrei sa faci pana la urma? Acum ai putea incerca un hard reset (home+power apasate mai mult de 10 sec) sa vezi daca porneste normal (nu s-o fi instalat nimic), daca porneste tot in recovery, incearca sa-l scoti cu un utilitar gen tinyumbrella sau ce o mai merge pe ipad. Daca tot nu vrea esti nevoit sa-i pui ios 7, ar trebui ca din recovery sa poti face restore cu itunes. Daca nu merge din recovery, incearca sa-l bagi in DFU mode inainte de restore.


Sent from my iPad New using Tapatalk Pro ...

alexutzu02
09-24-2013, 08:44 PM
am incercat si reset home plus power dar ramane la fel, am incercat si cu itunes si la fel,o sa incerc cu DFU, ai idee de combinatia de taste?

tiberiuboboc
09-24-2013, 08:47 PM
Vezi pe net sau pe forum cum introduci manual idevice-ul in DFU. Daca nu gasesti intre timp voi posta eu .
http://www.idevice.ro/2009/10/22/cum-sa-introduci-un-iphone-in-dfu-mode/
La fel e si la ipad ...

Sent from my iPad New using Tapatalk Pro ...

alexutzu02
09-24-2013, 08:48 PM
ms frumos, sa vad acum ce-i fac