PDA

View Full Version : xCode & iOS SDK



Crusher
05-04-2011, 05:20 PM
Salut, as vrea sa stiu daca le pot descarca de undeva. M-am inregistrat ca developer la apple, deoarece credeam ca poti sa le descarci fara sa platesti 100$/an, dar se pare ca nu-i asa.

Deci, se pot descarca din alta parte?

boboc
05-04-2011, 11:04 PM
In mac appstore,costa 3.99eur

PsychOps
05-04-2011, 11:05 PM
exact...

iChaz
05-05-2011, 07:53 PM
Daca vrei Xcode 4, trebuie sa-l achizitionezi din Mac AppStore. Insa cand te loghezi in iOS Dev Center, trebuie sa ai in josul paginii optiune sa descarci Xcode 3 si iOS SDK 4.3 (vezi in poza). :)

http://i55.tinypic.com/30k4ksi.png

simona86
02-17-2012, 06:56 PM
Ma poate ajuta cineva cu o problema? Am nevoie de o persoana care e developer . Mersi

boboc
02-17-2012, 06:58 PM
Spune :)

simona86
02-17-2012, 07:02 PM
:) Problema este in felul urmator... Am facut o aplicatie pentru ipad. Am verificato merge e totul ok. Vreau sa o pot pune pe ipad si nu pot ca nu am cont. Nu e pentru mine aplicatia ca daca era pt mine personal foloseam jailbreak dar e pt un client. Acum am trimis azi fax la apple cu contul dar dureaza putin. Eu am nevoie de azi sa o dau la om. Si am nevoie de cineva care deja are cont platit pt ai da aplicatia mea si a o rula si sa mio dea inapoi cu extensia ipa :( Platesc daca e nevoie . Mersi

boboc
02-17-2012, 07:07 PM
Sorry dar eu nu mai inregistrez device-uri in contul meu, am facut asta inainte de multe ori si am primit avertisment de la Apple.
Daca aplicatia e pentru un client da-i codul si atat,restul e problema lui.

simona86
02-17-2012, 07:10 PM
:( Pacat, Iti dai seama ca i-as fi dat doar codul si sa se descurce, dar vrea o vrea in forma finala. Stii cam cat va dura pana imi va trimite codul de activare cei de la apple din momentul in care am dat faxul?
Sau poate stii pe cineva care ma poate ajuta? Mersi mult!

simona86
02-17-2012, 07:18 PM
Da acum am citit mai bine ce mi-ai scris...de ce iti da apple lul avertisment daca pur si simplu o salvezi ipa sa o pot instala eu pe ipad cu certificat apple? Nu trebuie sa inregistrezi device..Poate nu mam exprimat eu bine.

simona86
02-17-2012, 07:19 PM
aplicatia nu vreau sa o pun la vanzare

boboc
02-17-2012, 07:21 PM
Stiu :)
Ca sa ruleze ipaa-ul ala pe un device trebuie sa fac un profil de distributie ad-hoc si sa inregistrez UDID-ul respectiv in contul meu,altfel nu merge.

simona86
02-17-2012, 07:27 PM
da, dar tu nu o pui la vanzare. eu iti dau tot ce ai nevoie , iti dau codul sursa al aplicatiei si o inregistrezi ca si cum ai fi facuto tu. Aplicatia este pt o companie care o foloseste o singura data. De unde esti? Eu sunt din bucuresti. Imi poti da un nr de tel si putem vbi mai multe