PDA

View Full Version : Iphone 3GS HELP!!



vladmunteanu
01-11-2014, 11:13 AM
Salutare.Am luat un 3GS,mergea totul bine,era semnal de la cartela(mergea sa sun,sa ma sune) dupa ce am dat un restore la telefon nu-mi mai citeste nu stiu de ce cartela ... il pun la itunes si pentru a continua mai departe imi spune ca trebuie sa introduc cartela SIM insa aceasta cand o introduc scrie "Niciun semnal"...ce sa fac?cand am dat restore avea ios 4...

tiberiuboboc
01-11-2014, 11:50 AM
Era decodat prin soft cu ulrrasnow din cydia si tocmai l-ai codat la loc in rețeaua in care este blocat. Pentru decolare ar trebui sa instalezi basebandul de iPad, dar DOAR dacă iPhone permite asta. Postează aici cifrele 3-5 din serial number sa ne dam seama cand este fabricat: dacă este fabricat Ónainte de săptămana 34 a anului 2011 merge pus bb de iPad, in caz contrar il brickuiesti definitiv.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ...

vladmunteanu
01-11-2014, 11:53 AM
Cifra 3-9,cifra 5-4

mikeru
01-11-2014, 12:38 PM
pune primele 5 caractere din serial


/m.r.
Sent from my iPhone using Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1)

vladmunteanu
01-11-2014, 12:41 PM
88944

mikeru
01-11-2014, 12:53 PM
ce ios aveai pe el?


/m.r.
Sent from my iPhone using Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1)

vladmunteanu
01-11-2014, 01:03 PM
aveam ios 4

vladmunteanu
01-11-2014, 02:00 PM
e posibil ceva sa fac sau ...

tiberiuboboc
01-11-2014, 02:31 PM
E fabricat in săptămana 44 a anului 2009, deci poți pune basebandul de iPad ...


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ...

vladmunteanu
01-11-2014, 02:49 PM
Si cum o fac?pana acum m-am folosit doar de htc si samsung...am luat un iphone mai vechi sa vad cum e... deci nu am idee ce sa fac :) + voi putea da upgrade pana la ios 6?

tiberiuboboc
01-11-2014, 02:52 PM
Acum ce iOS ai? Dacă ai dat dim iTunes ar trebui sa ai 6.1.3 ...
Instalarea bb de iPad o faci cu redsnow, caută pe forum ....


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ...

vladmunteanu
01-11-2014, 02:53 PM
Pai da,dadusem restore din itunes

SunSetRo
01-11-2014, 02:54 PM
uite aici (http://www.idevice.ro/2012/06/18/tutorial-downgrade-baseband-ul-06-15-00-al-iphone-3g-si-iphone-3gs-folosind-redsn0w-0-9-14-beta-1-windows-mac/) un tutorial de dowgrade, asta o sa faci dupa ce ai facut update de baseband la 06.15.00. Prima oara la pasul 6 in loc sa bifezi Downgrade from iPad, bifezi instal iPad Baseband. dupa ce termina procesul si ai baseband 06.15.00 o sa folosesti iar tutorialul si alegi Downgrade from iPad fara sa mai bifezi si cydia. dupa ce se termina procesul instalezi ultrasn0w din cydia pentru a avea semnal. Tu daca ai facut restore mai mult ca sigur ai 6.1.3. Atentie, sa folosesti un ipsw de ios 6.0, atat stie redsn0w

vladmunteanu
01-11-2014, 02:57 PM
Merci mult...va spun deja daca a mers :)

vladmunteanu
01-11-2014, 03:02 PM
Stop,dar cum fac update la baseband?

SunSetRo
01-11-2014, 03:03 PM
in redsn0w bifezi instal iPad Baseband, citeste tot ce am scris mai sus.

vladmunteanu
01-11-2014, 03:12 PM
si mai trebuie un ipsw dar nus care sa-l aleg

SunSetRo
01-11-2014, 03:12 PM
Ios 6.0 iphone 3gs.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Pro

vladmunteanu
01-11-2014, 04:39 PM
Nu merge sa intru in DFU Mode...

SunSetRo
01-11-2014, 04:40 PM
Incearca sa il bagi manual.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Pro

vladmunteanu
01-11-2014, 04:43 PM
Pai am stat si am tinut apasat power 10 secunde,dupa home si nimic...

vladmunteanu
01-11-2014, 04:45 PM
Problema e ca el se aprinde mai greoi,cred ca e din cauza bateriei ca-i cam nasoala,trebuie sa o schimb

SunSetRo
01-11-2014, 04:46 PM
Nu mai face double post, ai buton de edit 5 min.

Trebuie sa ti apasat home+power 10 secunde si dupa doar pe home pana iti intra in dfu mode.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Pro