PDA

View Full Version : Schimbare buton power



Claudiu12
01-11-2014, 05:51 PM
As vrea sa imi schimb si eu buton de power de la un iphone 5,trebuie sa schimb toata banda aceea cu tot cu butoanele de volum?
As vrea sa o cumpar eu de pe alt site si sa ma duc la un service ei decat sa il monteze.
Daca nu mai am garantia la telefon, pot schimba butonul? stiu ca am mai avut o problema cu un iphone 4,i-am schimbat display'ul si nu mi-au cerut nici o garantie sau macar sa ma intrebe de ea ..

sLaYz0R
01-11-2014, 06:29 PM
Da, e cu tot cu banda de volum si silentios, si nu are treaba service cu garantia.


Sent from my iPhone 5 using Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1) Pro

Man
01-11-2014, 06:32 PM
Nustiu cine iti va schimba butonul daca nu-i din sursa sigura, mai bine mergi la service si iti vor comanda ei tot ce trebuie, noi nu ne ocupam de probleme hardware.


Sent from my iPad using Tapatalk HD