PDA

View Full Version : Problema iphone 4s!!!



Ov3rLorD
01-14-2014, 12:26 PM
salut. De curand am instalat din cydia HD Enable for YouTube 7. Dupa respring am sesizat ca nu mi mai functiona reteaua. Imi apare mereu searcing...
Ce sfaturi imi dati? Am dezinstalat tweakul ulterior si tot nimik?

mikeru
01-14-2014, 01:59 PM
reboot? airplane on/off?

Ov3rLorD
01-14-2014, 02:00 PM
Da, ambele!
Uite la screenhttp://img.tapatalk.com/d/14/01/14/ahusu4u6.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk

mikeru
01-14-2014, 02:02 PM
dar cum ai tu Hotspot și e pe searching?

dă un Reset Network Settings și vezi ce se īntāmplă.

īn plus, ai īncercat să pui microSIM-ul īn alt telefon?


PS: ai cumva GeveySIM?

Ov3rLorD
01-14-2014, 02:05 PM
Sunt la munca si hotspot am de la un ipad3, am dat reset all, am pus si cartela de rds rcs, tot acelasi status imi da!
Nu am gewey, este neverlocked!
Tot ce mi ramane este sa i dau factory restore de la pc prin itunes!
Cred!!!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Man
01-14-2014, 02:11 PM
Ai sters ce ai instalat din cydia ultima data?


Sent from my iPad using Tapatalk HD

Ov3rLorD
01-14-2014, 02:13 PM
Da., am precizat asta in primul post!


Sent from my iPhone using Tapatalk

apple.center
01-14-2014, 02:31 PM
Clean restore, pentru a verifica 100%.


Sent from my iPhone

Man
01-14-2014, 02:32 PM
De acord cu apple...


Sent from my iPad using Tapatalk HD

Ov3rLorD
01-14-2014, 02:34 PM
Sigur, multumesc pentru orice raspuns! Deseara ma spuc de restore!


Sent from my iPhone 4s using Tapatalk