PDA

View Full Version : problema gevey



iulianonly
01-17-2014, 09:39 AM
salutam intreaga comunitate

am o problema destul de simpla dar in acelasi timp foarte grea daca nu cunosti.
am un iphone 4 codat si decodat cu gevey sim modelul mai vechi adica acela cu 112 cred ca este pro.problema este ca am bagat o cartela cosmote noua si nu functioneaza pur si simplu nu simte cand introduci cartela prin gevey , initial am crezut ca a cedat gevey dar am pus o cartela mai veche si functioneaza , ce este drept cartela noua difera cipul de cea veche...ce este de facut?
va multumesc ca ma suportati )

DiplomaT
01-17-2014, 08:25 PM
Cartela ai incercat-o pe alt device ?

mikeru
01-17-2014, 09:11 PM
cartelele noi nu se decodeaza cu orice Gevey.

amintiti-va de povestea ca nanosim-urile de abonament Orange nu pot fi decodate pe i5.


teoria si suportul tehnic nu vi le stiu oferi