PDA

View Full Version : Baterie



sLaYz0R
01-25-2014, 10:52 AM
Nu stiu de ce nu imi apare timpul la baterie, cat am utilizat si cat a fost in repaus, tin sa precizez ca bateria a fost incarcata complet
http://img.tapatalk.com/d/14/01/25/pemupapu.jpg


Sent from my iPhone 5 using Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1) Pro

Man
01-25-2014, 11:06 AM
Doar de de ei stiut, incarcal acum si vezi daca iti apare..


Sent from my iPad using Tapatalk HD

DiplomaT
01-25-2014, 11:15 AM
La mine s-a rezolvat după restore. Tind sa cred ca este de la cydia.


Sent from my 4S using Degetu' mare!

mikeru
01-25-2014, 12:49 PM
nu mai face restore după orice eroare de-asta :))


ia încarcă-l până sus, apoi o să vezi indicațiile. apoi dă-i un respring și vezi ce se întâmplă.


asta e cauza. respring-urile de după instalările din cydia

tiberiuboboc
01-25-2014, 01:24 PM
Si fara cydia, daca il opresti la repornire vei avea liniute la utilizare :)


Sent from my iPad New using Tapatalk Pro ...

DiplomaT
01-25-2014, 01:25 PM
Asta mi se pare normal ca la repornire sa ai liniute la utilizare.


Sent from my 4S using Degetu' mare!

mikeru
01-25-2014, 04:04 PM
eu n-am pățit-o niciodată, dimpotrivă, când vreau să nu fac respring, ca să urmăresc usage time-ul, îi dau repornire din buton, rămân.


mie doar la respring îmi apar liniile