PDA

View Full Version : Problema Iphone 4s 3G/ Wi-Fi



tomix25
01-26-2014, 06:15 PM
Salut baieti.

La inceputul lui ianuarie mi-am cumparat un Iphone 4s nou codat pe T-Mobile si il folosesc cu Gevey Sim.Toate bune si frumoase pana ieri (sambata) cand am ajuns la servici si am vrut sa ma conectez pe Wi-Fi si nu mai aparea iconita acolo sus langa retea, adresele le gasea si imi spunea ca "imposibil de accesat adresa "wi-fi nume".Pe urma am intrat la date celulare , am activat si la fel nu imi aparea 3G acolo sus. :(
Daca activez Roaming de date imi apare 3G acolo sus langa Orange.

Tin sa precizez ca vineri l-am conectat pentru primadata la laptop , de mi-am facut cont pe Itunes si am descarcat niste aplicatii free (Facebook , Instagram , Chrome si Youtube).

Please , help me :) .

tiberiuboboc
01-26-2014, 06:51 PM
Ai incercat un Reset network setiings? Daca da si tot asa face, incearca un restore (gevey pe 4S va merge, pot fi doar probleme de activare; aici atentie sa ai contul tau de iCloud pentru ca la restore daca e logat altcineva iti va cere parola de iColud si de acel pas nu vei putea trece), daca nici restore nu rezolva este problema hardware ...

tomix25
01-26-2014, 08:38 PM
Reset Network Settings = Resetati configurari retea ? Daca da am incercat , nu merge , nu-mi apar.

Restore ? = Resetati toate configurarile ?

Pai cand intru la iCloud imi apare contul meu , ID Apple : ****flavius@yahoo.com ar putea sa fie altul la Restore? :confused:

tiberiuboboc
01-26-2014, 08:41 PM
Dacă e contul tau e ok. Dai un restore la ultimul iOS si vezi dupa. Īnainte de asta un backup complet in iCloud ...
Restore = din iTunes ...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ...

tomix25
01-26-2014, 09:16 PM
Backup complet ? Sa-mi salveze contactele , imaginile , aplicatiile etc? Multe nu am , e neaparat nevoie de Backup ?

Acum m-am uitat sa vad ce versiune am , imi scrie 6.0 , pot sa-i dau restore ?

Scuze de intrebarile astea, dar e primul iphone si sunt cam NEWBIE.

tiberiuboboc
01-26-2014, 09:20 PM
La 4S nu poti face restore decr la ultimul iOS din iTunes, adică la 7.0.4. Dacă dai restore īți va șterge tot din telefon, deci da, faci un backup complet ...


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ...

tomix25
01-26-2014, 10:31 PM
Ok , si pot sa-i fac upgrade de la 6 la 7.0.4 si pe urma sa-i dau restore?

Mi-a raspuns si cineva de la apple support si mi-a zis , restore the phone and set it up as new, not restore from backup.

Si oare o sa-mi mearga gevey-ul pe 7.0.4 ? in caz de asa ceva ...

Man
01-27-2014, 12:44 AM
Daca nu-ti merge iti cumperi altul.


Sent from my iPad using Tapatalk HD

tiberiuboboc
01-27-2014, 06:18 AM
Dacă faci upgrade de la 6 la 7.0.4, de ce sa-i mai dai restore? Restore/upgrade presupun instalarea unui iOS, lucru suficient pentru a elimina o problema software. Si da, dupa restore detesta iPhone ca nou, nu Reincarcare vreun backup ...
Gevey merge pe 7.0.4, sunt unele care nu fac activarea telefonului, daca ai unul din acela trebuie sa ajungi la un service pentru activare ...


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ...

tomix25
01-27-2014, 01:48 PM
Ok , mersi mult si o ultima "chestie", ce imi recomanzi sa fac?

Backup & Restore sau Upgrade?

oachi
01-27-2014, 02:52 PM
Restore si set as new iphone. Oricum iti pune ios 7.0.4. Iar inainte de toate fa un backup. Si scoate tavita cu sim si gevey cand te apuci de treaba. Succes 😉


Sent from my iPhone using Tapatalk