PDA

View Full Version : setari internet pentru i4



attilar1
05-11-2011, 11:45 PM
Salut !

poate sa ma ajute cineva cum sa configurez i4 pentru orange ?
Mi s-a zis sa sincronizez telefonul cu cartela orange prin itunes si setarile se fac automat.
Am facut si nu merge ....?????
Astept ajutor

Mersi anticipat

Man
05-12-2011, 01:01 AM
Incearca cu o resetare la network setting. Si dupa aia mai vorbim. Bafta.

attilar1
05-12-2011, 11:10 PM
Am incercat si nicicum nu vrea sa mearga.

xchris
05-12-2011, 11:22 PM
Am scris pe undeva...multe telefoane(iphone4) cu baseband pana in 1.59(chiar daca are firmware nou) si luate de prin alte retele, nu merg de nici o culoare fara tweek-uri.
cauta carrier reset fix aici in forum si incearca cu el.trebuie sa instalezi si repo(in suorces) aferent....//cydia.pushfix.info/

attilar1
05-12-2011, 11:43 PM
eu am luat de la Cosmote unde cica ar trebui sa fie factory unlocked. Nu ar trebui sa mearga, sau nu are legatura cu f.u.

xchris
05-12-2011, 11:48 PM
daca e sau a fost neverlock nu ar trebui sa ai probleme...doar cele de mai sus au aceste probleme.
conecteaza-l cu itunes si vezi daca te intreaba de actualizari retea...alt sfat sa-ti dau,nu stiu,e tot de la ei ceva neinregula.
stiu ca au fost ceva probleme la un moment dat cu activarile de la cosmote...ciudatenii...:)

attilar1
05-12-2011, 11:52 PM
am conectat la itunes si am facut de vreo 5 ori sync si nu arata nici un fel de carrier settings sau orice in legatura cu retea.
Am vorbit cu Orange, am fost la shop si nimeni nu poate sa ma ajute. O sa incerc sa renunt la abonament, fiindca nu este nicaieri specificat ca internetul de la Orange nu functioneaza cu Iphone-uri cumparate din alte magazine. Cred ca treaba asta are de a face cu dreptul la libera alegere....

xchris
05-13-2011, 12:03 AM
Am scris pe undeva...multe telefoane(iphone4) cu baseband pana in 1.59(chiar daca are firmware nou) si luate de prin alte retele, nu merg de nici o culoare fara tweek-uri.
cauta carrier reset fix aici in forum si incearca cu el.trebuie sa instalezi si repo(in suorces) aferent....//cydia.pushfix.info/

incearca ce ti-am scris aici prima data,apoi vezi ce hotarare iei...:)

attilar1
05-13-2011, 12:07 AM
mersi

danpuff
05-16-2011, 11:15 PM
am si eu o problema cu internetu pe i4.. am doua iphone 4 unul cu 4.2 celalalt cu 4.3.3 ambele decodate cu gevey
pe cel cu 4.3.3 nu merge internetu nici cu slujbe, mentionez ca nu e de la gevey sim ptr ca am probat si viceversa. ce-as mai putea incerca?

sabothor
05-25-2011, 05:48 AM
Poate solutia asta va fi de ajutor: http://idevice.ro/forum/showthread.php/1540-Setari-APN-iPhone-FARA-Iphone-Configuration-Utility-direct-din-telefon!

AdrianR30
06-05-2011, 03:07 AM
Salut
Pentru setari internet Orange foloseste urmatoarele:
Mergi la Setting/Network/celullar data network.
Aici la Cellular Data pui asa:
APN: internet
Username: internet
Password: orange

Atat, sper sa ti mearga!
Cu bine!!!

danpuff
06-05-2011, 09:46 PM
mie imi merge pe un terminal cu bb 2.10.04 si 4.2, pe alt terminal cu baseband 4.10 si soft 4.3.3 nu merge abele facute cu redsnow

AdrianR30
06-05-2011, 10:06 PM
Eu am 4.3.3 (bj2) si firmware 04.10.01
La mine merge, tot cu redsnow am jailbreak

rundown
08-28-2011, 09:24 PM
la vodafone daca santeti pe cartela si aveti net de la ei trebuie doar sa redenumiti la celular data network ...din live.vodafone.com in live.pre.vodafone.com si VA MERGE netul garantat.

Live.vodafone.com este pentru abonamente iar live.pre.vodafone.com este pentru cartele

Laurentiu Utiu
10-03-2012, 02:12 AM
reinvii topicul cu un link ajutator pentru toate Idevice-urile ca sa puteti seta internetul usor. Doar accesati linkul cu device-urile voastre, selectati operatorul, create apn, apoi instalati profilul si gata. 15 secunde dureaza totul.
http://www.unlockit.co.nz