PDA

View Full Version : problema iphone5 placa baza !?recomandare service de calitate bucuresti



catalin01
02-02-2014, 01:33 PM
Am cumparat de curand o placa de baza ip5 16gb neverlocked la un pret bun ,provenita de la un iphone 5 avariat serios .persoana a spus ca nu doreste sa mai investeasca si doreste sa recupereze o parte din bani ,macar din placa de baza.pretul fiind f ok am zis sa ma risc .mi-a vandut toata carcasa cum era indoita ,cu baterie ,componente etc,care par toate functionale.face zgomot la conectare ,il recunoaste itunes ,placa arata f ok per total nu pare sa aibe ceva `` traume`` serioase. Problema intervine atunci cand ii cuplez un display .(am un ip5 mai vechi codat ) am luat displayul si am atasat la aceasta placa neverlocked.afiseaza doar lumina de fundal ca sa zic asa ,acel backlight ,se aude sunet cand apas butonul lock,se incalzeste placa (primeste curent prin ea) pare functionala doar ca nu emite vizual ceea ce trebuie .Are 2 mici probleme sus un cablu flex micut care tine loc de antena este sectionat .mai are doar unul intact.si in dreapta langa unul dintre conectorii pt flexul de la lcd este pe placa o ``ureche``(bracket ) rupt partial si lipseste surubul de acolo.nu stiu daca acest aspect influenteaza sau cumva sunt alte cauze mai profunde .as dori in prima instanta sa stiu daca cineva a mai confruntat o problema asemanatoare cumva si ce rezolvare a gasit ,si mai ales as dori o recomandare de service gsm ,care sa detina exp in operatii pe placi de baza la iphone .ma gandesc sa nu fie mai complex gen din procesorul grafic sau vreo biluta din aceea sparta la procesor .....!? ideea este ca as putea chiar sa sacrific placa de baza veche pt a face o placa neverlocked perfect functionala .mersi anticipat

marydvo
02-03-2014, 12:43 PM
salut! procesorul grafic nu are zic eu nici o problema..vrei servis trimitel la mine dar daca ai probleme la banda sau folie dintre display si placa de baza trebuie sa-ti iei unul nou. placa de baza nu trebuie sa se incinga cand o cuplezi la curent doar bateria se incalzeste putin.. mai poate exista o singura problema ori mufa de conectare are pini deteriorati si des apar problemele astea..daca ai o lupa buna iti vei da seama..te astept cu alte descoperiri


Sent from my iPhone

TheeeKinggg
02-05-2014, 11:09 PM
Am avut si eu problema asta acum ceva vreme... dar la mine era ceva nesemnificativ sa zic... Am conectat display-ul si arata alb, nu afisa ce trebuia... Tot ce am facut a fost un hard reset cu display-ul conectat si a mers.

marydvo
02-06-2014, 07:57 PM
Depinde tu ai avut eroare interna el posibil sa aibe externa si la asta necesita schimbat ceva...am si eu un iphone 3gs care la fel face se aprinde alb si cand ii dau un punm in locu unde e mufa isi revine dupa care iar face..m-am uitat atent la ea si sunt pinii usor miscati. La loc nu-i poti pune ca sunt delicati


Sent from my iPhone using Tapatalk