PDA

View Full Version : iPhone 4 - Apple ID si Semnal



adimoise91
02-10-2014, 06:02 PM
Salut!

Am o problema cu un iPhone 4 de 32 Gb, Neverlock, IOS 7.0.4. Dupa restore la partea de activare mi-a aparut o eroare: Numarul limita de conturi a fost atins. Si nu imi pot adauga contul de icloud. Mentionez faptul ca telefonul nu a fost furat, declarat furat, etc.

Am vrut sa il resoftez din cauza unei probleme cu semnalul. Dupa ce i-am bagat sim-ul, a gasit operatorul, insa nu am putut folosi telefonul decat 10 minute. Apoi semnalul a picat si aparea Niciun serviciu. Dupa activare si dezactivare Mod avion, functiona inca 10 minute (maxim). Nu stiu sigur de la ce e problema si m-am gandit ca e ceva software. Insa dupa resoftare am intampinat aceasta problema cu contul de icloud pe care nu stiu sa o rezolv. In itunes imi apare ca telefonul a fost activat. Atasez doua imagini pentru clarificarea problemei.

Mutumesc anticipat!

5565

5566.

adimoise91
02-10-2014, 07:19 PM
UPDATE: Trecand peste partea de iCloud, Apple ID-ul functioneaza si pot sa downloadez aplicatii de pe AppStore. Folosesc telefonul fara iCloud, e ok si asa. Insa partea de Semnal tot nu s-a rezolvat. Mentionez faptul ca telefonul a functionat perfect pana la un moment dat cand am incercat sa sun si imi aparea Apel esuat. In prima faza am crezut ca mi s-a demagnetizat cartela, am fost la Cosmote, am schimbat-o dar mi se intampla aceeasi chestie. Nu pot sa folosesc telefonul decat ca iPod in acest moment.

styles18
02-10-2014, 08:44 PM
Eroare aceea e din cauza ca s-au creat prea multe conturi iCloud de pe telefonul respectiv.Incearca sa-ti faci un AppleID de pe calculator sa sa-l introduci in iPhone.

adimoise91
02-10-2014, 08:48 PM
Am incercat si asta. Tot nu ma lasa sa adaug cont de iCloud. Insa revin la problema initiala cu semnalul. Crezi ca e ceva Hardware? De la ce se poate intampla asta? Tin sa precizez ca functiona fara probleme.

apple.center
02-10-2014, 09:45 PM
Ce nu se rezolva prin restore denota problema hardware.


Sent from my iPhone using Tapatalk

flotouran95
02-11-2014, 07:07 PM
Mai incearca odata o resoftare de pe alt pc.

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

adimoise91
02-11-2014, 08:06 PM
Incerc si asta. Credeti ca se putea deteriora antena GSM, de la caldura/frig sau orice altceva? Nu imi pot explica de ce a mers perfect pana la un moment dat.
Mentionez faptul ca nu mi-a cazut din mana niciodata nu a avut jailbreak in momentul in care s-a defectat si nu are nici acum.
Se poate intampla ceva daca nu am folosit un cablu original pentru a incarca telefonul? Stiu ca antena GSM este situata exact langa docul de incarcare.

Va multumesc mult pentru raspunsuri!

apple.center
02-11-2014, 08:49 PM
Nu are legatura cu cablul USB. Iar legat de defectiune, este un caz intalnit (in cazul in care este problema hardware) si apare fara un anume motiv extern.

adimoise91
02-11-2014, 11:41 PM
Acum am schimbat dock-ul de incarcare si antena GSM si functioneaza insa uneori exista un delay mai mare pana suna persoana respectiva (cred ca este de la retea).

Singura problema pe care o am este cea cu contul de iCloud. Nu pot atasa niciun cont de icloud telefonului din cauza faptului ca au fost deja 3 conturi diferite folosite pe acelasi device si nu ma mai lasa sa adaug altul. Daca mai aveti alte idei astept.

Va mutumesc oricum pentru tot!

ad3lin
02-12-2014, 01:02 AM
Lăsa te rog ime-ul sa vad dacă te pot ajuta cu ceva in legătura cu iCloud - ul


Enviado desde mi iPad Air con Tapatalk

ad3lin
02-12-2014, 01:31 AM
Pardon idul de apple


I'm using tapatalk.

adimoise91
02-12-2014, 04:31 AM
Salutare, vin cu vesti noi, dar din pacate proaste. Dupa 5 ore de functionare impecabila (timp in care telefonul a fost la incarcat) a aparut mesajul mult iubit Niciun serviciu. Nu stiu ce pot sa ii mai fac si de la ce s-a ajuns iar la aceasta chestie. Alte sfaturi/idei?

P.S. Am verificat cartela in alt telefon si functioneaza fara probleme.

adimoise91
02-12-2014, 01:37 PM
UPDATE: Dupa ce introduc cartela sim imi apare la operator Cosmote dar semnal nu am deloc. Daca bag o cartela de Vodafone am semnal la operator apare Vodafone si pot sa primesc apeluri sau sms-uri.

5572
5573

adimoise91
02-13-2014, 11:16 PM
Concluzia este ca pe Vodafone acum functioneaza impecabil dar pe Cosmote deloc. Alte idei?