PDA

View Full Version : Functionare internet Vodafone iPhone 5 codat Orange



Allianz12
02-16-2014, 04:30 PM
Salutare!!!

Am cumparat recent un iPhone 5, si desi in momentul achizitiei am verificat IMEI-ul si nu aparea sa fie blocat in vreo retea, dupa vreo saptamana (l-am tinut in cutie pentru ca l-am facut cadou) am constatat ca telefonul este blocat in Orange. Cum va fi folosit in Vodafone, am fost nevoit sa apelez la o solutie de deblocare prin SIM (Rebellion parca scrie pe cutia SIM-ului). Problema este ca desi telefonul functioneaza OK pe partea de voce, nu am reusit inca sa fac sa functioneze internetul. Am introdus setarile aferente cartelei Vodafone de mai multe ori, am dat de fiecare data restart, dar degeaba. Daca aveti ceva sfaturi privind remedierea problemei semnalate, am rugamintea sa postati un raspuns la acest post.

Multumesc!

oachi
02-16-2014, 05:12 PM
Vezi sa ai activat si roaming de date in setari/celular. Asta daca ai setat corect APN


Sent from my iPhone using Tapatalk

Allianz12
02-16-2014, 09:42 PM
E activat, nu functioneaza, dar acum observ ca pe acest iPhone nu imi apar la Cellular Data Network decat setarile pentru Personal Hotspot. Mai am un iPhone 5 neverlocked, si la acesta apar setari si pentru MMS si Cellular Data cand intru in Cellular Data Network.

oachi
02-16-2014, 10:47 PM
http://unlockit.co.nz atunci. Gasesti profil si pt vodafone si orange. Cam toate retelel din romania. Trebuie sa intri pe site doar cu safari de pe telefon si sa instalezi profilul de care ai nevoie


Sent from my iPhone using Tapatalk

Allianz12
02-17-2014, 09:53 AM
Am instalat cele 3 variante de profil Vodafone, tot nu apar setarile decat pentru Personal Hotspot. Probabil va trebui sa fac un restore la IOS.

oachi
02-17-2014, 10:03 AM
Pai nu iti mai apar in setari. Iti instaleaza un certificat. Il gasesti in setari/ general profiluri. Doar activeaza date celulare si roaming de date. Ar trebui sa functioneze


Sent from my iPhone using Tapatalk

Allianz12
02-17-2014, 01:28 PM
Rezolvat!
Ai avut dreptate, a functionat cu unul din profiluri.
Multumesc pentru ajutor!