PDA

View Full Version : R-SIM 9 PRO - iPhone4



DiegoZK
02-17-2014, 05:12 PM
Salut!

R-SIM 9 PRO, se poate folosi si pe iPhone 4 32 GB SoftBank Japonia ?
Intreb deoarece am vazut o lista pentru R-SIM 9 / PRO si nu stiu daca este adevarat.

Man
02-17-2014, 05:47 PM
Daca are modem-ul(baseband) mai mare de 4.10.X mai mult ca sigur ca nu poate.


Sent from my iPad using Tapatalk HD

DiegoZK
02-17-2014, 07:17 PM
Are 4.12.X ...

Psych0
02-17-2014, 07:31 PM
Eu am 04.12.09 si l-am decodat cu RSIM 9 deci se poate . Doar ca iti trebuie o cartela microsim

DiegoZK
02-17-2014, 08:01 PM
Decodat pe SoftBank-Japonia ? iOS 7.0.4 ?

Man
02-17-2014, 08:04 PM
Eu am 04.12.09 si l-am decodat cu RSIM 9 deci se poate . Doar ca iti trebuie o cartela microsim

Tu ce iphone ai?


Sent from my iPad using Tapatalk HD

Psych0
02-17-2014, 08:11 PM
4 16gb ios 7.0.4 (cel decodat cu Rsim) si un 4s

Se poate decoda orice retea cu Rsim . Al meu era pe Three UK .
Pentru softbank japan . Bagi rsim-ul cu o cartela microsim , astepti ecranul de activare , bagi codul asta 4402081 si e gata .

DiegoZK
02-17-2014, 08:17 PM
Din cate am inteles si la alti baieti care decodeaza, pe iPhone-urile de 32 GB [SoftBank] se face doar cu decodarea oficiala.

Psych0
02-17-2014, 08:21 PM
Probabil , dar nu se intampla nimic daca incearca ...

DiegoZK
02-17-2014, 08:23 PM
Daca voi face rost de acel R-SIM, voi incerca, altceva nu am de facut.

Kilobaid
02-17-2014, 09:19 PM
Cum a zis si @man daca are mai mare de 4.10.x, nu se poate decoda, @physc0 04.12.09 ? poate 4S...

Psych0
02-17-2014, 09:48 PM
Nu e 4s , e 4 . Eu am reusit ...

mikeru
02-17-2014, 10:55 PM
arata.ne.


/m.r.
Sent from my iPhone using Tapatalk

tiberiuboboc
02-17-2014, 11:16 PM
Din cate mai știu si eu despre iPhone, nici eu nu cred :)


Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Pro ...

apple.center
02-17-2014, 11:16 PM
@DiegoZK R-sim 9 PRO este compatibil „doar” cu iPhone 5C,5S,5 si 4S.

Va rog sa pastrati curatenia forumului cu informati corecte documentate, informatii de care producatorii r-sim-ului, in acest caz sa nu fie surprinsi.

Psych0
02-17-2014, 11:17 PM
Uite , iphone 4 (se vede ca nu are siri) decodat cu rsim 55885589

SunSetRo
02-17-2014, 11:23 PM
Poate telefonul este neverlock

Psych0
02-17-2014, 11:25 PM
No , sincer , cel care a deschis topicul face cum crede . Mie mi-a mers daca incearca poate ii merge si lui , dar ramane la latitudinea dansului

apple.center
02-17-2014, 11:37 PM
Ok, @Psych0 mergem pe prezumtia de nevinovatie, chiat daca tehnic vorbind stim ca acel chip nu este programat din productie pentru a fi compatibil cu baseband-uriile de iPhone 4.

@DiegoZK, pentru a te asigura, poti sa megi cu el la un service sau sa te intalnesti cu o persoana care vinde r-sim-uri si sa faci testul la fata locului.
Apoi te asteptam cu un feedback. Nu pentru demonstratii. Ci spre folosul celorlalti cititori ai forumului iDevice.ro.