PDA

View Full Version : Deblocare Servicii *100# Bug



YooCata
02-18-2014, 12:36 PM
Am 4S 7.0.4 Cu Gevey Aio.
Ma suna un prieten continu asa ca lipsa de ocupatie, l-am pus pe blacklist dar nu a functionat, functia era inutila.

Mai demult am instalat un tweak care imi permite sa reutilizez *100#, tutorialul de la zaone de pe blog cu sursa pachetului china... Am facut tot, a functionat tot.

Revin inapoi la ce am inceput, blacklist nu merge, am dezistat acel tweak dar acum nu mai citeste cartela, si se blocheaza telefonul din ceva in ceva timp ....

Sper sa stit de acel tweak ca nu prea stiu ce detalii sa dau ...


Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

YooCata
02-18-2014, 02:53 PM
Am dat restore pentru ca asa mia zis cineva ... acum nul pot activa pentru ca imi zice esec sim inserati o cartela sim valida, fara pin, pentru activarea iphone-ului, am incercat cu cartela mea orange sau cu una vodafone

tiberiuboboc
02-18-2014, 03:09 PM
Nu da vina pe nimeni, forumul este doar pentru indrumare (asta in cazul in care cineva de pe acest forum te-a povatuit). Trebuie sa te convingi singur ca ceea ce faci este sigur si corect, dupa care actionezi ... Alegi de pe forum informatiile de care poti fi sigur 100%, in caz contrar poti gresi.

Nu dispera, iPhone 4S merge cu gevey, probabil al tau nu face si activare. Pentru asta mergi la un service sa ti-l activeze si o sa poti folosi gevey SIM-ul ...

YooCata
02-18-2014, 07:05 PM
Nu dau vina pe nime, mi-am spus doar problema, ce fac, fac pentru ca vreau:) GEveyul e reprogramabuil (AIO All in one)dar CRED ca sa stricat... tot sim incorect imi arata in stanga sus, si prin urmare nu mai pot activa telefonul, ok mi-a trebuit sa dau restore ca credeam ca se rezolva ca la ios 5.1.1 :(

Acum vream o parare ca poate mai stie lumea de acel tweak, nu mai tin minte cum se numea ca avea un nume ciudat, acum o sa merg la service maine si il las sa il faca...

YooCata
02-18-2014, 07:15 PM
Edit: daca stie cineva numele tweakului, as vrea sa il stiu si eu, vreau sa vad daca pot rezolva ceva, multumesc

YooCata
02-18-2014, 09:12 PM
Problema de mai sus nu mai prea are rost ce sa discut... dar se poate face JB daca telefonul nu e activat ? sau macar sa intru in fisiere la root? (ca sa nu deschid un nou topic)