PDA

View Full Version : un nou repo 100% romanesc!



xchris
05-13-2011, 08:46 PM
Am facut un nou repo in Cydia.
Va contine teme si tweek-uri.
Este inca in teste si am apucat sa pun doar carrier(mai am de pus cele mai folosite tweek-uri,traduse in romana si free :) ),dar functioneaza in criterii normale,deci puteti lua aplicatii fara probleme.
Lucrez la cateva proiecte acum,gen notificari pt Tapatalk,speak names si alte cateva...:)
Daca are cineva idei de tweek-uri,postati!


adaugati in cydia "cydia.xchrisrepo.com"

danpuff
05-13-2011, 09:58 PM
olee

Tyler
05-13-2011, 11:15 PM
Cool. :D

iuliutz
05-13-2011, 11:17 PM
Eu spre exemplu, modific temele pentru a fi compatibile cu denumirile romanesti a aplicatiillor. Ma tem insa ca, creatorul temei nu ar fi incantat de aceasta modificare si nu stiu daca ar fi bine sa le postez la vre-un repo.
Oricum ideea ta este bine-venita!

zaone
05-13-2011, 11:26 PM
Xchris vezi pm.

xchris
05-13-2011, 11:35 PM
Eu spre exemplu, modific temele pentru a fi compatibile cu denumirile romanesti a aplicatiillor. Ma tem insa ca, creatorul temei nu ar fi incantat de aceasta modificare si nu stiu daca ar fi bine sa le postez la vre-un repo.
Oricum ideea ta este bine-venita!

Temele sunt ale mele si nu seamana cu nici una...
Am plecat initial de la modificarea unei teme si am ajuns la cu totul alta tema.
Oricum 75% din temele de pe cydia sunt derivate din alte teme...:)

xchris
05-15-2011, 09:32 PM
Am adaugat support pt 3G,3Gs si mici modificari de design la carrier logo :)

Tyler
05-15-2011, 09:41 PM
Thanks.Chiar căutam un custom logo.

xchris
05-15-2011, 09:43 PM
Sa-mi spui daca-ti place...eventual pot sa-ti face ce logo vrei...:)
Dai un PM daca vrei altceva...;)

danpuff
05-15-2011, 10:23 PM
mi-ar place alta icoana la orange

xchris
05-15-2011, 11:06 PM
ai pus-o pe cea de acum?
am modificat-o :D

iuliutz
05-15-2011, 11:23 PM
Am pus-o eu dar nu merge

xchris
05-15-2011, 11:26 PM
sunt toate probate de la 4.1.x in sus...asta seara le-am urcat...
care carrier si pe ce ai pus?
se aplica din winterboard...:D

xchris
05-16-2011, 01:27 AM
Am adugat 3 tweek-uri pt desfintarea umbrelor din spreengboard ;)
La fel,le activati din winterboard.

iuliutz
05-16-2011, 07:25 AM
Am pus orange pe 3GS. Lăsa ca mai încerc odată si ii dau si un respring.
L.e. Merge dar te rog mai fa unul si fără scris lângă icoana. Mi-ar plăcea mai mult sa fie doar icoana de la orange acolo

xchris
05-16-2011, 07:36 AM
O sa fac azi inca un set doar cu icoanele pt vodafone si orange.O sa specific la detalii " doar icoana" ;)

iuliutz
05-16-2011, 09:18 AM
Thank's

Protektor
05-16-2011, 09:27 AM
Merci!

Man
05-16-2011, 02:23 PM
Good job. ;)

xchris
05-16-2011, 02:33 PM
Rezolvat si cu logo picture...le-am adaugat niste umbre pt temele cu alb in bara.

Nelu
05-17-2011, 09:27 PM
Mie nu-mi ia repo cand il bag in Cydia

xchris
05-17-2011, 09:36 PM
e mort serverul momentan...

iuliutz
05-17-2011, 10:40 PM
da, am vazut!

xchris
05-17-2011, 10:50 PM
mda,tocmai a fost suspendat hosting-ul pt ca un idiot din staff a spus ca Cydia e ilegala...
cu toate argumentele mele,inutil.
am sa iau un hosting cu bani ca vad ca daca am mers pe free s-a gasit un God habarnist si ma tem ca voi pati la fel cu altele de genu' .
o sa fie in picioare in 1-2 zile(nu am avut chiar tot salvat si am ceva de munca).

iuliutz
05-18-2011, 12:03 AM
Eu am luat de la inceput in hosting pe bani pentru site-ul meu, desi nu am facut nici macar un cent din el, sau nici macar nu l-am promovat niciodata. Calitatea costa!

xchris
05-18-2011, 12:27 AM
Eu nu am plecat de la ideea de a face bani...a fost o provocare mai mult. :)
Ideea e ca am dat peste un proaspat "administrator",de vreo 2-3 zile la sectiunea "abuse" care e batut in cap si nu intelege ca Cydia nu este ilegala.Binenteles ca omul nu stie ce inseamna apple.
Acum cand au sarit ceilalti ca e legala,a inceput s-o dea in file hosting(cu toate ca incepusem cu constructia site-ului,dar probabil ca si-a dat seama ca a gresit si sa aibe motive)...ca deh ii sta in puteri.
No comment :mad:

Poison
05-18-2011, 12:54 AM
Daca ai scos 3 umbre din springboard, nu inseamna ca este tweak :P . Succes cu repo-ul, desi nu prea ii vad utilitatea, avand in vedere ca sunt atat de multe.

xchris
05-18-2011, 01:11 AM
intr-adevar sunt multe,dar nu pentru noi si sunt multi care cauta ajutor la indemana.
umbrele au fost ceva de 15 minute si le-am facut pt cineva de aici si chiar nu am vrut sa demonstrez nimic nimanui.
dar prin cuvintele tale imi intaresti si tu convingerea ca nu se merita! :p
tot ajutorul se rezuma la replici de genu...

Poison
05-18-2011, 01:17 AM
Daca vad ca te chinui si merita, te voi ajuta cu tot ce ai nevoie :) .

xchris
05-18-2011, 01:22 AM
dar chiar nu ma chinui,am o afacere in primul rand, iar ce fac pe aici e timpul meu liber...
chiar am lasat impresia ca ma chinui? :)

Poison
05-18-2011, 01:23 AM
Atunci reformulez: Daca vad ca vrei sa faci ceva frumos, te voi ajuta.

Gabriel Popei
05-19-2011, 07:01 PM
Cam pe când o sa mai funcționeze repo-ul?


Sent from my iPhone using Tapatalk

zaone
05-19-2011, 08:47 PM
Ideea e alta, nu e ilegala Cydia dar daca iei tweak-uri si alte aplicatii gratuite din alte repo-uri fara aprobarea lor incalci niste licente GNU. E destul de stufoasa treaba si trebuie foarte mare atentie. A tine un repo e usor dar daca te apuci sa pui munca altora prin el risti sa te trezesti cu probleme.

xchris
05-19-2011, 09:59 PM
Pai cine pune munca altuia?tot ce am avut a fost munca mea si au fost semnate de mine...
Eu nu am luat nimic de la nimeni si nici n-am de gand...iar ca dependinte,ai voie sa faci referire la ele atata timp cat sunt free(nu crack-uri).
Am luat un domeniu ,dar nu am avut timp sa fac modificarile la aplicatii.Va anunt cand e gata,cred ca sambata...

zaone
05-19-2011, 10:02 PM
Lasa-mi pe PM o lista cu ce aveai in el.

Gabriel Popei
05-23-2011, 09:07 PM
Vreun update in legătura cu repo-ul?
Nimic?:)


Sent from my iPhone using Tapatalk

xchris
05-23-2011, 09:27 PM
oricum va ajut aici intre timp pana termin cu mutarea...va tin la curent. :)

Rezzo
05-24-2011, 12:10 PM
si eu astept sa revina + ca am o idee pentru un tweak... o aplicatie gen data tracking ( counting ), care sa aiba setarea de a inchide (bloca) data cellular si 3G daca e necesar dupa atingerea unui numar de mb, gb consumati... personal caut un tweak, aplicatie de ceva timp facand acest lucru si cred gasec, nu cred ca exista

Nelu
05-31-2011, 08:04 PM
Nici o noutate? Era vorba de 2-3 zile

xchris
05-31-2011, 08:07 PM
e aproape gata...au durat activarile ,cumpararile ,etc.

www.xchrisrepo.com

xchris
06-07-2011, 01:35 AM
back in the business...:)

dupa lupte seculare...adaugati in cydia la sources "cydia.xchrisrepo.com"

ramane deschisa discutia cu sugestii de aplicatii ,teme sau tweaks-uri.
mai sunt cateva de pus in repo,dar nu am avut timp suficient...

Protektor
06-07-2011, 08:53 AM
Multumim xchris.

dualsimgsm1
06-13-2011, 10:51 AM
logo cosmote carrier pe i3gs merge

Gabriel Popei
06-25-2011, 02:29 AM
In sfârșit îmi merge tweak-ul cu umbra de jos de la wallpaper:)).
Am 4.3.3 de 2 zile.

Man
07-04-2011, 12:03 AM
Am bagat si eu logo 1 orange. Super treaba Cristi.

SbTro
07-15-2011, 03:08 PM
Cristi ti-am trimis un PM daca te intereseaza. Multumesc

kwL
07-17-2011, 12:50 PM
Salut Chris. Am incercat sa imi adaug si eu logo carrier pt cosmote insa din pacate e valabil doar pt ios 4.1 in sus. Eu am 4.0 si vreau sa te rog daca poti sa faci sa mearga si pe versiunea mea. Stima

xchris
07-18-2011, 03:37 AM
Intra si tu cu iFunbox sau iFile in //user/library/Operator Bundle.bundle si deschide cu notepad sau orice alt text editor si da-mi aici ce scrie in info.plist .
Am sa-ti spun apoi ce sa faci.

kwL
07-20-2011, 01:30 PM
Salut,


<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>CFBundleDevelopmentRegion</key>
<string>English</string>
<key>CFBundleExecutable</key>
<string>Unknown</string>
<key>CFBundleIdentifier</key>
<string>com.apple.Unknown</string>
<key>CFBundleInfoDictionaryVersion</key>
<string>6.0</string>
<key>CFBundlePackageType</key>
<string>BNDL</string>
<key>CFBundleSignature</key>
<string>????</string>
<key>CFBundleSupportedPlatforms</key>
<array>
<string>iPhoneOS</string>
</array>
<key>CFBundleVersion</key>
<string>7.0</string>
<key>DTCompiler</key>
<string>4.2</string>
<key>DTPlatformName</key>
<string>iphoneos</string>
<key>DTPlatformVersion</key>
<string>4.0 GM</string>
<key>DTSDKName</key>
<string>iphoneos4.0.internal</string>
<key>DTXcode</key>
<string>0323</string>
<key>MinimumOSVersion</key>
<string>4.0</string>
<key>UIDeviceFamily</key>
<array>
<integer>1</integer>
</array>
</dict>
</plist>


Asta imi apare in info.plist

Stima,
Ionel

SunSetRo
07-20-2011, 04:26 PM
am instalat cosmote carrier logo de pe sursa ta, l-am activat din winterboard da nu imi merge, am un I3g 4.2.1. Stima

SunSetRo
07-20-2011, 07:55 PM
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple Computer//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>CFBundleDevelopmentRegion</key>
<string>English</string>
<key>CFBundleExecutable</key>
<string>Cosmote_RO</string>
<key>CFBundleIdentifier</key>
<string>com.yourcompany.Cosmote_RO</string>
<key>CFBundleInfoDictionaryVersion</key>
<string>6.0</string>
<key>CFBundlePackageType</key>
<string>BNDL</string>
<key>CFBundleResourceSpecification</key>
<string>ResourceRules.plist</string>
<key>CFBundleSignature</key>
<string>????</string>
<key>CFBundleVersion</key>
<string>2.6</string>
<key>DTPlatformName</key>
<string>iphoneos</string>
<key>DTSDKName</key>
<string>iphoneos2.1.internal</string>
<key>MinimumOSVersion</key>
<string>2.1</string>
</dict>
</plist>

SunSetRo
07-21-2011, 01:51 AM
ma poti ajuta xchris?

tdk
07-21-2011, 02:03 AM
Merge logo-ul cosmote pe 4.2.1, testat de mine. Vezi sa nu fie de la tema pe care o ai tu.

xchris
07-21-2011, 02:10 AM
sa vedem...
dezarhiveaza si rescrie directorul cu iFun Box in //Library/themes/ .

SunSetRo
07-21-2011, 01:15 PM
am facut cum ai zis tu dar tot nu merge :(
nu am nicio tema :(

tdk
07-21-2011, 01:29 PM
Daca ai gevey sim nu o sa iti mearga carrier logoul

SunSetRo
07-21-2011, 05:03 PM
ce e gevey sim?
PS am firmware 06.15.00 daca conteaza cu ceva

Tyler
07-21-2011, 05:57 PM
Ţi-am dat PM ce înseamnă ca să nu floodăm topicul lui xchris cu altceva.

SunSetRo
07-21-2011, 11:21 PM
pai si de ce nu merge carrier logoul?

Tyler
07-21-2011, 11:24 PM
Poate trebuie adăugat manual, nu direct din de pe repo-ul lui xchris.
Eu aici l-am băgat şi o mers private/var/mobile/Library/Carrier Bundle.bundle dar trebuie să ai cele 2 fişiere cu logo-ul.

SunSetRo
07-21-2011, 11:26 PM
am avut si folderul dezarhivat in pc si l am bagat in //Library/themes/ cu IfunBox dar am lasat si activat din winterboard carrier logo cosmote

SunSetRo
07-21-2011, 11:32 PM
fiserele astea: Default_CARRIER_COSMOTE.png Default_CARRIER_COSMOTE@2x.png FSO_CARRIER_COSMOTE.png FSO_CARRIER_COSMOTE@2x.png?

SunSetRo
07-21-2011, 11:33 PM
eu nu mai am Carrier Bundle.bundle in private/var/mobile/Library/

iuliutz
07-21-2011, 11:39 PM
S-au sticat ceva legături in fisierele iOS. Eu am rezolvat prin update prin itunnes de la meniul help-check for updates


YO5PJH-via Tapatalk

SunSetRo
07-21-2011, 11:41 PM
am creat eu manual un folder Carrier Bundle.bundle in library acolo si am bagat doar fisierele alea Default_CARRIER_COSMOTE.png FSO_CARRIER_COSMOTE.png si nimic

iuliutz
07-21-2011, 11:43 PM
In about la setari îți mai arată informațiile de la operator?


YO5PJH-via Tapatalk

SunSetRo
07-21-2011, 11:44 PM
la Carrier scrie not available

Tyler
07-21-2011, 11:44 PM
Degeaba le-ai pus tu, că trebuie să le ai preinstalate acolo.
Eu tot timpu după ce dau restore îmi instalez Carrier Reset fix ca să mi se facă la Carrier Orange România, şi atunci am folderul respectiv.

SunSetRo
07-21-2011, 11:48 PM
si ce e de facut acum ?

iuliutz
07-21-2011, 11:52 PM
Conectezi la iTunes si la help dai check for updates. Ar trebui sa îți dea ca ai update disponibil acolo. Daca nu, caută pe forum ca am discutat problema si rezolvarea când am sters si eu din greșeală legaturile


YO5PJH-via Tapatalk

SunSetRo
07-21-2011, 11:56 PM
la update imi zice itunes could not check for an update to the carrier settings for your iphone 1631

SunSetRo
07-22-2011, 12:02 AM
pe forum am gasit discutia ta dar nicio rezolvare doar ca ceri un back up pentru folder :(

iuliutz
07-22-2011, 12:04 AM
Pe ce rețea ești?


YO5PJH-via Tapatalk

SunSetRo
07-22-2011, 12:05 AM
cosmote

iuliutz
07-22-2011, 12:10 AM
Ai in Cydia cosmote carrier bundle


YO5PJH-via Tapatalk

SunSetRo
07-22-2011, 12:11 AM
l am instalat si degeaba, nimic.

SunSetRo
07-22-2011, 12:13 AM
scuze pentru postu de mai devreme, de pe ce sursa pot gasi cosmote carrier bundle?

iuliutz
07-22-2011, 12:15 AM
Modmyi.com


YO5PJH-via Tapatalk

SunSetRo
07-22-2011, 12:18 AM
l am instalat acum ce fac?

iuliutz
07-22-2011, 12:20 AM
Repeta pasii cu itunes


YO5PJH-via Tapatalk

SunSetRo
07-22-2011, 12:21 AM
dar nu trebuie sa ii fac dupa iar jailbraick si unlocking ?

iuliutz
07-22-2011, 12:22 AM
Nu ii dai update decât la carrier bundle, nu si la ios


YO5PJH-via Tapatalk

SunSetRo
07-22-2011, 12:25 AM
tot aceasi eroare :(

SunSetRo
07-22-2011, 12:28 AM
eu nu mai am cellular data network la settings>network si cred ca dasta da eroarea

iuliutz
07-22-2011, 12:29 AM
Caută in linkurile date de mine in iPhone carrier bundle si copiaza manual in folderul in locatiile indicate in linkuri. Nu pot sa te ajut mai mult ca sunt la job si accesez netul
Prin telefon


YO5PJH-via Tapatalk

SunSetRo
07-22-2011, 12:31 AM
nu inteleg, ce linkuri:(

iuliutz
07-22-2011, 12:38 AM
Calea unde sunt salvate in iPhone
Citește aici

http://theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=Carrier_Bundle
YO5PJH-via Tapatalk

SunSetRo
07-22-2011, 12:45 AM
ok multumesc mult pentru rabdare

nu prea inteleg nimic, daca vrei si cand ai timp poate imi explici tu mai pe larg ce trebuie sa fac. stima

any help?

kwL
08-28-2011, 04:38 AM
@SunSetRO

Pasul 1

Instaleaza aplicatia MakeItMine din Cydia.

Pasul 2

Cautati un carrier logo pentru iPhone sau cautati o poza si redimensionati-o astfel incat sa aiba dimensiunile 60×20 (sau foloseste pozele de la vechiile logo-uri), acestea fiind dimensiunile standard dar nu cele obligatorii. Poza trebuie sa fie in format .png. MERGE CU ORICE POZA VREI, doar sa aibe formatul 60x20.

Pasul 3

Copiati poza in 2 foldere separate, apoi denumiti prima copie Default_CARRIER_nume.png si cea de-a doua copie FSO_CARRIER_nume.png. Campul &ldquo;nume&rdquo; va fi redenumit cu o denumire aleasa de voi insa trebuie sa fie formata dintr-un singur cuvant.

Pasul 4

Acum trebuie sa copiati pozele redenumite in fisierele de sistem ale telefonului folosind ifunbox sau alt program utilizat de voi. Dupa ce v-ati conectat la fisierele de sistem ale telefonului navigati catre System/Library/Core Services/Springboard.app si copiati cele 2 poze. Dupa ce ati copiat acolo navigati catre System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle unde veti copia din nou cele 2 fisiere.

Pasul 5

Deschideti aplicatia MakeItMine instalata la pasul 1, in casuta de text scrieti numele dat pozelor la pasul 3, apoi apasati butonul Carrier din partea stanga sus (si o sa va apara poza pe care ati aleso) iar apasati Respring pentru a salva.

Asta e tot, dupa ce apasati respring veti vedea ca in locul numelui operatorului va apare poza aleasa.

Aceeasi problema am avut ca tine si am gasit rezolvarea plus ca poti folosi orice lo vrei ;)

Cu stima,

Ioan Rohneanu

kwL
08-28-2011, 04:49 AM
@SunSetRO

Mai jos ai si niste poze !

poza iphone (http://imageshack.us/photo/my-images/823/cosmotecarrierbundle.png)
imaginile folosite:
1. poza 1 (http://imageshack.us/photo/my-images/13/defaultcarrierc.png)
2. poza 2 (http://imageshack.us/photo/my-images/856/fsocarrierc.png)

Daca le salvezi trebuie sa le redenumesti asa cum scrie mai sus.
Bafta !

tataee49
10-27-2011, 02:22 AM
salut
ieri am vrut sa fac o fapta buna si am sters cu sysclean limba romana a meniului unu 3gs bb 6.15. poti sa pui un pack cu limba romana pe repo sau stii o alta metoda sa bag onapoi limba romana?

multumesc

iuliutz
10-27-2011, 07:52 AM
Un restore din Itunnes rezolva sigur problema. Ce IOS ai?

tataee49
10-27-2011, 08:20 AM
nu merge... ca e 4.1 dintrala cu bb de ipad 6.15. multumesc pt sugestie.

tataee49
10-27-2011, 12:12 PM
poate cineva sa scoata fisierul ro.lproj din telefon sal uploadeze aici ca sa il pun la mine prin ssh?

calea intreaga: /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app

si acolo ar trebui sa fie un director ro.lproj. click dreapta copy...si de-aici e simplu

scuze de offtopic da deja imi da dureri de cap treaba asta. multumesc anticipat binevoitorului care ma ajuta

mikeru
10-27-2011, 04:51 PM
fa restore. trebuie fix de la versiunea ta, pentru iphone ca al tau.
sau lasa.l pe engleza.


/m.r.
Sent from my iPhone

tataee49
10-27-2011, 07:59 PM
am fost zilele astea pe la doua shopuri si mi-au spus ca nu merge restore la tel meu :|

mau
10-28-2011, 02:26 AM
Io te contrazic, si-ti zic ca merge ( teoretic ), totusi ne mutam off-topic. Schimba thread-ul, da un search si o sa ai solutia.

cata26bcn
01-09-2012, 10:46 PM
sal,am incercat "vodafone carrier" pentru un Iphone 4,ios 5.0.1 si nu merge.inainte pe 4.3.3 mergea,ai idee ce trebuie sa fac???sa schimb vreo setare ceva?
mersi mult.

Claudiu Laurentiu
01-27-2012, 01:00 AM
felicitari xchris pentru repo,chiar ar trebui,daca mai sunt si alti romani care fac repo-uri sa fie promovati aici pe forum.

fasalex
02-15-2012, 12:34 PM
Salut.Vreau eu unul cu Superman.Poti face?iti multumesc :)

Protektor
02-15-2012, 02:09 PM
@fasalex, cu Spiderman nu vrei? daca mai scri prostii te penalizez.

Detonate
02-28-2012, 12:51 PM
sa inteleg ca nu merge nimic pe 3.1.3 ?

kwL
03-10-2012, 03:58 PM
sal,am incercat "vodafone carrier" pentru un Iphone 4,ios 5.0.1 si nu merge.inainte pe 4.3.3 mergea,ai idee ce trebuie sa fac???sa schimb vreo setare ceva?
mersi mult.

Daca vrei custom dute in cydia cauta Zeppelin si poti sa ai logo pt iOS 5.0.1 Eu am cu cosmote, dar poti sa iti pui ce vrei tu sau poti cauta in cydia sunt zeci de logo-uri.

http://img.tapatalk.com/5578537a-4fd3-304c.jpg


i0n1ca
iPhone's Tapatalk!

xchris
03-17-2012, 03:04 AM
Ciudat ca nu mai primesc mailuri legate de acest post deschis de mine...in fine!
A pune un carrier logo nu este asa simplu...difera de la versiune la versiune,de la model la model...
Legat de Cydia,intr-adevar gasiti o gramada,dar 75% sunt pt versiuni vechi gen 3.1.3 sau chiar mai vechi.
Eu nu mai am nici timpul si nici "forta" necesara pt a continua acest repo...daca e cineva interesat de a continua,ii pot da informatiile necesare!
Aveti ID-ul meu de yahoo sub avatar.

iuliutz
03-17-2012, 12:02 PM
Primești doar unul, iar dacă nu intrii nu mai primesti! Așa patesc si eu

mikeru
03-17-2012, 12:25 PM
xchris! he.s alive!!

depinde cat de des se posteaza si de cand nu l.ai mai accesat:p


/m.r.
Sent from my iPhone

Tyler
03-17-2012, 05:04 PM
xchris, massive respect for you brother. :D

Claudiu Laurentiu
03-21-2012, 11:48 PM
iata ce eroare primesc eu,e ok?
1512

CalinC
03-22-2012, 12:45 AM
vezi daca ai instalat GUI-GPG-SEC in cydia,daca nu,cauta si instaleaza si ar trebui sa iti faca fix-uri-le de erori...

Claudiu Laurentiu
03-22-2012, 01:37 AM
Nu am asa ceva instalat,dar nici nu gasesc in cydia,poti sa-mi spui mai exact unde sa caut?multumesc

CalinC
03-22-2012, 02:10 AM
dai o cautare si vezi daca o gaseste,tot in cydia...si introdu ceva surse,asta daca nu ai,cauta un top surse cydia si baga 2-3 de acolo si atunci ar trebui sa rezolvi problema