PDA

View Full Version : Iphone 5 new carrier settings update



alexene29
02-24-2014, 05:43 PM
Salutare
Am un iphone 5 codat tele 2 Suedia si il folosesc pe orange romania cu gevey sim, rulează ios 7.0.6 .De ceva timp am un mesaj care apare new carrier settings update , am doua optiuni not now si update. Momentan in meniul celular nu am optiunea de 4g sau măcar lte , m-a gāndesc ca acest update ar face sa apară aceasta opțiune.
Menționez ca nu am o cartela 4g de la orange , din cāte am īnțeles au fost niște probleme cu gevey si cartele 4 g.
Dacă dau update mai pot folosi gevey , dacă ma duc la orange si cer o cartele 4 g o pot folosi cu gevey?

apple.center
02-24-2014, 05:52 PM
Va functiona dupa update. Legat de operator (Tele2) stiu ca nu suporta 4G. Probabil politica s-a schimbat si in acest update de carrier bundle va fi suportat si 4G.

alexene29
02-24-2014, 06:10 PM
Va functiona dupa update. Legat de operator (Tele2) stiu ca nu suporta 4G. Probabil politica s-a schimbat si in acest update de carrier bundle va fi suportat si 4G.

Faza este ca nu vreau sa ma trezesc după update sa nu mai meargă . Eu l am luat sh si persoana de la care l am luat mi a spus ca a fost o problema cu noile cartele de la orange . Si cānd a apărut īntrebarea aceea mi a spus sa ii tot dau not now

apple.center
02-24-2014, 10:06 PM
Faza e ca:

- NU este necesar sa dai quote ultimului post se subantelege ca la el te referi
- NU este nevoie sa scrii pe privat acelasi mesaj ca pe forum doar pentru a te asigura de raspuns.
- Am scris mai sus:


Va functiona dupa update. Legat de operator (Tele2) stiu ca nu suporta 4G. Probabil politica s-a schimbat si in acest update de carrier bundle va fi suportat si 4G.
Deci daca eu spun ca va functiona gevey-ul dupa update4 de carrier, ce rost mai are repetarea intrebarii?

Daca deja are iOS 7,0,6 si geveyul functioneaza atunci nu este nici o problema!

Remus325i
02-24-2014, 11:18 PM
Daca colegii spun ca dupa update carrier settings o sa functioneze, asa o sa fie...
Cat despre cartela noua de la orange, am auzit persoane care dupa ce si-au schimbat cartela nu a mai luat semnal telefonul. Cica Gevey-urile astea merg doar cu cartele de 128B, nu si cu cele de 256B ( ce-or insemna B aia, nu stiu ). Poate asta se intampla doar la unele Gevey-uri, nu stiu, intereseazate mai amanuntit. Eu am vrut sa imi cumpar un iPhone 5 nou cu Gevey si nu imi citea cartela, fiind nanosim nou de la orange de la abonament, dar cu o cartela mai veche decupata ce o avea vanzatorul, functiona telefonu perfect.

apple.center
02-24-2014, 11:29 PM
128Kb, 256Kb --> Kb reflecta capacitatea de stocare.

Afecteaza intr-adevar functionarea inpreuna cu anumite sim-uri de interposare. Dar toretic nu este cazul de fata din moment ce functioneaza cu aceasta combinatie: sim + gevey + versiune fw

Remus325i
02-24-2014, 11:44 PM
my bad, nu am tinut minte bine din ce mi-au explicat de la service cand am vrut sa iau 5-ul

apple.center
02-24-2014, 11:47 PM
Nu-i bai :) oricum nu explica bine.

@alexene29 (http://forum.idevice.ro/member.php/40684-alexene29) anunta-ne te rog statusul operatiei la final. For the record

alexene29
02-25-2014, 09:46 PM
După ce am dat update mesajul a dispărut insa nimic nu se īntāmplă reapare insa nici o modificare .

apple.center
02-25-2014, 09:55 PM
Inseamna ca nu au adus inca suport pentru 4G