PDA

View Full Version : nu am retea iphone 4 blocat icloud,dupa activare nu ia retea :(



dfani511
02-27-2014, 05:46 PM
am un iphone 4 blocat in icloud,i-am trecut de activare,dar nu intra retea,i-am facut downgrade la iOS 5.0.1 l-am hactivat cu redsn0w dar tot fara retea e . ce pot face sa ia retea.

SunSetRo
02-27-2014, 07:07 PM
Pt ca nu ai contul icloud al proprietarului ori ai baseband care nu este decodabil cu nimic, decat decodarea oficiala.


Sent from my iPhone 5S using Tapatalk Pro

dfani511
02-27-2014, 07:17 PM
Pt ca nu ai contul icloud al proprietarului ori ai baseband care nu este decodabil cu nimic, decat decodarea oficiala.


Sent from my iPhone 5S using Tapatalk Pro

Telefonul este neverlock,problema e ca si inainte sa il activez si dupa ce sa il activez nu intra semnal,chiar si pe 5.0.1 imi apare niciun serviciu,nu ar trebui sa intre semnal dupa ce il hactivez?
Inainte sa il hactivez cu redsn0w nu ar trebui sa apara sus in stanga acele liniute de semnal care? nu-mi aduc aminte exact dar cand activat un iphone 4s sau 5 cu gevey tot timpul intra semnalul dupa il activam normal in cazul asta.

dfani511
02-27-2014, 07:29 PM
** telefonul chiar arata foarte ok si nu a fost niciodata desfcaut se vede dupoa baterie si suruburi pe dinauntru

mikeru
02-27-2014, 07:43 PM
de ce faci hacktivate daca e neverlock? nu pricep


/m.r.
Sent from my iPhone using Tapatalk

dfani511
02-27-2014, 07:52 PM
de ce faci hacktivate daca e neverlock? nu pricep


/m.r.
Sent from my iPhone using Tapatalk

are icloud blocat cum altfel as putea trece de el :-??

SunSetRo
02-27-2014, 07:55 PM
De asta nu merge semnalul pt ca il folosesti cu icloud blocat si nu merge functia GSM. Nu ai ce sa ii faci.


Sent from my iPhone 5S using Tapatalk Pro

dfani511
02-27-2014, 08:01 PM
deci doar prin itunes ii dau semnal ? :-?

ovi_gsm_vl
02-27-2014, 08:06 PM
ca iDevice`ul tau sa functioneze normlal si cu semnal iti trebuie contrul de iCloud al proprietarului... fara el nu ai ce face cu telefonul... eventual il vinzi pe piese...sau il folosesti ca si ipod!

dfani511
02-27-2014, 08:11 PM
nu era al meu,venise cineva sa il fac,sa ii scot icloud si el il luase ca era doar pe icloud blocat.