PDA

View Full Version : iphone-ul se restarteaza in continuu



stefan_ionutt
03-01-2014, 04:24 PM
am si eu o problema cu un iPhone 3gs ios 6.1.6 cu jailbreak facut astazi,totul a mers bine pana la downgrade de bb.
cand am vrut sa introduc telefonul in dfu am vazut ca se restartase singur.
ajutor!
BB de ipad 06.15.00

mikeru
03-01-2014, 05:06 PM
butoanele merg bine?
ce inseamna "restarteaza continuu"? ajunge sa porneasca sau ramane cu logo.ul?


/m.r.
Sent from my iPhone using Tapatalk

stefan_ionutt
03-01-2014, 05:12 PM
butoanele merg,porneste(arata logo-ul apple)apoi se face ecranul negru si o ia de la capat
acum fac downgrade la 5.0.1,poate merge
postez rezultatul la final
a pornit!

stefan_ionutt
03-01-2014, 07:54 PM
am incercat sa fac restore la 6.1.6,i in timpul procesului restartat telefonul.acum se restarteaza din nou

stefan_ionutt
03-01-2014, 08:54 PM
am facut restore la 6.1.6 si cand vreau sa fac jailbreak cu redsn0w si bifez Ipad Basseband imi zice:56495649
ce trebuie sa dau?
Yes sau no?

Psych0
03-02-2014, 12:59 AM
Daca bifezi iPad baseband o sa iti iei adio de la functia GPS si nu mai poti da inapoi .

apple.center
03-02-2014, 10:01 AM
Ii dai da, daca tii minte @stefan_ionutt am mai trecut odata prin etapa asta aproape un an.
@Psych0 se poate da downgrade baseband-ului de iPad ulterior cu baseband decodabil cu ultrasn0w.


Sent from my iPhone using Tapatalk

stefan_ionutt
03-02-2014, 01:17 PM
imi aduc aminte @apple.center,am reusit aseara sa ai fac downgrade de bb,dar astazi am vrut sa ai activez notificarile push cu SAM si dupa ce sa instalat s-a restartat si mi-a cerut actvare.am vrut sa fac jailbreak cu redsn0w si mi-a dat eroare.i-am dat restart si acum se restarteaza singur

apple.center
03-02-2014, 02:32 PM
Fa un restore curat cu 6.1.6 cu baseband izolat dupa ce ai deja baseband 05.13.04. Apoi foloseste redsn0w pentru activare bifand cydia insa fara sa bootezi folozind comnada just boot. Testeaza iPhone-ul folosind safari email, eventual aplicatii si vezi daca se restareaza in continuare. Asta pentru a verifica daca nu este o problema hardware.

stefan_ionutt
03-02-2014, 02:57 PM
eu am facut restore din itunes,apoi am facut hacktivare din redsn0w am bifat "istall ipad baseband" am mers
telefonul pierdea semnal si am vrut sa fac downgrade la 05.13.04 si mi-a dat eroare e ecran"error please reboot the device into normal operating mode then perform a clean slide to power off"
de aici ce sa ai mai fac?
acum telefonul sa stins singur si acum se restarteaza

apple.center
03-02-2014, 03:00 PM
Dar se mai restarta?

Legat de mesajul primit, se refera la faptul a ca ai restartat fortat iPhone-ul si nu l-ai oprit prin slide to power off,,,

stefan_ionutt
03-02-2014, 03:02 PM
dupa ce am facut restore din itunes la 6.1.6 si hacktivare cu redsn0w,nu se mai restarta
pai si daca se restarteaza acum i vreau sa-i fac downgrade de bb cum sa-l opresc prin"slide to power off"?

apple.center
03-02-2014, 03:03 PM
Bun, fa-i downgrade de bb si asta e tot.

stefan_ionutt
03-02-2014, 03:07 PM
pai asta este problema,cand vreau sa fac downgrade de bb imi da eroare si nu pot sa-l opresc prin "slide to power off"

apple.center
03-02-2014, 03:55 PM
Citeste ce am scris mai sus Ionut. Pe viitor fi te rog atent pentru a nu irosi timp inutil. Varsta nu este o scuza. :)

stefan_ionutt
03-02-2014, 06:50 PM
am inteles :),asa am facut
am bagat telefonul in recovery mode,i-am dat restore cu iTunes,a functionat,am facut hacktivare cu redsn0w si downgrade de bb in acelasi proces!
sunt putin nelamurit pentru ca dupa ce s-a terminat restre-ul facut cu iTunes,in redsn0w arata ca aveam bb 06.15.00!
este vreo eroare de la Apple?

apple.center
03-02-2014, 09:38 PM
iTunes nu saprascrie decat un baseband mai mic decat cel existent in firmware.

stefan_ionutt
03-02-2014, 10:05 PM
cum as putea sa activez notificarile push ?
un tutorial m-ar ajuat mult

apple.center
03-02-2014, 10:07 PM
Prin sam din cydia, poti gasi tutorial pe blog.


Sent from my iPhone using Tapatalk

stefan_ionutt
03-02-2014, 10:18 PM
am gasit,dar este pentru iOS 5.x
merge acela?

apple.center
03-02-2014, 10:19 PM
Da


Sent from my iPhone using Tapatalk

stefan_ionutt
03-22-2014, 04:43 PM
am revenit cu acceasi problema si tot nu pot sa-i dau de cap.
am vrut sa-i activez notificarile push cu sam,si dupa ce sa instalat sam s-a resatrat si scria pe ecracn"Activare necesara"
am cautat pe net si am vazut ca daca ai scot cartela pot sa accesez meniul.
am facut asta si am vrut sa activez notificarile push trebuia sa apas pe ceva si mi-a mi-a dat eroare,api am dat ca prostul "spoof to real sim"
si atunci fara casrtele imi cerea activare.
am vrut sa fac hacktivare cu redsn0w si cand mi-a dat eroaarea pe ecran:error please reboot the device into normal operating mode then perform a clean slide to power off"
telefonul a fost oprit normal prin slide to power off
ce pot sa-i fac?