PDA

View Full Version : iphone 4 nu pot schimba limba facebook



georgel1971
03-13-2014, 11:31 AM
salut tuturor. detin iphone 4, 8gb, neverlocked, fara jaibreak
cumparat legal din magazin. in urma cu 5-6 zile m-am trezit dimineata cu telefonul in limba franceza... si bineinteles toate aplicatiile in limba franceza. Am intrat la setari si am schimbat limba in romana dupa care am repornit telefonul. Totul a revenit in limba romana mai putin facebook. Pe pc facebookul este in romana. L-am dezinstalat apoi l-am descarcat din app store si l-am reinstalat. Acelasi lucru. Facebook in franceza. Intr-e timp am facut upgrade la IOS 7.1 prin intermediul ITunes. Facebook tot in franceza. M-am delogat si apoi m-am logat cu alt cont. Acelasi lucru. Totul in franceza. Am dezinstalat aplicatia si am instalat-o prin ITunes. Nu se schimba nimic. Cum pot face sa pot aduce aplicatia facebook in limba romana. Am incercat sa schimb limba din setarile facebook dar pe PC se permite acest lucru insa aplicatia Facebook din telefon nu are posibilitate de schimbare limba. As dori sa fac un restore telefonului dar as vrea sa-mi pastreze tot ceea ce am acum fara sa pierd nimic. Credeti ca problema mea se va rezolva printr-un restore?
Multumesc anticipat tuturor.

Man
03-13-2014, 11:42 AM
Ora pe ce o ai setata, bucuresti sau alt oras?


Sent from my iPad using Tapatalk

georgel1971
03-13-2014, 11:44 AM
Bucuresti. Acelasi cont de facebook l-am logat pe un alt iphone si este in romana ... deci nu cred ca este o pb a contului de facebook...

georgel1971
03-13-2014, 07:47 PM
nimeni nu ma poate ajuta?

oachi
03-13-2014, 09:54 PM
Incearca un restore si set as new iphone daca tot i-ai pus 7.1. Poate e doar un bug


Sent from my iPhone using Tapatalk

georgel1971
03-14-2014, 03:44 PM
Incearca un restore si set as new iphone daca tot i-ai pus 7.1. Poate e doar un bug


Sent from my iPhone using Tapatalk

Daca fac restore pierd ce am instalat acum pe telefon?

oachi
03-14-2014, 03:48 PM
Cam da. Dar e indicat sa ii faci backup inainte. Iar dupa restore o sa poti sa iti pui backupl facut anterior. Chiar daca ii dai set as new dupa aceea o sa gasesti optiune in itunes de restore backup

Ps. Nu mai cita postul anterior


Sent from my iPhone using Tapatalk