PDA

View Full Version : Semnal iPhone 4S



daniel22vlad
03-14-2014, 07:46 PM
Buna seara,

am o problema cu un iPhone 4S cumparat nou acum 2 ani si ceva.

Initial nu mai mergea lock-screen button. Acum nu mai vrea nici sa primeasca semnal. Imi apare "Cautare..." . Ciudat este ca nu pot sa sun, dar pot sa dau si sa primesc mesaje.

Am dat reset network settings. Am incercat o chestie cu cartela si ora setata manual(ceva truc gasit pe forumul apple), am dat si restore as new...

Nu stiu ce sa mai fac. Acum 3-4 ore puteam macar sa vb la telefon.

Multumesc anticipat.

Psych0
03-14-2014, 08:14 PM
Este codat pe vreo retea ? Ai data setata corect ?

tiberiuboboc
03-14-2014, 08:21 PM
Dacă restore nu a rezolvat problema, cel mai probabil este ceva hardware ....

daniel22vlad
03-14-2014, 08:27 PM
Este codat pe vodafone, desi as putea sa il deblochez, ca mi-a expirat contractu. Tot cartela de vodafone am inauntru. si eu cred ca e hardware, dar ma oripileaza ca pot primi si trimite mesaje.

data este 1.1.1970. daca il leg la wifi si dau reglare automata poate apare data de astazi.

daca scot simul, tot cautare imi apare.

Psych0
03-14-2014, 08:46 PM
Daaa , aceeasi problema am avut-o si cu iphone-ul soramii dupa ce i-am schimbat bateria .
Tot ce trebuie sa faci este sa activezi setare manuala la data si sa pui data de azi , ii dai un restart si se rezolva :)
Nu e nimic hardware , poti apasa pe steluta din stanga jos daca merge :D

daniel22vlad
03-14-2014, 09:15 PM
Inca dau scroll up :))) pana la data de astazi.

DiplomaT
03-14-2014, 10:16 PM
Am patit-o si eu dupa schimbarea bateriei :)). Dar la mine nu a revenit imediat, ci a durat ceva timp :). Ai de dat scroll laa 44 de ani :)).

Psych0
03-14-2014, 11:22 PM
DiplomaT nu trebuie sa repeti ce am zis eu doar pentru a te da interesant si informat ;)

DiplomaT
03-14-2014, 11:33 PM
@Psych0 - Nu caut motiv de cearta, dar am spus ceva putin diferit de tine, si nu cersesc reputatie. Si nu ma revolt daca cineva scrie ceva asemanator cu mine :|.

Kilobaid
03-14-2014, 11:51 PM
@Psycho0, Aici e un forum unde ne ajutam reciproc, @DiplomaT a spus doar ca a patit si el , daca mai vine cineva si spune ca si el a patit asa ceva , trebuie sa-i ti morala? Deja deviem prea mult de la subiect.

Psych0
03-15-2014, 12:33 AM
Dar inainte nu puteai spune nu ? Si nu ma cert , pentru ca nu sunt aici sa ma cert cu membrii , sunt aici sa ajut oamenii cu iDevice-uri

OXXO
03-15-2014, 02:34 AM
La 4S daca nu ai data setata cum trebuie nu iti ia semnal. Daca setezi data si inca iti sta in cautare poate fi o problema din antene sau foarte putin probabil software.