PDA

View Full Version : iphone 4



claudyu
03-16-2014, 03:56 PM
Am un Iphone 4 codat orange Franta, si PC'ul meu nu il citeste.Ce as putea face?

apple.center
03-16-2014, 04:01 PM
Mai pe larg descrierea problemei...
Ai iTunes instalat, se conecteaza ca dispozitiv necunoscut?
Mai multe detalii te rog.

DiplomaT
03-16-2014, 04:33 PM
E activat? Mai bine spus, detaliaza problema cum a zis si @apple.center .

claudyu
03-17-2014, 12:45 PM
Telefonul e blocat, l'am cumparat deja blocat, parola a fost bagata de multe ori si acum nu ma lasa sa fac nimic scrie "Iphone desactive Se connecter a iTunes" pc'ul meu nu il citeste, nici macar cel mai mic semnal nimic, doar il incarca cand e inchis de tot, cand e aprins nici macar semnul de incarcare nu il arata.Versiunea de IOS nu o stiu.

Psych0
03-17-2014, 02:26 PM
Conecteaza-l la pc , deschide itunes si dai restore . Daca se aprinde nu are cum sa nu il vada , doar daca nu merge cablul sau mufa usb .

claudyu
03-17-2014, 03:07 PM
Am incercat si nu merge. Cablul este bun, l'am incercat si la un prieten pe iphone'ul lui si a mers perfect.

claudyu
03-17-2014, 03:14 PM
Eu fac in felul urmator.Il inchid de tot, bag cabul de date in unitate fara sa il bag in telefon, apas pe butonul de acasa si in timp ce il tin apasat bag cablu de date in el, mai astept putin si imi apare pe ecran logo'ul de la itunes cu mufa de la cablu de date sub ea.
Dar nu il detecteaza nici PC-ul nici iTunes-ul :(

claudyu
03-17-2014, 06:32 PM
Daca ii scot bateria si i'o pun inapoi o sa isi dea reset ??Sau ce piesa trebuie schimbata sau scoasa si pusa la loc ??

DiplomaT
03-17-2014, 09:36 PM
Isi reseteaza doar data si ora daca ii scoti bateria.

stefan_ionutt
03-17-2014, 10:03 PM
Schimba port-ul usb(zic si eu)


Sent from my iPhone using Tapatalk

claudyu
03-18-2014, 01:27 PM
Nu are nimic portul USB.

ad3lin
03-19-2014, 03:41 AM
Citește postul 7 dacă nu merge trebuie dus la reparat, dacă tot Óncerci tu va fii posibil să-l strici mai rău.


Enviado desde mi iPad Air con Tapatalk

florinirimia
03-19-2014, 07:27 AM
Baga-l in dfu mode si apoi da-i restore.