PDA

View Full Version : Iphone 4s update . fara firmware baseband (nu aparea nimic)



golurisigoale
03-26-2014, 07:25 PM
Salut idevice . Ma numesc Marius
Am un iphone 4s de la un prieten ... nu are baseband ... fara firmware baseband (nu aparea nimic) . Am vrut sa vad daca ii pot rezolva problema printr-un restore . Am facut restore iar pe la 60-70 % imi da eroarea (1) in itunes , iar iphonul nu il pot deschide ramane in recovery mode ( am incercat si tiny umbrella iar cu el imi iese sta 10 sec cu logo apple se stinge si revine lafel) .
Cum as putea sa ii dau orice soft cat sa se aprinda . Multumesc anticipat .

SunSetRo
03-26-2014, 07:29 PM
Cipul baseband este ars, trebuie schimbata placa de baza.

golurisigoale
03-26-2014, 07:32 PM
si nu se poate face un custom ipsw sau downgrade.. ceva in genu asta fara a da bani in servce . Si cam cat mar costa o placa de baza . Precizez ca iphonul a mers perfect doar ca aparea . Cautare... la nesfarsit . Daca m-ai ajuta sa il fac cum era ieri ar fi foarte ok . Multumesc

SunSetRo
03-26-2014, 07:33 PM
La 4s nu se poate face costum ipsw. Nu prea se merita schimbarea placii de baza, este destul de scumpa. Poti sa te duci la serivce si sa incerce sa iti decupleze bateria si sa o puna la loc, unii au reusit sa scape de eroarea -1 din iTunes.

golurisigoale
03-26-2014, 07:46 PM
presupun ca acuma softul de pe iphone nu mai exista ? nu se poate deschide ?

golurisigoale
03-26-2014, 10:28 PM
Imi cer scuze de 2x post , nu mai merge edit .
EDIT : Am desfacut iphonu am decuplat bateria si din cate vad este apasat putin in partea de sus de la folia ce cupleaza bateria de telefon am incercat sa indrept dar din pacate nu a dat rezultat , tot eroarea 1 .
Daca aveti vreo idee macar sa il tin aprins cum era de dimineata .
P.S : daca nu este nici-o posibilitate si aveti nevoie de piese puteti sa ma contactati prin P.M

SunSetRo
03-26-2014, 10:30 PM
Noi nu oferim suport hardware. Du-te la un service poate se mai poate face ceva.


Sent from my iPhone 5S using Tapatalk Pro

golurisigoale
03-26-2014, 10:39 PM
ok , am inteleg , ce ma intereseaza pe mine este doar sa il pot folosi pe post de ipod . Momentan nu dispun de un buget alocat..deci imi este mai greu sa ma duc la un service. Ma intreb daca va aparea o solutie pentru custom ipsw cu red sau snow , ar putea trece peste faza cu firmore modem de la itunes (acolo mi se blocheaza) ca din cate stiu custom ipsw face ca baseband sa ramana intact sau sa nu il schimbe . Multumesc

DiplomaT
03-27-2014, 01:00 AM
Nu il poti folosi pe post de iPod, la 4S nu se face custom ipsw ca la versiunile de mai inainte(4, 3GS, 3G, 2G) asa ca nu ai ce sa ii faci, decat sa ii schimbi placa de baza. RedSnow este o singura aplicatie, iar baseband-ul NU poate ramane intact si neschimbat pe 4S.