PDA

View Full Version : Whatsapp



salex
07-05-2014, 02:36 PM
Salut baieti , am si eu o problema. Nu stiu de ce imi ajung cu intarziere mesajele pe whatsapp. Pe samsung nu imi facea sa,vara trecuta cand aveam 5 lafel imi facea , acum detin un 5s si tot lafel imi face. E posibil sa fie de la router ? De exempu daca il las 5 minute fara sa-l deblochez nu imi apare ca aeste conectat la wireless,trebuie sa-l deblochez sau sa ating butonul ca sa apare cele 3 liniute de la wireless.

mikeru
07-05-2014, 03:51 PM
reinstaleaza aplicatia, fa o resetare de Network Settings, fa o proba cu alt iphone pe router.

ceea ce zici tu despre treaba cu semnul de wireless, nu te afecteaza. te ajuta la a salva baterie, dar notificarile intra.

daca vrei sa fii convins, fa o proba pe 3G.

nu ne-ai spus ce iOS ai, sper ca nu esti pe vreun beta, fiindca Whatsapp nu e compatibil mai deloc cu iOS8

salex
07-05-2014, 05:11 PM
E ultimul ios cu update oficial , pe 3g ajung imediat .. deci e de la wireless nu ?

ad3lin
07-06-2014, 04:59 AM
Cum spune si mikeru, wifi-ul se dezactiveaza pentru a ñu consuma aiurea batería , Am observat si eu o mica intarziere dar ñu exagerata. Eu Créd ca este normal ce ai tu acolo, sau in cel mai rau caz este wireless-ul , dar nui un bai.


Enviado desde mi iPhone con Tapatalk

salex
07-06-2014, 09:59 AM
Ok baieti ,mersi frumos !

salex
07-06-2014, 02:28 PM
Bai baieti am observat problema asta si la forsquare. Am setat sa imi vina notificarile si inainte imi mergeau , acum nici notificarile de la forsquare nu le mai primesc. Vreo solutie ? sa sun la cei de la emag?

mikeru
07-06-2014, 08:58 PM
nu te vor ajuta ei.

fa un restore. sau prima data sterge si reinstaleaza aplicatiile


Sent from my iPhone using Tapatalk

SunSetRo
07-06-2014, 09:13 PM
Mai bine setezi in router si telefon un ip static. Eu asa ma facut si nu se mai "deconecteaza"


Sent from my iPhone 5s using Tapatalk Pro

salex
07-07-2014, 01:23 AM
Mai bine setezi in router si telefon un ip static. Eu asa ma facut si nu se mai "deconecteaza"


Sent from my iPhone 5s using Tapatalk Pro

Salut , imi poti explica cum fac asta?

SunSetRo
07-07-2014, 01:30 AM
http://img.tapatalk.com/d/14/07/07/etyzuqa5.jpg

In telefon setezi aici ip-urile pe care le ai si la fel si in router. Depinde ce router ai, difera setarile de la unu la altu.


Sent from my iPhone 5s using Tapatalk Pro