PDA

View Full Version : Iphone 5s si Telecom.ro



Tartareanum
09-12-2014, 08:09 PM
Pentru cei care sunt pe Telecom.ro fostul Cosmote. Cand sunt doar cu date mobile pornite fara wifi dupa ce deblochez telefonul imi intra in ecranul de aplicații dar ceasul digital cel de langa 3G sau LTE imi apare decat dupa cāteva secunde si asta am observat ca se īntāmpla dupa schimbarea numele retelei. Si la voi face la fel? Parca si aplicatiile pornesc mai greu cand sunt doar pe datemobile.

SunSetRo
09-12-2014, 08:12 PM
Eu nu am nicio problema. Nici cu ceasu nici cu aplicatiile.

Tartareanum
09-12-2014, 08:34 PM
Poate in Timisoara se joaca cu rețeaua ca aici nu au implementat LTE demult, am mai observat ceva cāteodată cand il deblochez si e intrun alt ecran decat in primul ecran de aplicații imi sare in primul imediat dupa deblocare

tiberiuboboc
09-12-2014, 08:34 PM
Si la mine ceasul are o mica intarziere la deblocare ecran (folosesc amprenta) dar nu de ordinul secundelor ci doar un pic mai tarziu si asta doar pentru ca el trebuie sa apara, celelalte elemente fiind deja acolo.

Tartareanum
09-12-2014, 08:50 PM
Si eu folosesc tot amprenta dar la mine apar toate celelalte elemente inafara de aplicatii(cand se deblochează ecranul nu sunt acolo semnalul bateria operatorul) si dupa un timp si ceasul si cand il deblochez folosind codul imi apare imaginea de fundal goală si dupa imi apar Aplicațiile cu tot cu ceas de data asta am īncercat un reset la rețea dar nu s-a rezolvat nimic

tiberiuboboc
09-12-2014, 08:52 PM
Pare a fi cu totul altceva, am crezut ca te deranjeaza mica intarziere a ceasului la deblocare ecran. Ai facut un hard reset?

Tartareanum
09-12-2014, 09:31 PM
Am īncercat si parca si-a mai revenit

Man
09-12-2014, 10:21 PM
Eu zic ca scrisul telecom.ro este mai lung decat cosmote si din acest motiv este intarzierea si nu vad o problema mare in asta.


Sent from my iPad using Tapatalk