PDA

View Full Version : Iphone 5s - Pierdere trafic date pe 4G



nedeluio
11-15-2014, 07:20 PM
Am o problema sistematica . Am semnal 4G aproape full (Orange , Curtea de Arges) . Daca restartez terminalul setat pe 4G , dupa restart am conexiune perfecta ( speed test - 29-30MBS , IP-uri corecte intern de expl 10.149.95.211 si extern de expl 109.166.141.67). Daca las terminalul in stand by cateva minute , dupa revenire , desi semnalul 4G este la fel de puternic , navigarea internet este blocata .Am verificat pe speed test si in loc de IP extern am 255.255.255.255 . De fiecare data se intampla la fel.
Nu obtin din nou trafic corect pe 4G decat daca restartez terminalul , sau daca trec pe 3G ( imediat traficul internet revine si inclusiv IP-uri corecte) iar apoi trec pe 4G . Insa problema revine daca las terminalul locked ptr o perioada , sau intre timp accesez o retea wifi.

Este foarte deranjant , ptr ca daca tin telefonul pe 4G , practic sunt deconectat de la internet dupa cateva minute . Pe 3G totul este in regula , dar este pacat sa nu folosesc 4G.

S-a mai intamplat cuiva? Daca ma poate ajuta cineva - pot trimite screen-uri exemplificatoare a ce mis e intampla.

mmuntean
11-17-2014, 04:17 PM
ai sunat la orange sa vezi ce zic ei? poate e o problema de retea.

nedeluio
11-17-2014, 07:12 PM
Am sunat - asa le-am sugerat si eu , doar ca persoanele de contact se pare ca au niste raspunsuri standard si cand apare o problema in afara listei de intrebari/raspunsuri pe care o au , nu pot ajuta. Nu am reusit sa ajung la o persoana tehnica in domeniu .
Ieri am facut o descriere amanuntita a ce se intampla , cu screen print-uri atasate si am trimis mail la suport tehnic Orange.
Astept

nedeluio
12-09-2014, 02:05 PM
Problema s-a rezolvat - Orange a tacut malc la sesizarea mea , dar in cateva zile de la sesizare se pare ca au gasit buba la serverele din zona.
Intre timp ajunsesem in Bucuresti , unde simptomul nu aparea , si ma convinsesem ca totul se datoreaza provider-ului.