PDA

View Full Version : Ipad Air A1475



mihaisadu
12-20-2014, 07:13 PM
Salutare. Vin si eu cu o problema pe forum sper ca cineva sa ma poata ajuta.
Am cumparat un ipad air cellular. Totul ok la el. Este acum setat pe contul meu icloud, i-am facut resetare generala si aproape totul merge ok.
Am bagat o cartela nano sim de orange in el si nu imi dau seama cum sa o activez. Nu gasesc nimic gen tabul Cellular care l-am vazut in multe videouri de pe youtube. Tin sa precizez ca tableta ruleaza ultimul soft 8.1.2

Astept cateva raspunsuri. O seara placuta tuturor.

mikeru
12-20-2014, 08:26 PM
iti recunoaste cartela? zice macar ca are PIN?

mihaisadu
12-20-2014, 09:10 PM
Nu zice absolut nimic. Am bagat o cartela de telekom si una de orange.

ad3lin
12-21-2014, 03:40 AM
Dacă cartela are codul PIN activat si nu ți-l cere este foarte clar ca este o problema fizica. Adică cititorul de cartela ar putea fii stricat! Fa mai multe probe...

ad3lin
12-21-2014, 03:50 AM
Sau intra in Setări - General- INFO si undeva sub imei ai sa vezi ICCID, dacă este in Albu nu ai nici o serie īnseamnă ca este destul de clar ca tableta nu citește cartela, dacă la ICCID ai sa ai un număr destul de lung problema este alta, in orice caz cred ca ai o problema fizica si va trebuii sa te duci la un service .

mihaisadu
12-21-2014, 08:16 AM
Salut. Multumesc pentru raspunsuri. Cam asa arata la info.
6200

tiberiuboboc
12-21-2014, 04:32 PM
Inainte de a o restaura, a mers partea de cellular?

mihaisadu
12-21-2014, 09:25 PM
@Tiberiu sincer nu stiu ca nu l-am incercat. Eu am dat la schimb un macbook unibody white din 2009 pe care am dat initial 3 mil. Deci am fost multumit sa primesc ipadul pe el. Ma gandeam totusi ca trebuia sa apara acolo meniul de cellular chiar daca nu functioneaza. Pe langa asta arata aproae impecabil. Deci nu cred ca ar fi vorba de cazaturi sa nu mearga.

mihaisadu
12-22-2014, 08:13 PM
Deci? Mai are cineva o idee? Am vazut pe net cititor de sim ptr ipad pe la 10 dolari care este cu banda flex. Poate confirma cineva ca asa se inlocuieste?

apple.center
12-22-2014, 09:13 PM
Da, se confirma. Este cu banda flex zif. Īți recomand o diagnosticare la service īnainte sa comanzi piese sau mai rău, daca il demontezi tu.

mihaisadu
12-22-2014, 09:51 PM
In niciun caz nu ma bag sa il demontez eu. Astept sa gasesc un service bun in tgv care sa se ocupe cu asa ceva.