PDA

View Full Version : Problema cu Yahoo Messenger



drsoicatd
06-10-2011, 11:37 PM
Salut, sunt nou in comunitate si va salut pe toti. Am o problema cu messul de la yahoo. Acum cateva luni cand l-am instalat functiona perfect inclusiv functia de "phone out". De la un timp nu a mai functionat desi am credit valabil si imi tot da o eroare: "PSTN calls unavailable" sau ceva de genu' asta. Am dat mailuri la yahoo, dar nu am primit nici un raspuns, iar Vodafone a zis ca nu e de la ei. Poate ma lamuriti voi cum sta treaba. Am iphone4 4.3.3. Va multumesc frumos, numa bine!

Man
06-11-2011, 01:12 AM
Ai incercat sa-l reinstalezi?
De obicei mai are buguri messu asta, am patit si eu. Dar nu Prea i-am dat de cap.

drsoicatd
06-11-2011, 09:32 AM
Da, l-am si reinstalat si nu am schimbat nimic. Vreau sa mentionez ca am cumparat 2 "iphoane" in acelasi timp, unul pentru mine si unul nevesti-mi (de' n-am avut scapare!) si m-am logat cu id-ul meu de mess pe messengerul ei, adica pe telefonul ei si este aceeasi problema (care sincer ma calca pe nervi, eu am nevoie sa sun des in strainatate si asta era o varianta foarte ieftina). Ea a ramas la prima varianta de soft instalata pe iphone (mi se pare ca 4.2.1) in timp ce eu am facut update de fiecare data. Multumesc si astept ajutor in continuare.

Birkoff
06-11-2011, 04:33 PM
am inteles ca cei de la vodafone au restrictionat apelurile prin mess, viber, etc....poate confirma cinneva de pe vodafone daca functioneaza?

xchris
06-11-2011, 05:26 PM
nu functioneaza mai nimic pe vodafone...cel putin viber nu merge.
incearca cu tango si fring...
fring merge sigur si ai si video call,dar trebuie sa aiba si celalalt fring instalat...

Birkoff
06-11-2011, 05:56 PM
drsoicatd zicea ca nu mai poate suna de pe yahoo messenger, insemna ca probleme e 100% de la vodafone...ca urmare a restrictionarii

eu sunt pe orange, merge tot

xchris
06-11-2011, 05:59 PM
si eu cosmote,la fel merge tot...in schimb nu folosesc yahoo ci IM+ Pro,pt restul am viber si fring :).

drsoicatd
06-11-2011, 06:32 PM
Am sunat la Vodafone si mi-au raspuns ca nu e de la ei. Ma gandesc sa imi fac cont de phone out si la Skype, dar mi-e frica sa nu patesc la fel. Ce ma mai sfatuiti? Respect.

Birkoff
06-11-2011, 10:48 PM
pe skype iti spun ca nu merege apeluri de voce decat cele primite....vecinul meu are iphone 3 Gs si a patit la fel. de vreo 3 saptamani nu mai merge.

iuliutz
06-12-2011, 05:32 PM
Fa un test prin wireless. Ar trebui sa meargă


YO5PJH-via Tapatalk