PDA

View Full Version : Probleme iPhone 4 semnal



daviphi
07-04-2011, 11:41 PM
Salut,
Am facut un update de la 4.1 la 4.3.3 cu sn0wbreeze 2.7.1 la un iPhone 4 decodat cu Gevey,am mai facut acelas lucru si la unul neverlocked. Problema este ca am doar o linie la semnal pe ambele telefoane. Pe cel cu Gevey nu merge nici Facetime-ul. Stiti care ar fi problema ?

mikeru
07-05-2011, 08:09 AM
si poti vorbi de pe ele?
nu sunt sigur daca 'o linia' de semnal e din cauza asta, dar..
ai bifat Hacktivation cand ai creat custom ipsw?
refa-ti ipsw pentru neverlock. pentru el n-ai nevoie de hacktivare, se va activa la prima conectare in iTunes, cu orice microSIM.

FaceTime nu iti va merge pe un iPhone hacktivat, deci pe cel cu gevey, daca nu cumva ai o cartela din reteaua in care e codat, n-o sa mearga

daviphi
07-05-2011, 04:42 PM
si poti vorbi de pe ele?
nu sunt sigur daca 'o linia' de semnal e din cauza asta, dar..
ai bifat Hacktivation cand ai creat custom ipsw?
refa-ti ipsw pentru neverlock. pentru el n-ai nevoie de hacktivare, se va activa la prima conectare in iTunes, cu orice microSIM.

FaceTime nu iti va merge pe un iPhone hacktivat, deci pe cel cu gevey, daca nu cumva ai o cartela din reteaua in care e codat, n-o sa mearga
Pot sa vorbesc la el fara probleme. Merge si 3G-ul si net-ul,merge tot normal, numai ca arata mereu doar o linie la semnal. Am bifat Hacktivation la ala codat, la neverlocked n-am bifat. Am refacut ispw ai tot asa a ramas.

mikeru
07-05-2011, 10:23 PM
@daviphi,
intrebare preliminara: ce baseband ai la iphone`uri?
raspunde la asta inainte sa te-apuci de lucru, te rog.

incearca urmatoarea varianta: pentru i4 cu gevey, refa imaginea cu sn0wbreeze, dar fara jailbreak, doar Preserve Baseband si pui imaginea asta pe iPhone si atat.
iar la neverlocked, fa restore simplu, din DFU mode, cu 4.3.3. daca e neverlocked, update-ul de baseband nu va conta in functionarea telefonului.

dupa ce faci astea, faci jailbreak cu redsn0w 0.9.6rc16. cel cu gevey se va activa dupa aceea, cel neverlocked ar trebui sa fie activat de dinainte.

daviphi
07-06-2011, 12:18 AM
02.10.04 pe ambele telefoane. O sa te anunt, dupa ce o sa fac ce mi-ai zis, daca am scăpat de probleme. Mersi deocamdată !

daviphi
07-08-2011, 02:29 PM
@daviphi,
intrebare preliminara: ce baseband ai la iphone`uri?
raspunde la asta inainte sa te-apuci de lucru, te rog.

incearca urmatoarea varianta: pentru i4 cu gevey, refa imaginea cu sn0wbreeze, dar fara jailbreak, doar Preserve Baseband si pui imaginea asta pe iPhone si atat.
iar la neverlocked, fa restore simplu, din DFU mode, cu 4.3.3. daca e neverlocked, update-ul de baseband nu va conta in functionarea telefonului.

dupa ce faci astea, faci jailbreak cu redsn0w 0.9.6rc16. cel cu gevey se va activa dupa aceea, cel neverlocked ar trebui sa fie activat de dinainte.
Am rezolvat problema la neverlocked da la celalalt tot o linie imi arata la semnal :(

mikeru
07-08-2011, 03:10 PM
o fi de la baseband + gevey.. pune 4.3.3 fara baseband preservation shi vezi dup`aia :D:D:D

sau o fi de la cartela ta gevey

daviphi
07-08-2011, 04:53 PM
Am rezolvat. Era de la baseband. Mesi mult !!

mikeru
07-08-2011, 05:12 PM
super! bravo;)

s3anpau1
08-03-2011, 05:47 PM
salut,

am si eu aceeasi problema, am facut update de la 4.1 la 4.3.3, tot cu gevey il am, baseband la fel ca al tau si o singura linie la semnal. imi spui si mie cum ai rezolvat? detaliat daca poti ca sunt incepator cu iphone-ul si nu ma pricep. update-ul l-am facut la service ca se blocase telefonul....
mersi frumos.

mikeru
08-03-2011, 10:41 PM
@s3anpau1: ce baseband ai? oare nu i`ai dat drumul la neverlock? mai bine ai rabdare pana ti se termina si`i dai restore atunci. oricum tre` sa`i dai restore, sa se activeze cum tre`, dupa neverlock.

s3anpau1
08-04-2011, 10:14 AM
am baseband 02.10.04, si da ai dreptate l-am bagat la decodare permanenta la @milenium, dar ma gandeam sa-i rezolv problema cu semnalul pana este gata decodarea.
mersi frumos

mikeru
08-04-2011, 10:17 AM
dar nu`l poti folosi? chiar nu ai semnal, sau doar iti afiseaza 1 linie?

ar trebui sa faci restore la 4.3.3 original, ca sa-ti faca update la baseband. dar ai grija, ai nevoie de SHSH pentru asta.

eu zic sa astepti pana e gata neverlock si apoi sa faci restore-ul, ca sa iti activezi 'ca la carte' iPhone-ul.

s3anpau1
08-04-2011, 10:23 AM
il pot folosi, doar afiseaza o line si din cand in cand mai pierde semnalul. dar nu e problema, o sa astept pana e gata neverlock-ul. ca sa fac apoi restore am nevoie sa salvez shsh, sau merge sa faca si update la versiune? vreau sa zic nu se mai blocheaza....mersi

mikeru
08-04-2011, 10:25 AM
pai nu se va mai bloca. de-acum basebandul nu te va mai interesa. doar ca jailbreak nu poti face decat tethered. adica la orice restart de iPhone, ai nevoie de redsn0w pentru a`l putea porni. eu zic ca mai bine ramai la 4.3.3 :D

s3anpau1
08-04-2011, 10:38 AM
asa o sa fac, multumesc pentru informatii. daca nu ma descurc, te mai apelez.
mersi

mikeru
08-04-2011, 10:55 AM
pai, cat timp suntem pe`aici, linistit poti posta. :D

1ok
08-27-2011, 04:23 AM
Salut ,
Am facut si eu update la 4.3.3 cu pwnege tool si acum nu mai am semnal decat o linie dar nu il pot folosi ,
Cum a-ti rezolvat problema cu semnalul ??
Cum pot instala 4.3.3 curat si apoi sa fac jailbreak cu redsnow rc 16, ?
Telefonul este neverlocked
Multumesc,

mikeru
08-27-2011, 07:39 AM
nu stiu cum se creeaza ipsw cu pwnage tool, dar am impresia ca ti-ai hacktivat iphone-ul. nu ai nevoie de asta, daca e neverlocked

1ok
08-27-2011, 10:29 AM
nu stiu cum se creeaza ipsw cu pwnage tool, dar am impresia ca ti-ai hacktivat iphone-ul. nu ai nevoie de asta, daca e neverlocked

Cu pwnege tool se creaza un custome ios la 4.3.3 si apoi se face restore la custome, mi se pare ca am facut custome-ul sa se activeze prin itunes,
Am vazut ca cineva a rezolvat mai sus problema asta cu redsnow , dar eu nu pot sa fac restore la ipsw 4.3.3 pentru ca la sfarsit imi da mereu eroare cu device nu este eligible sau eroare 1013 ,
Poate imi poate spune cel care a facut jailbreak-ul cu redsnow cum a reusit sa faca restore la fresh copy ipsw 4.3.3

fares
08-27-2011, 01:25 PM
poti sa refaci acel custom cu pwnage tool si sa debifezi casuta unde scrie "activate iPhone". dupa il resoftezi cu itunes.

s3anpau1
08-30-2011, 11:00 AM
problema cu o linie la semnal este de la baseband, probabil ai facut update la 4.3.3 dar nu ti-ai facut update si la baseband, daca este neverlocked, poti sa faci update la baseband linistit.
am incercat din itunes sa fac restore si sa pun tot 4.3.3 dar se bloca in eroarea 1013, am pus in fisierul hosts 2 linii cu gs.apple.com, dar se bloca in alta eroare, anyway, nu am reusit sa pun tot 4.3.3 si am facut update si restore la 4.3.5. momentan nu l-am jailbreak, pentru ca ma forteaza sa-l pornesc cu redsnow...naspa....

fares
08-30-2011, 11:39 AM
da... pai mai nou ca sa pui 4.3.3 trebuie urmate niste etape pana a avea un iphone cu 4.3.3 si jailbreak. incearca tutorialul de aici: http://idevice.ro/forum/showthread.php/2064-downgrade-iOS-4.3.5-4.3.4-la-4.x.x-cu-SHSH-salvat
bafta multa.

urgo
01-27-2012, 12:55 AM
Salutare! am si eu o mica nelamurire,daca ma poate ajuta cineva.Am un iphone4 16 gb codat pe suedia,cand l-am luat am avut ios 4.1 si bb 02.10.04 si JB, il foloseam cu gevey sim ca si pana in prezent,tin sa precizez ca aveam full la semnal cand eram la 4.1. Acum o saptamana am facut un custom ispw cu snowbreeze la 5.0.1 cu hacktivare,totul a decurs normal sa instalat cum trebuie insa trebuia sa il pornesc din pc (nu stiam de corona).De cand am facut acel update la 5.0.1 am ramas cu o liniuta la semnal...Acum 2 zile,avand shsh-urile salvate pt 4.3.3 si 5.0.1 am facut restore la 4.3.3 in speranta ca o sa imi revina semnalul full,insa nu ! Am vazut un post aici despre aceasta problema in speranta ca ma poate cineva sa fac un update la baseband pana la 4.10.01. Daca stie cineva cum pot face acest lucru ii raman recunascator. Sper ca am postat bine pentru ca sunt incepator si pe forumuri si pe ios. Astept pareri, multumesc!

mikeru
01-27-2012, 01:01 AM
încearcă să faci restore la 4.3.3 fără sn0wbreeze, ca să-ți pună basebandul 4.10.

dacă primești eroarea 1 în iTunes la restore, nu vei putea pune decât custom și deci rămâi cu bb 2.10. liniuța de semnal se datorează diferenței între bb aferent versiunii iOS pe care o ai și basebandul tău efectiv. au mai pățit-o și alții

Adis0ru
01-29-2012, 01:44 PM
@urgo Problema cu o singura linie de semnal se rezolva foarte usor daca vrei sa pastrezi in continuare basebandul 2.10.
Instaleaza ultrasn0w din cydia (in momentul de fata nu decodeaza basebandul acela) si se rezolva. Aceea este defapt o eroare grafica, nicidecum nu ai DOAR o singura linie de semnal. Sunt exact in aceeasi situatie cu tine (iOS 4.3.3 si baseband 2.10 decodat cu gevey) si pot confirma ca functioneaza perfect.

@mikeru Probabilitatea de unlock (ultrasn0w) la baseband-uri mai vechi este mai mare decat la cele noi, deci recomand sa se foloseasca ultrasn0w pentru fix la liniuta de semnal. Eu personal as prefera mult mai mult ultrasn0w unlock decat gevey.

mikeru
01-29-2012, 02:10 PM
@Adis0ru: nu mai scot ei niciun unlock, dacă merge Gevey SIM. aș fi curios să văd cum ai rezolvat treaba asta și dacă ai și o explicație tehnică :D

Adis0ru
01-29-2012, 02:26 PM
@Adis0ru: nu mai scot ei niciun unlock, dacă merge Gevey SIM. aș fi curios să văd cum ai rezolvat treaba asta și dacă ai și o explicație tehnică :D

Explicatie tehnica nu am. Dupa multe cautari am gasit rezolvarea asta. Voi face niste screenshot-uri in cydia si vei vedea cum arata semnalul inainte de instalarea ultrasn0w si dupa. Sau daca te convinge mai mult, pot sa fac un mic video.
Just google it !

urgo
01-29-2012, 02:27 PM
@Adis0ru am incredere in ce spui insa doresc pasii pe care trebuie sa-i urmez.ms

mikeru
01-29-2012, 02:28 PM
ok. dacă-i pe google, îl caut.

Adis0ru
01-29-2012, 03:11 PM
Pentru toti cei care au aceasta problema, am sa incerc sa fiu cat mai descriptiv.

Device: Iphone 4, iOS 4.3.3, baseband 2.10.04, unlocked cu gevey ultra.
Problema si rezolvarea singurei liniute de semnal care apare din cauza ca versiunea iOS instalata pe telefon este mai noua decat basebandul terminalului.

Mentionez ca pentru mine nu a functionat ultima versiune a ultrasn0w (telefonul cauta reteaua fara succes), asa ca am folosit o versiune mai veche ultrasn0w 1.2.1 pe care o puteti descarca de aici http://depositfiles.com/en/files/skdfqig63
Pentru a instala veriunea de untrasn0w ce tocmai ati descarcat-o, eu am folosit www.i-funbox.com, pentru a accesa fisierele de sistem ale telefonului si navigati la /var/root/Media/Cydia/AutoInstall si copiati ultrasn0w.deb acolo.
Reporniti telefonul si veti avea semnalul afisat la valorile lui reale.

Protektor
01-29-2012, 03:22 PM
Multumim @Adis0ru.

Adis0ru
01-29-2012, 03:29 PM
Multumim @Adis0ru.

Cu mare placere !!!

piciul
01-31-2012, 09:07 AM
Pentru toti cei care au aceasta problema, am sa incerc sa fiu cat mai descriptiv.

Device: Iphone 4, iOS 4.3.3, baseband 2.10.04, unlocked cu gevey ultra.
Problema si rezolvarea singurei liniute de semnal care apare din cauza ca versiunea iOS instalata pe telefon este mai noua decat basebandul terminalului.

Mentionez ca pentru mine nu a functionat ultima versiune a ultrasn0w (telefonul cauta reteaua fara succes), asa ca am folosit o versiune mai veche ultrasn0w 1.2.1 pe care o puteti descarca de aici http://depositfiles.com/en/files/skdfqig63
Pentru a instala veriunea de untrasn0w ce tocmai ati descarcat-o, eu am folosit www.i-funbox.com, pentru a accesa fisierele de sistem ale telefonului si navigati la /var/root/Media/Cydia/AutoInstall si copiati ultrasn0w.deb acolo.
Reporniti telefonul si veti avea semnalul afisat la valorile lui reale.


Salut eu nu gasesc calea pusa de tine /var/root/Media/Cydia/AuttoInstall,la mine se opreste la Media,ceva sugesti?

Man
01-31-2012, 10:44 AM
Tu ai jailbreak la iphone?

Adis0ru
01-31-2012, 11:14 AM
Pai daca ai fi facut jailbreak, aveai toata calea. Este doar pentru device-uri jailbroken.

mikeru
01-31-2012, 11:24 AM
dacă ai ..\cydia, fă tu \AutoInstall în interior

piciul
01-31-2012, 12:26 PM
dacă ai ..\cydia, fă tu \AutoInstall în interior


Va multumesc pentru ajutor am reusit,chiar era stresant lipsa semnalului pe telefon!

Danke

urgo
02-01-2012, 07:42 PM
Aveti idee de ce nu functioneaza si la mine faza cu ultrasn0w pentru lipsa semnalului? am facut acceasi pasi insa nimic ...nu vrea tot o liniuta la semnal

mikeru
02-01-2012, 08:35 PM
urgo, tu ce baseband ai?

funiest
02-01-2012, 08:57 PM
Nici la mine nu a functionat metoda.
Basebandul de la 4.1.

Adis0ru
02-01-2012, 08:59 PM
Are acelasi baseband ca si mine, 02.10.04 si iOS 4.3.3. Am incercat sa il ajut personal dar se pare ca la el nu functioneaza solutia asta... nu imi explic de ce !

La @piticul a functionat, deci solutia este valabila.

urgo
02-01-2012, 09:00 PM
2.10.04

funiest
02-01-2012, 11:34 PM
Fisierul ala nu e bun.
Am luat din Cydia ultimul Ultrasn0w, si-a dat respring am stat ceva dupa aia de accept [ am inceput sa imi apara mai greu aia de la gevey ] am facut pasii si am semnal full :D. Ma rog, a mai si scazut cu o linie deci merge.
Ultrasn0w luat din Cydia la mine a mers bine.

urgo
02-02-2012, 12:04 AM
Pai poti da Mai multe detalii?eu am incercat si nu functioneaza... Ce versiune ai si ce bb ai. Eu am incercat si direct din cydia si fara rezultat.

funiest
02-02-2012, 12:06 AM
Am BB 02.10.04 [ cel de pe ios 4.1 ] si am ios 5.0.1 facut cu custom IPSW cu snowbreeze.
M-am dus in Cydia am instalat Ultrasn0w, respring, refacut pasii gevey si semnalul merge perfect.
Multumesc de ajutor.

piciul
02-02-2012, 06:17 AM
Are acelasi baseband ca si mine, 02.10.04 si iOS 4.3.3. Am incercat sa il ajut personal dar se pare ca la el nu functioneaza solutia asta... nu imi explic de ce !

La @piticul a functionat, deci solutia este valabila.

Cu o mica precizare,am IOS 5.0.1 acuma de la 4.1 cu acelasi BB si "la piciul a functionat" ! :):):) Multumesc inca o data.

piciul

urgo
02-03-2012, 10:20 PM
salut din nou...vreau sa va spun ca am reusit si eu pana la urma rezolvarea acelui bug de la semnal....si tin sa multumesc baietilor de aici ca au gasit o cale de rezolvare. prima varianta nu a functionat la mine in schimb a2a a mers. ms inca o data !!

Adis0ru
02-03-2012, 10:41 PM
@urgo care ar fi a doua varianta ?

urgo
02-03-2012, 10:46 PM
am trecut de la 4.3.3 la ios 5.0.1 cu bb am ramas la fel 2.10.04 am luat din cydia ultrasn0w 1.2.5 sa instalat.....imi arata la semnal cautare..... cam 10 min am asteptat si nimic....am inchis telefonul l/am aprins am urmat pasii de la gevey si cam asta a fost...dupa 20 minute l.am mai inchis o data sa vad daca e ok si merge perfect semnal full.

goofika
02-29-2012, 10:56 PM
Buna baieti. Am BB 04.10.01 si ios 4.3.3 . Pierd semnalul din cand in cand(chiar destul de des). uneori nu imi arata ca nu ar avea semnal si nu ma poate suna nimeni alteori imi zice no service si trebuie sa dau restart. E de pe AT&T si acuma e pe orange cu gevey. Nu prea ma pricep dar am citit de pe threadul asta tot ce ati scris. numai ca nimeni nu avea acelasi bb si aceeasi versiune de ios. oare sa intru cydia si sa instalez ultrasn0w 1.2.5 ?

urgo
02-29-2012, 11:03 PM
pai e foarte simplu...urmeaza pasii mei si o sa rezolvi fara probleme !

goofika
02-29-2012, 11:06 PM
chiar daca nu am acelasi IOS si nici BB urgo?

ciupy
10-22-2012, 05:45 PM
Salutare, am un iPhone 4 cu iOS 6 cu jailbreak la care am bagat o cartela Vodafone, de recunoscut imi recunoaste sim-ul (imi cere PIN cand deschid telefonul) dar nu am semnal si nu imi zice nimic la retea, help?

Laurentiu Utiu
10-22-2012, 06:04 PM
Asta nu inseamna ca e unlocked telefonul. Roaga-i pe baietii de aici sa-ti zica in ce retea e blocat telefonul tau conform imei-lui tau.


Sent from my  iPhone 4S using Tapatalk HD®