PDA

View Full Version : Problema activare iPhone4 cu cartela de at&t incativa



CheraLover
07-16-2011, 01:48 PM
Am un iPhone4 32gb codat pe at&t, model MC319LL/A , si am facut rost de o cartela de at&t cu care sa il activez, chestia e ca accea cartela nu mai e in retea,si nu ma lasa sa il activez in itunes, la fel faceam cu un 3gs codat pe bouygues, si mergea! dar cu at&t nu vrea de nici o culoare, pana la urma l-am haktivat si i-am pus gevey, dar papa baterie(de la 12 noaptea 100% pana dimineata la 9 era 88% cu toate aplicatiile inchise si restart la telefon). are cineva un microsim ptr at&t sau sa il activez cu phonebook sim, e acceasi chestie?

xchris
07-16-2011, 03:53 PM
Trebuie sa mearga activarea chiar daca sim-ul nu mai este in serviciu,mi-e teama ca e codat pe altceva,nu pe AT&T...
Sau daca ai taiat tu cartela,e posibil sa o fi taiat prost.
Legat de phonebook sim(test card) ,nu mai incerca ca nu-ti va merge!

CheraLover
07-16-2011, 05:16 PM
pai el mi-a zis ca e pe at&t, si tocmai de aia am scris si modelul MC319LL/A , am cautat pe net si tot asa zice ca e at&t!si in legatura cu sim'ul, dupa ce l-am taiat, nu a mers sa activez iPhone'ul, i-am mai dat odata restore, iar nu a mers, am luat sim'ul taiat l-am pus intr'un adaptor, ca sa pot sa il folosesc, ca si sim normal. l-am pus in telefon si imi vede agenda si tot, si de aia ma gandesc ca l-am taiat bine, deci n'am taiat nimic din partea cu cip'ul, tot eu mi-am decupat si cartela de cosmote, si merge! altceva ce sa fie?

CheraLover
07-18-2011, 02:49 PM
are cineva vreo idee? ms!

milenium
07-18-2011, 02:59 PM
Pai dupa model nu poti fi sigur ca este codat at&t. Exista anumite terminale produse pentru o anumita tara / retea care au fost trimise alte directii. Adica singurul mod de a afla pe ce este codat este prin verificarea imei-ului.

CheraLover
07-18-2011, 03:09 PM
si imei'ul cum pot sa-l verific, sau unde? ms

CheraLover
07-18-2011, 03:19 PM
ehh, am si cutia de la el si pune at&t si pe cutie(pot saq ii fac o poza)! si sim'ul nu l-am decupat rau ptr ca l-am pus, si vede contactele si am dat info Sim Detail cu SAM si imi da acolo IMSI si ICCID! ce sa fie oare? ms

milenium
07-18-2011, 03:23 PM
ai un mesaj privat.

CheraLover
01-25-2012, 04:08 PM
se poate inchide!