PDA

View Full Version : rubyra1njailbreak



tdk
01-06-2011, 09:12 PM
oare isi bate joc de noi cu siteul asta? Ce intelege el prin coming soon?

http://shareimage.ro/images/ef4gn3bnhqze0jr0s323.png

Tyler
01-06-2011, 09:14 PM
ih8sn0w zicea că acest rubyra1n, site-ul mă refer, e făcut de pe vremea limera1n-ului.

tdk
01-06-2011, 09:15 PM
Da, dar uite postul de pe twitter este de ieri...

Toni
01-06-2011, 09:17 PM
Da, dar uite postul de pe twitter este de ieri...

Orcine poate sa isi faca un cont de twitter...

Tyler
01-06-2011, 09:18 PM
TDK, eu sper să ai dreptate şi să fie adevărat şi să iasă, că şi eu m-am săturat de 4.0.1. Imediat vine i5 şi eu nici nu ştiu ce-i ăla gamecenter. :D

zaone
01-06-2011, 09:18 PM
Da, deci teapa. Nu va mai lasati amagiti de asemenea chestii.

Toni
01-06-2011, 09:21 PM
TDK, eu sper să ai dreptate şi să fie adevărat şi să iasă, că şi eu m-am săturat de 4.0.1. Imediat vine i5 şi eu nici nu ştiu ce-i ăla gamecenter. :D

E mai bine asa decat sa ai un iPhone pe post de iPod :P

Tyler
01-06-2011, 09:26 PM
Toni, true! Dar trebuie să şi am grijă să nu mă păsuiască un restore. :D

Zaone, ai tu surse sigure că e fake?Sau doar aşa după intuiţie?

zaone
01-06-2011, 09:27 PM
Toate porcariile astea sunt fake, asa a fost dintotdeauna. Nici un developer cu scaun la cap nu ar promova o solutie de jailbreak asa.

NicoDiac
01-06-2011, 09:31 PM
Acuma ma convins ca nu e geohot.Daca era el...nu o anunta....vezi exemplul limera1n.

Tyler
01-06-2011, 09:35 PM
Nasol că e fake.Mai trebuie să îndurăm multe certuri, disensiuni între dev team şi comex, planetbeing sau mai ştiu eu cine...

PsychOps
01-06-2011, 09:52 PM
eu nu prea am nevoie de decodare...

Tyler
01-06-2011, 10:14 PM
Coder, ai făcut bine dacă ţi-ai luat un neverlocked, dar alţii care au telefonul codat, e cam necesar.

zaone
01-06-2011, 10:16 PM
Era vorba de jailbreak nu de decodare aici.

tdk
01-06-2011, 11:33 PM
Cei care au nevoie de decodare apeleaza la dgsm. simplu nu?

zaone
01-06-2011, 11:41 PM
Nu neaparat pentru el nu decodeaza orice telefon si nu oricine are bani sa dea pe decodare.

Tyler
01-06-2011, 11:43 PM
Păcăt că suportă doar câteva reţele server-ul.

Toni
01-06-2011, 11:44 PM
Păcăt că suportă doar câteva reţele server-ul.

Le suporta pe alea care au optiunea de decodare a telefoanelor, de exemplu AT&T nu o sa mearga niciodata pentru ca ei nu ofera sa ceva.

tdk
01-06-2011, 11:48 PM
Nu neaparat pentru el nu decodeaza orice telefon si nu oricine are bani sa dea pe decodare.

da sunt de acord cu tine ca nu suporta orice retea DAR considera ca cine are 20 MILIOANE sa dea pe un iphone are sa dea si 100 euro pentru decodare si a sta linistit ca nu se mai blocheaza telefonul

Tyler
01-06-2011, 11:59 PM
Toni, eu am vodafone spania, şi mă îndoiesc că va suporta vreodată server-ul.

cezarica
01-07-2011, 07:50 AM
@tdk : da poate omu a strans din buci cateva luni de zile pentru a-si permite un moft. nu judeca omul doar dupa ce isi cumpara sau haina care o imbraca.