PDA

View Full Version : Setari WNW Cosmote



iceman2hot4u
01-13-2011, 01:59 AM
Salut , mi-am activat si eu astazi extraoptiunea wnw pe cartela cu 3E dar nu reusesc sa-i dau de cap .

Am pus la Cellular Data Network :

APN : wnw
User : wnw
Pass : wnw

Gresesc ceva ?

floricel
01-13-2011, 08:46 AM
Setarile se fac cu programul iPhone Configuration Utility:

1. Dai new configuration profile
2. la tabul "General" completezi: "Name: Webnwalk", Identifier: http://m.webnwalk.ro", "Organization si description Webnwalk"
3. Te duci jos la tabul "Advanced" si completezi: Acces Point Name, Acces Point Username si Acces Point Password cu wnw, Proxy server: 10.252.1.62, port8080.
4. Conectezi tel si dai install pe el.

Spor

zelpix
01-13-2011, 10:25 AM
Setarile acestea nu merg?

Cosmote Internet (abonament si prepay):
apn: internet
username: lasi gol
password: lasi gol

Cosmote MMS (abonament si prepay):
MMSC = http://mmsc1.mms.cosmote.ro:8002
Proxy = 20.252.1.62:8080
apn: mms
username: mms
password: mms

floricel
01-13-2011, 10:39 AM
Setarile acestea nu merg?

Cosmote Internet (abonament si prepay):
apn: internet
username: lasi gol
password: lasi gol

Cosmote MMS (abonament si prepay):
MMSC = http://mmsc1.mms.cosmote.ro:8002
Proxy = 20.252.1.62:8080
apn: mms
username: mms
password: mms

Setarile astea sunt pentru wireless internet cosmote! El a cerut pentru webnwalk.

iceman2hot4u
01-13-2011, 01:57 PM
Merci mult floricel , au mers perfect :)

iceman2hot4u
01-13-2011, 02:19 PM
Sorry pentru double posting dar nu mai merge sa editez postul de sus .

Vai dar prost merge , nici macar un radio online nu pot sa ascult :( .

Mai are cineva wnw ? Cum va merge ?

floricel
01-13-2011, 07:43 PM
Sorry pentru double posting dar nu mai merge sa editez postul de sus .

Vai dar prost merge , nici macar un radio online nu pot sa ascult :( .

Mai are cineva wnw ? Cum va merge ?

Pe wnw de cand au bagat proxy au blocat porturile care sunt folosite pentru streaming audio/video.
Deci de la youtube, tuner, radiobox si multe altele iti poti lua gandul.
Pentru 3e navighezi pe net, folosesti aplicatiile Y!M, Twitter, facebook

Eu am avut vreo 8 luni wnw, pana au scos optiunea internet pentru iphone, si in acest timp am fost foarte multumit de el pentru 3e cat costa.

iceman2hot4u
01-13-2011, 07:55 PM
Hehe , merci ca m-ai lamurit sa nu ma chinui degeaba.

Am citit azi niste lucruri in legatura cu proxy, mai vechi intradevar si ziceau cativa ca nu folosesc proxy si le merge stas . Pacat ca au blocat porturile alea .

Eh , il folosesc asa cum e , totusi cred ca o sa trec pe digi luna viitoare . Ma omoara schimbatul cartelelor dar asta e . Sa vad cu ce impresie raman .

floricel
01-13-2011, 08:01 PM
Am citit azi niste lucruri in legatura cu proxy, mai vechi intradevar si ziceau cativa ca nu folosesc proxy si le merge stas . Pacat ca au blocat porturile alea .
.

Da erau vremuri bune cand mergea fara proxy dar daca "romanii" nostri foloseau MyWi si descarcau torrente pe laptop pentru 3 euro! Era mai ieftin ca la erdeesh!

Unregistered
01-25-2011, 07:54 PM
Setarile acestea nu merg?

Cosmote Internet (abonament si prepay):
apn: internet
username: lasi gol
password: lasi gol

Cosmote MMS (abonament si prepay):
MMSC = http://mmsc1.mms.cosmote.ro:8002
Proxy = 20.252.1.62:8080
apn: mms
username: mms
password: mms

eu am activat abonamentul cosmote discovery, fara sa stiu ca il garanteaza doar pt iphone 4, inca ma cert cu ei pt ca platesc un serviciu pe care nu il am si vina este in principal a lor pt ca nu m-au informat, in fine intrebarea mea este daca acest tip de internet merge si pe 3g. a incercat cineva? ce setari ar tb sa fac? ms anticipat

Poison
01-25-2011, 08:06 PM
eu am activat abonamentul cosmote discovery, fara sa stiu ca il garanteaza doar pt iphone 4, inca ma cert cu ei pt ca platesc un serviciu pe care nu il am si vina este in principal a lor pt ca nu m-au informat, in fine intrebarea mea este daca acest tip de internet merge si pe 3g. a incercat cineva? ce setari ar tb sa fac? ms anticipat

APN: broadband
Username: liber
Password: liber

floricel
01-25-2011, 08:52 PM
eu am activat abonamentul cosmote discovery, fara sa stiu ca il garanteaza doar pt iphone 4, inca ma cert cu ei pt ca platesc un serviciu pe care nu il am si vina este in principal a lor pt ca nu m-au informat, in fine intrebarea mea este daca acest tip de internet merge si pe 3g. a incercat cineva? ce setari ar tb sa fac? ms anticipat

La configurari-general-informatii ce scrie in campul Operator?

Unregistered
01-26-2011, 10:29 PM
la configurari-general-informatii ce scrie in campul operator?

carrier 5.0

Unregistered
01-26-2011, 10:35 PM
setarile se fac cu programul iphone configuration utility:

1. Dai new configuration profile
2. La tabul "general" completezi: "name: Webnwalk", identifier: Http://m.webnwalk.ro", "organization si description webnwalk"
3. Te duci jos la tabul "advanced" si completezi: Acces point name, acces point username si acces point password cu wnw, proxy server: 10.252.1.62, port8080.
4. Conectezi tel si dai install pe el.

Spor

am facut toate astea, am instalat pe tel... Dar tot nu merge, are vreo legatura ca tel nu are jailbreak?

Unregistered
01-26-2011, 10:36 PM
setarile se fac cu programul iphone configuration utility:

1. Dai new configuration profile
2. La tabul "general" completezi: "name: Webnwalk", identifier: Http://m.webnwalk.ro", "organization si description webnwalk"
3. Te duci jos la tabul "advanced" si completezi: Acces point name, acces point username si acces point password cu wnw, proxy server: 10.252.1.62, port8080.
4. Conectezi tel si dai install pe el.

Spor

scuze, merge... Pana sa scriu a intrat intr-un final pe pagina :) foarte de folos info

floricel
01-27-2011, 12:10 AM
carrier 5.0

Incearca sa faci un update de carrier din itunes. conectezi telefonul si dai in itunes la help-check for updates!

lehi77
01-27-2011, 03:03 PM
Salut
Am si eu nevoie de SMTP-ul de la Cosmote daca-l stie careva sau cum alfel pot trimite mail de pe tel.?? de primit primesc dar de trimis nu

Unregistered
02-01-2011, 11:23 PM
Setarile se fac cu programul iPhone Configuration Utility:

1. Dai new configuration profile
2. la tabul "General" completezi: "Name: Webnwalk", Identifier: http://m.webnwalk.ro", "Organization si description Webnwalk"
3. Te duci jos la tabul "Advanced" si completezi: Acces Point Name, Acces Point Username si Acces Point Password cu wnw, Proxy server: 10.252.1.62, port8080.
4. Conectezi tel si dai install pe el.

Spor

sal am facut si eu pasii astia pina la instal unde nu se mai intimpla nimic am incercat iar si iar si nimic ce se poate face>??

floricel
02-02-2011, 12:19 AM
sal am facut si eu pasii astia pina la instal unde nu se mai intimpla nimic am incercat iar si iar si nimic ce se poate face>??

Dupa ce dai install la profil te uiti pe iphone unde mai dai un install ;)



Sent from my iPhone using Tapatalk & Cosmote 3G

Unregistered
02-02-2011, 04:54 PM
am stat cu ochii in tel si degeaba eu am un 3gs 4.2.1 firmware 06.15.00 si am fost peste tot cu el (germanos.internity etc) si nu stie numeni daca e compatibil pt internet webnwalk

iceman2hot4u
02-28-2011, 08:46 PM
mi-am cumparat astazi o cartela FROG de la csm, wnw-u dupa cate am inteles se activeaza automat, setarile sunt cele pe care le aveam pe vechea cartela, totusi netu` nu merge, are cineva idee de ce ?

iceman2hot4u
02-28-2011, 11:04 PM
am rezolvat.un rr la tel si-a luat-o

.........
05-31-2011, 02:30 PM
APN: broadband
Username: liber
Password: liber


Mie nu mi mai aparw cellular data network sa completez acol x((( :(((.... Ma ajuta cinevaaaa ????

Protektor
05-31-2011, 06:51 PM
........ Spor la treaba.

Cipilan
01-03-2012, 06:13 PM
am instalat si eu configurarile pe telefon...dar nu imi incarca pagina la net :|

chossen
01-23-2013, 08:52 PM
Setarile se fac cu programul iPhone Configuration Utility:

1. Dai new configuration profile
2. la tabul "General" completezi: "Name: Webnwalk", Identifier: http://m.webnwalk.ro", "Organization si description Webnwalk"
3. Te duci jos la tabul "Advanced" si completezi: Acces Point Name, Acces Point Username si Acces Point Password cu wnw, Proxy server: 10.252.1.62, port8080.
4. Conectezi tel si dai install pe el.

Spor

Floricel m-ai salvat de a nu-mi schimba iphone-ul :)) multumesc!!!