PDA

View Full Version : Internet Vodafone



Cristi18
08-22-2011, 03:33 PM
Mi-am cumparat si eu acuma o cartela vodafone cu numar si mi-am activat internetul pe mobil(7 Zile gratis),dar nu merge nici de fel...mi-or trimis un mesaj
Internetul pe mobil a fost activat.Dupa ce ai salvat setarile primite automat prin SMS click pe http://live.vodafone.com si gasesti orice vrei pe internet! dar nu am primit nici o setare prin sms,cum sa fac sa mearga?
Multumesc

tiberiu boboc
08-22-2011, 03:47 PM
Setari/general/retea/retea celulara de date introdu la Date celulare
APN - live.vodafone.com
Nume utilizator - live
Parola - vodafone

trece date celulare pe ON

Cristi18
08-22-2011, 03:57 PM
cand incerc sa intru pe google imi scrie
Imposibil de activat reteaua celulara de date
Nu sunteti abonat la un serviciu celular de date

tiberiuboboc
08-22-2011, 05:32 PM
Ai dat un restart la telefon după ce ai băgat setarile?

Cristi18
08-22-2011, 10:35 PM
da...am rezolvat
Multumesc

Cristi18
12-28-2011, 10:41 PM
Iara am problema asta :))
am bagat setarile si imi zice ca nu is abonat la serviciu de date. am trecut de la 3.1.3(Whited00r) la 4.1 si nu merge :|

mau
12-29-2011, 01:04 AM
Poate ti-a expirat "timpul" :)) again, restore din itunes curat si update carrier. Sau manual ai setarile mai sus postate de tiberiu.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Cristi18
12-29-2011, 01:30 AM
am verificat acuma si mai am 14Mb ... am facut restore,am bagat setarile si tot nu vrea sa functioneze... cred ca iarasi imi schimb numaru :))

lucianian
12-29-2011, 06:46 AM
incearca la APN : live.pre.vodafone.com
si dai un restart si aia e.

marin94me12
02-24-2012, 07:58 PM
stie cineva cum fac la iphone 4 cu internet de la vodafone, sa fac sa imi apara E in loc de un cerculet cand activez celular data? la orange indica E, la fel si la cosmote

sergiu
02-24-2012, 08:58 PM
nu mai bine ai activa 3g?

mikeru
02-24-2012, 09:18 PM
cerculetul e GPRS. E e edge. sunt protocoale si standarde de viteza diferite. teoretic.

Vlad12
02-24-2012, 10:56 PM
La metrou de exemplu sau prin munti unde nu ai 3g nu am vazut sa intre pe edge , ci direct pe gprs, dar asta nu e doar la iphone ci si la alte terminale, probabil e de la retea

Iph4g
02-24-2012, 11:26 PM
Vodafone nu a implementat tehnologia EDGE.

marin94me12
02-25-2012, 07:28 PM
ce sarantoci:))

Iph4g
02-25-2012, 10:17 PM
Da, dar au implementat High Speed pe reteaua existenta din banda 900MHz care este peste edge-ul de la orange