PDA

View Full Version : Eroare restore iPhone 4 IOS 4.3.3octav
08-24-2011, 02:16 AM
Salut,

Am un iphone 4 pentru care am vrut sa fac restore in iTunes la IOS 4.3.3 (SHIFT+Restore) dupa salvare SHSH cu iFaith. La un moment dat, dupa ce dispare mesajul "Verifying iPhone restore...", imi da urmatoarea eroare:

"The iPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error occurred (6)"

Am cautat pe google si am incercat sa reinstalez alta vers de iTunes, sa schimb portul USB sau cablul de conectare, sa restartez calculatorul sau sa fac restore la 4.3.5, dar tot la fel.

De asemenea, am observat ca la primele incercari telefonul imi intra automat in recovery mode atunci cand il deschideam, acum ramane in DFU mode tot timpul.

A mai avut cineva problema asta? As fi f recunoscator daca cineva m-ar putea ajuta!

mikeru
08-24-2011, 08:59 AM
mai poti sterge driverele de USB, sau porni Windows-ul in Safe mode with networking [ai nevoie de internet la restore, iar in safe mode isi incarca doar strictul necesar, deci ai un sistem 'curat') , sau chiar sa schimbi PC-ul.

banuiesc ca ai citit si tu treaba asta, ai putea incerca sa descarci din nou ipsw de pe un alt site, poate nu s-a descarcat corect.

poti sa le iei de aici (http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750), de exemplu. inca n-am avut probleme folosind un ipsw de pe acel site.


ce iOS ai avut inainte? incearca un custom pentru versiunea aia.
si foloseste ori redsn0w, ori iREB pentru a aduce iPhone-ul in DFU mode inainte de restore.

octav
08-31-2011, 08:41 PM
Mersi mikeru.
Tot de la 4.3.3 vroiam sa ii fac restore. Am reusit pana la urma, problema era de la firewall pe care l-am dezactivat. Totul e ok acum.
Toate cele bune!