PDA

View Full Version : iphone 3gs 8gb



MicSiRau21
09-14-2011, 02:21 PM
salut...am si eu un iphone 3gs de 8gb si lam conectat la itunes si fara sa vreau am dat update.....fara cunostinte de iphonuri nu am stiut ca nu e bine sa dai update din itunes cand iphonul e decodat sau are programul ala cydia......si acum imi apare pe telefon cablul de date si itunes...mai pot sa fac ceva cu telefonul sau pot sa il arunc???

mikeru
09-14-2011, 02:34 PM
altă viață:)

0. nu e cumva cumpărat de la o altă rețea din RO, în afara celei pe care o folosești tu? nu de alta, dar dacă vrei să-l folosești în rețeaua ta, va fi nevoie de un procedeu neortodox prin care îți pierzi GPS-ul.

adică 1. dacă i-ai făcut update, s-a dus unlock-ul. dacă zici că îți cere activare [asta îți cere, dacă apare așa pe ecran], înseamnă că SIM-ul pe care îl folosești nu e valid încă pentru iPhone-ul tău. altă problemă mai mare e faptul că basebandul pe care l-a instalat acum iOS 4.3.5 nu poate fi decodat și trebuie să faci update la 6.15 ceea ce îți va strica GPS-ul.

2. o să-i poți pune cydia, DAR dacă rămâi fără baterie, sau îl repornești, va trebui restartat cu ajutorul calculatorului și al softului cu care-i pui cydia. se cheamă 'tethered jailbreak'.


dar toate pe rând. așadar,
începem cu 2. urmează tutorialul ăsta (http://www.idevice.ro/2011/07/25/tutorial-jailbreak-ios-4-3-5-folosind-redsn0w-0-9-8-beta-4-pe-iphone-ipad-si-ipod-touchwindows-mac/). citește tot, spre final îți spune și cum repornești iPhone-ul, în caz că îi dai restart (pasul 6-7).

pentru 1. ai nevoie de update la baseband la 6.15. despre asta mai trebuie să mă documentez dacă redsn0w 0.9.8 știe să facă. apoi din cydia, instalezi ultrasn0w și îți va cere reboot. iPhone-ul ți se va bloca la măr, il repornești cu pașii 6-7 din tutorialul de mai sus.

cam asta e tot ce ai de făcut în mare, ca să-l faci funcțional într-o rețea de RO.


după aceea, dacă te deranjează partea cu redsn0w la fiecare reboot, și ești norocos, ai putea face downgrade la iOS, dar mai târziu. fă-ți iPhone-ul să funcționeze și vedem după aceea.

MicSiRau21
09-14-2011, 02:40 PM
iphonul e cumparat din anglia si acolo o fost decodat...deci eu am facut greseala de lam conectat la itunes si cand mi-a cerut update itunesul eu iam dat:( si de atunci asa mi-a ramas...

mikeru
09-14-2011, 02:41 PM
deci da, va fi nevoie și de updateul de baseband


LE:
pentru update-ul de baseband ai nevoie de-un artificiu.

descarci redsn0w 0.9.6 rc16 și iOS 4.2.1, tot din lista aia lunga pe care ti-am dat`o. si nu bifezi nimic altceva decat Install iPad baseband.

MicSiRau21
09-14-2011, 03:06 PM
mikeru....totul merge perfect pana la pasul 4 de acolo nu mai merge fac toti pasi de la pasul 4..dar degeaba :(

mikeru
09-14-2011, 04:04 PM
pai citesti ce scrie in redsn0w si sa apesi ce tre` pe iPhone-ul ala?

MicSiRau21
09-14-2011, 04:09 PM
pai am citit da imi zice ca DFU mode failed.


si am urmat pasii care imi scrie acolo

MicSiRau21
09-14-2011, 04:34 PM
gata frate am rezolvat ...acum imi apare o liniuta la semnal ..fac pasul urmator???

mikeru
09-14-2011, 09:55 PM
acum trebuie sa instalezi baseband de iPad.

trebuie sa descarci din lista aia de iOS-uri, 4.2.1 si sa cauti redsn0w 0.9.6. urmezi la fel pasii din program si in loc de install cydia, dai doar Install iPad baseband

MicSiRau21
09-15-2011, 03:30 PM
mikeru am incercat sa fac da tot nu am retea deci imi citeste tot telefonul..de exemplu:
versiune:4.3.5(8L1)
operator:indisponibil
firmware modem:06.15.00
mai stii vreo solutie sa incerc??multumesc pentru tot timpul acordat pana acum.
am uitat sa-ti zic ca vreau sa mearga o retea din italia...

mikeru
09-15-2011, 03:35 PM
pai stai ca n`ai terminat! :)) de ce n`ai citit in postul de mai sus?:P


apoi din cydia, instalezi ultrasn0w și îți va cere reboot. iPhone-ul ți se va bloca la măr, il repornești cu pașii 6-7 din tutorialul de mai sus.

intri in Cydia, dai Search si cauti ultrasn0w.
dupa instalare se va restarta, va fi nevoie sa repornesti iPhone-ul cu Just Boot tethered right now.

dupa aceea vei avea semnal, o sa mearga orice retea, fara sa fie nevoie de alte modificari.

MicSiRau21
09-15-2011, 03:40 PM
pai am facut si asta ..mi sa blocat si iam dat iar cum miai zis tu ...stai un pic tot cu iso ala care iam dat Install iPad baseband trebuie sa ii si la Just Boot tethered right now???

mikeru
09-15-2011, 03:41 PM
nu. ci cel cu care ai facut jailbreak-ul - 4.3.5. si redsn0w 0.9.8beta7c - parca asta e ultima varianta

MicSiRau21
09-15-2011, 03:45 PM
da iam dat da degeaba ..deci aq am o liniuta la semnal doar atat.....si am intrat la setari si imi zive operator indisponibil ...daca mai incerc inca o data sa fac de la capat tot imi face probleme iphonul???sau mai sigur daca fac de multe ori asta se poate bloca iphonul???

mikeru
09-15-2011, 03:47 PM
ești sigur că ai instalat ultrasn0w cum trebuie? uită-te să fie cu bifă în dreptul lui, când îi dai search în Cydia.

ceva îmi scapă.. am mai făcut asta cu cineva, acum 2-3 zile

MicSiRau21
09-15-2011, 04:09 PM
da e bifat ....

mikeru
09-15-2011, 04:37 PM
pune o cartela de orange inainte. sau de altceva ce ai prin zona. cred ca nu e buna cartela aia. sau n.are roaming

MicSiRau21
11-08-2012, 11:40 PM
salut..am cum scrie mai sus un iphone 3gs de 8gb din anglia si pe el e pus ios 4.1(telefonul functioneaza perfect absolut tot:3G il inchid il deschid..etc.) si vreau sa trec la ios 5.0.1 deoarece nu pot sa mai fac update la aplicatiile care le am instalete pe el.acum intrebarea..daca trec la ios 5.0.1 o sa functioneze la fel ca pe 4.1??(mentionez ca:baseband:06.15.00
bootloader:6.4_m3s2; jailbreakable:yes(with greenpois0n); unlockable:yes(use ultrasn0w) si bootrom e new.)

mikeru
11-08-2012, 11:43 PM
ei mama, mama ce cuvinte cheie ai dat tu de fix aici ai nimerit sa postezi?:p

nu poti face upgrade la 5.0.1 decat daca ai SHSH.

uita.te in prima pagina a Cydia si zi.ne ce shsh.uri ai.



/m.r.
Sent from my iPad using Tapatalk HD

MicSiRau21
11-08-2012, 11:48 PM
am zis sa postezi aici ca e topic deschis tot de mine....nu trebuia sa dau aici aceste cuvinte cheie??:D
SHSH:4.1; 4.3.5; 5.0.1; 5.1; 5.1.1; 6.0.1

MicSiRau21
11-11-2012, 02:20 PM
mikeru am scris ce miai zis...ceva pareri???

mikeru
11-11-2012, 03:32 PM
păi folosește redsn0w, creează-ți custom ipsw cu blobs-urile de 5.0.1 sau 5.1.1 și fă Shift + restore din iTunes la ipsw creat din DFU mode.

uită-te prin meniurile redsn0w și vezi unde are Stitch.


altă variantă mai ușoară e sn0wbreeze, apoi iFaith Mode, iarăși încarci blobs-urile și mai bifezi și Activate your iPhone. apoi tot sn0wbreeze te ajută să ajungi în DFU mode și iar Shift + restore din iTunes.