PDA

View Full Version : Problema iDevice.ro



calin1234
12-06-2011, 04:38 PM
Buna. Am o problema cu site-ul idevice.ro. Atunci cand incerc sa ma accesez site.ul de pe iphone sau ipod de pe reteaua wireless de acasa, imi apare Error establishing database connection si nu pot intra. Am observat ca de pe 3g merge sa intru, dar de pe wireless nu. Ma puteti ajuta?

calin1234
12-06-2011, 04:50 PM
Gata... Si.a revenit.

zaone
12-08-2011, 02:55 PM
Era o problema de la server, se facea un update la baza de date si de aceea s-a blocat totul pentru vreo jumatate de ora.

aditzu_cta
03-02-2012, 02:59 PM
Mai exista o problema la aplicatia iDevice.ro. O am instalata si pe un iPad 2 si pe un iPhone 4s. Aplicatia este activata in notification center pentru a ma atentiona cand apare o stire noua. In timp ce am deschisa aplicatia pe iPad2 sau Iphone 4s si citesc una din stiri iar in momentul acela este pusa o noua stire pe site si o notifica imediat in notification center ma scoate din aplicatia iDevice.ro

OXXO
03-03-2012, 03:57 AM
Mie imi arata la notificarile de la icoana de exemplu ca am 10 stiri noi si cand intru sunt de fapt doua, restul sunt citite, ti-am spus si pe art. ala cu aplicatia 2.0 zaone, sper sa o rezolvi la versiunea noua.

SunSetRo
03-19-2012, 01:52 AM
de ce nu pot sa imi editez profilul la versiunea de ios in loc de 5.0.1 sa pun 5.1 ? dau save si nu se intampla nimic !

crys18
03-19-2012, 01:59 AM
Nici la mn nu mergea :)) incearca si pune cu "iOS" in fata :)))
Mi-a luat 5 minute sa gasesc Edit Profile ...:rolleyes:

OXXO
03-19-2012, 02:20 AM
Eu ma chinui de doua saptamani sa-mi trec id-ul de messenger la profil si nu reusesc. Imi da eroarea aia ca n-am selectata corect ios....

crys18
03-19-2012, 02:26 AM
Am probat acum si merge perfect, merge chiar daca aleg gresit raspunsul cu iOS :)

OXXO
03-19-2012, 10:50 AM
Mie in continuare nu imi merge, imi scrie: "You did not enter the correct format for the Versiune de iOS field. Please read the field description for the expected format." orice as selecta.

SunSetRo
03-20-2012, 05:29 PM
la mine a mers cu IOS in fata sa pun 5.1

mikeru
03-20-2012, 06:39 PM
mie nu.mi face nimic. e de la platforma forumului, cred


/m.r.
Sent from my iPhone

zaone
03-21-2012, 11:20 AM
Restrictia aia impiedica botii sa se inregistreze :D

Man
09-03-2012, 05:23 PM
Uite si pornake au aparut!


Sent from my iPad using Tapatalk HD!